Arkadasim bana yalan söyledi

Ben ist yaşıyorum oda sakarya dedim geleyim hafta sonu gezeriz. Oda dedi kardeşim ameliyat olacak ben anemem gidicem bu arada evli. Şimdi baktım piknikte izgara yapmış. Oysaki geçen eşi geldi Almanya'dan bende yemeğe çağırdım kırıldım haksız miyim
Daha görüşme bosver

Artık kimseye güvendim kalmadi
Sizin gibi insanlar çok yorucu oluyor..belki de çok yorucusunuz diye görüşmek istemediğini. Sizi davet etmesini o istememiş sonuçta. Niye davet edip sonra davet bekliyorsunuz kim kendinizi davet ettirmek istemissiniz hatta..karşı size ne yapıyorsa siz de o kadarını yapın. Fazlası her iki tarafa da gereksiz ve zarar. Kendinizi sevin insanlara yapışmaya gerek yok

Tugba ben seni ve konularını sevdim lütfen forumu terk etme

Sizin gibi insanlar çok yorucu oluyor..belki de çok yorucusunuz diye görüşmek istemediğini. Sizi davet etmesini o istememiş sonuçta. Niye davet edip sonra davet bekliyorsunuz kim kendinizi davet ettirmek istemissiniz hatta..karşı size ne yapıyorsa siz de o kadarını yapın. Fazlası her iki tarafa da gereksiz ve zarar. Kendinizi sevin insanlara yapışmaya gerek yok
Valla haklısın bana ders oldu

Bir kez arkadaşlar biz tatildeyken yakinlardalarmis tam biz uemek yiyecekken geldiler yanimiza neyse birlikte yedik hesabi biz odedik .aradan bir kac hafta gecti aradılar yazliga gelin işte bireyler yaparız falan dedi .maksatlari işte biz onlara hesap ödedik ya onlarda bizi agirlayacaklarmis

Neyse yine biz hesabı ödedik. Minik yer mi bu kazığı bir daha.sonrasinda beni yine yazlığa çağırdı bahane uydurdum gitmedim .başka birini çağırmış ben gitmeyince evin tüm ihtiyaçlarını karsilatmis o kişiye

Bazı insanlar yalan söylüyorsa vardır sebebi :KK53: Bende iznimiz yok demiştim halbuki vardı

Ben müsaitsen cumartesi gireseli mm derim. Oda kardeşim ameliyat olacak dedi
Hangi gün aradınız cumartesi gelelim diye? Perşembe ya da cuma aradığınıza eminim ama ispat edemem.

Şehir değiştirecekseniz, yatılı misafir olacaksanız insanlara en az bir hafta önceden haber vermelisiniz, müsait olup olmadıklarını ya da planınıza uymak isteyip istemediklerini sormalısınız.

Yani müsaitsen cumartesi geleyim mi değil haftaya cumartesi için başka planın yoksa, uygunsan gelmek istiyorum ne dersin falan diye sorulur böyle şeyler.

Ben ist yaşıyorum oda sakarya dedim geleyim hafta sonu gezeriz. Oda dedi kardeşim ameliyat olacak ben anemem gidicem bu arada evli. Şimdi baktım piknikte izgara yapmış. Oysaki geçen eşi geldi Almanya'dan bende yemeğe çağırdım kırıldım haksız miyim
Ameliyat gerçekten var mı ? Kardeşine moral için yapmistir mangalı. Ya da bir anda gelişmiştir mangal yapmışlardır.

Benim de annem yaptığım keke harika olmuş dedi. Halam ve eniştem de böyle kek yemedik dediler. Sonra kızım aldı bir parça bıraktı akşam. Ne oldu dedim. Bu ne biçim olmuş sen daha iyisini yapardın dedi. Baktım cidden hamur içi. Benim de kimseye güvenim kalmadı. Herkes yalancı herkes. Gel sarılalım kader arkadaşım. Bu dünya hassas kalpler için cehennem.

Back
X