- 22 Eylül 2022
- 6.444
- 19.281
- 178
Adam evlilik düşünmüyorum diyor?Merhaba 2008 yılından bu yana İyi bir arkadaşa sahibim adı serkan. Serkan evli ve 3 çocuk babasıydı fakat eşinden aldatma sebebiyle ayrıldı.. Sebebi çok eşlilik, aldatma bir kişiye bağlı kalkmama ve hipercinsellik. Bunları anlatmıştı.. Şimdi iki yıldır ebru adında biriyle beraber onunda bir kızı var.. Serkan songünlarde bana açıldı ve bana aşık olduğunu, hoşlandıgını söyledi, kız arkadaşını kafasında bitirdiğini ayrılması için zamanı olduğunu, şüpheleri olduğunu söyledi.. fakat buna rağmen defalarca tatile gitti ve cinsel yaşamı devam ediyor.. Bunları sorduğumda zamanı var diyor. Sizce kızı kullanmış olmuyormu ve bana duygularını açmakla bana saygısızlık yapmıyormu ? Arkadaş olarak çok seviyorum her zor anımda yanımda oldu fakat bu şekilde yaklaşımı saygısızca degilmi.. Sizlerden ricam saygılı yorumlar yapılması. Çünkü zaten annemin sağlığı ile ilgili zor günlerden geçiyorum. Kırılmak istemem. Yorumlar beni iglestirecektir. Teşekkür ederim sevgi ve saygılar.
Serkan da maşallah yürüyen cinsellik olduğundan konu sahibinin aklı hafif bi kaymış.Serkan bir dalı tutmadan öbürünü bırakmayan biri belli. Bugün sizi tutmadan Ayşeyi bırakmayan, yarın da Fatmayı tutar sizi bırakır.
Profil yaşınız doğruysa bunu zaten bilecek kadar tecrübeniz vardır hayatta.
Bak,gör..Birde şu dikkatimi çekti kız arkadaşına dair şüpheleri varmış. Neye istinaden ne şüphesi.? Mesela aldattıgına mı? Şüphesi varsa neden kafasında bitirdiği biriyle neden hemen ayrılmıyor neyi bekliyor? Geçmişindeki 2 kadının ortak noktası serkana ihanet etmesi yanİ.. hmm.. çok ilginç... acaba ihanet ettiler mi?
Anneniz için geçmiş olsun da ergen misiniz siz? Saçma sapan ilişkiler ve iletişimler içine giriyorsunuz bir de beni üzmeyin diyorsunuzMerhaba 2008 yılından bu yana İyi bir arkadaşa sahibim adı serkan. Serkan evli ve 3 çocuk babasıydı fakat eşinden aldatma sebebiyle ayrıldı.. Sebebi çok eşlilik, aldatma bir kişiye bağlı kalkmama ve hipercinsellik. Bunları anlatmıştı.. Şimdi iki yıldır ebru adında biriyle beraber onunda bir kızı var.. Serkan songünlarde bana açıldı ve bana aşık olduğunu, hoşlandıgını söyledi, kız arkadaşını kafasında bitirdiğini ayrılması için zamanı olduğunu, şüpheleri olduğunu söyledi.. fakat buna rağmen defalarca tatile gitti ve cinsel yaşamı devam ediyor.. Bunları sorduğumda zamanı var diyor. Sizce kızı kullanmış olmuyormu ve bana duygularını açmakla bana saygısızlık yapmıyormu ? Arkadaş olarak çok seviyorum her zor anımda yanımda oldu fakat bu şekilde yaklaşımı saygısızca degilmi.. Sizlerden ricam saygılı yorumlar yapılması. Çünkü zaten annemin sağlığı ile ilgili zor günlerden geçiyorum. Kırılmak istemem. Yorumlar beni iglestirecektir. Teşekkür ederim sevgi ve saygılar.
Serkanın bir şeyler karıştırıp terkedildiğine yemin edebilirim ama ispatlayamam.Birde şu dikkatimi çekti kız arkadaşına dair şüpheleri varmış. Neye istinaden ne şüphesi.? Mesela aldattıgına mı? Şüphesi varsa neden kafasında bitirdiği biriyle neden hemen ayrılmıyor neyi bekliyor? Geçmişindeki 2 kadının ortak noktası serkana ihanet etmesi yanİ.. hmm.. çok ilginç... acaba ihanet ettiler mi?
Maşallah Mahmutlar hep yürüyen cinsellik, soluğu da ilk burda alıyolar.Bak,gör..
Şimdi bu kullanıcı 3 mesaj sonra "Serkan bendim hanımlar" derse ; şaşırmam.
Erkeklerde cidden motor nöron eksikliği var detayları atlıyorlar. Bu yetenekte bize Allahtan verilmiş, yalancı köpek heriflere karşı kendimizi savunalım diyeBak,gör..
Şimdi bu kullanıcı 3 mesaj sonra "Serkan bendim hanımlar" derse ; şaşırmam.
Hanımefendi merak etti heralde neymiş bu Serkandaki keramet diyeSerkan da maşallah yürüyen cinsellik olduğundan konu sahibinin aklı hafif bi kaymış.Konu sahibi nasıl bir yokluğun pençesindesin insan 1000 yıllık arkadaşına akıl kaydırır mı yav?
Ferhans gibi.Kalkmama varsa hipercinsellik nasi oluyo. Hic inmiyo mu?
sonra kutup ayısı beni aldattı diye ağlar kesin heO kızdan o kıza koşarken donunun lastiği kopsun Serkannnn...Uyuz olupta kaşıyacak tırnak bulamayasın Serkannn..çöle düşüpte kutup ayısına denk gelesin Serkan..
Kız,bacım ; aklı basinda bir kadin bırak bunun lafını etmeyi yüzüne bile bakmaz.Maşallah Mahmutlar hep yürüyen cinsellik, soluğu da ilk burda alıyolar.
Meshur mu la bu Serkan niye herkes taniyo jxjxhAy bu çok eşli zart zurt Serkan mı kızım iyi misin sen ya la havleee
Serkan = ErkolarMeshur mu la bu Serkan niye herkes taniyo jxjxh
Yersen. Hiperkalkan SerkanEski eşi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?