Arkadasım benden hoslanıyor

Anka01

Üye
Kayıtlı Üye
29 Ocak 2023
86
26
8
48
Merhaba 2008 yılından bu yana İyi bir arkadaşa sahibim adı serkan. Serkan evli ve 3 çocuk babasıydı fakat eşinden aldatma sebebiyle ayrıldı.. Sebebi çok eşlilik, aldatma bir kişiye bağlı kalkmama ve hipercinsellik. Bunları anlatmıştı.. Şimdi iki yıldır ebru adında biriyle beraber onunda bir kızı var.. Serkan songünlarde bana açıldı ve bana aşık olduğunu, hoşlandıgını söyledi, kız arkadaşını kafasında bitirdiğini ayrılması için zamanı olduğunu, şüpheleri olduğunu söyledi.. fakat buna rağmen defalarca tatile gitti ve cinsel yaşamı devam ediyor.. Bunları sorduğumda zamanı var diyor. Sizce kızı kullanmış olmuyormu ve bana duygularını açmakla bana saygısızlık yapmıyormu ? Arkadaş olarak çok seviyorum her zor anımda yanımda oldu fakat bu şekilde yaklaşımı saygısızca degilmi.. Sizlerden ricam saygılı yorumlar yapılması. Çünkü zaten annemin sağlığı ile ilgili zor günlerden geçiyorum. Kırılmak istemem. Yorumlar beni iglestirecektir. Teşekkür ederim sevgi ve saygılar.

Eklentiler

• Screenshot_20230901_133441_WhatsApp.webp
    23,7 KB · Görüntüleme: 1.479
  • Screenshot_20230901_133419_WhatsApp.webp
    29 KB · Görüntüleme: 1.483
Eşini aldatan, çok eşli olan, hiper cinsel olan Serkan mı eski eşi mi?

Bunlarin hepsinin faili serkan mı?
Eger oyleyse, siz buyuk bir akıl tutulmasiyla belaya kosuyorsunuz.

Serkan yolunda..
Ayşeden sıkılıyor Ebruya.
Ebrudan Fatmaya.
Fatmadan sana.
Bırak o ne yapıyosa yapsın. Sen engelle iletişimi kopar. Kullanılıp atılmakmı istiyosun diğerleri gibi?

Kalbinde başka bir kadın varken, bambaşka bir kadını hele hele cocuklu bir anneyi oyalıyor olmak adamlığa sığmaz. Güvenilir gelmedi ayrıca siz bekar serkan cocuklu anladıgım kadarıyla. Denk bile değilsiniz siz ondan öndesiniz. Güven vermedi.

siz evet mi dediniz bu arkadaşa, hangi cesaretle ilişkisi sürerken size gelip teklifte bulunmuş? sormadınız mı kafayı mı yedin sen hem ilişkin var hem bana bunu ne cürretle teklif ediyorsun diye? sanırım sizinle bir yakınlaşma yaşanmış, serkan başkasıyla birlikteyken, siz de ayrıl diyorsunuz ama o da zamanı var bekle, kız iş bulsun, zaten evlenmeyeceğim falan diyor. ben size saygısının olduğunu düşünmüyorum.

Serkandan uzak dur o kızla görüşürken senden hoşlanıyor yarın öbür gün aynısı sanada olacak

Birde şu dikkatimi çekti kız arkadaşına dair şüpheleri varmış. Neye istinaden ne şüphesi.? Mesela aldattıgına mı? Şüphesi varsa neden kafasında bitirdiği biriyle hemen ayrılmıyor neyi bekliyor? Geçmişindeki 2 kadının ortak noktası da serkana ihanet etmesi yanİ.. hmm.. çok ilginç... acaba ihanet ettiler mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…