Arkadasım benden hoslanıyor

Adam evlilik düşünmüyorum diyor?

Serkan da maşallah yürüyen cinsellik olduğundan konu sahibinin aklı hafif bi kaymış. Konu sahibi nasıl bir yokluğun pençesindesin insan 1000 yıllık arkadaşına akıl kaydırır mı yav?

Bak,gör..
Şimdi bu kullanıcı 3 mesaj sonra "Serkan bendim hanımlar" derse ; şaşırmam.

Anneniz için geçmiş olsun da ergen misiniz siz? Saçma sapan ilişkiler ve iletişimler içine giriyorsunuz bir de beni üzmeyin diyorsunuz

Serkanın bir şeyler karıştırıp terkedildiğine yemin edebilirim ama ispatlayamam.

Bak,gör..
Şimdi bu kullanıcı 3 mesaj sonra "Serkan bendim hanımlar" derse ; şaşırmam.
Erkeklerde cidden motor nöron eksikliği var detayları atlıyorlar. Bu yetenekte bize Allahtan verilmiş, yalancı köpek heriflere karşı kendimizi savunalım diye

ayy böyle birini sakın hayatınıza almayın sevgili olarak. evliliğinde size dürüst olduğunu düşünmüyorum. asıl beni şok eden sizin de ona karşı boş olmamanız. attığınız sslerden anladığım kadarıyla şuanda onun hayatında biri olmasa zaten kabul edicekmişsiniz onu be bu bile bile lades demek olur. büyük hata.

Serkan da maşallah yürüyen cinsellik olduğundan konu sahibinin aklı hafif bi kaymış. Konu sahibi nasıl bir yokluğun pençesindesin insan 1000 yıllık arkadaşına akıl kaydırır mı yav?
Hanımefendi merak etti heralde neymiş bu Serkandaki keramet diye yoksa 15 sene sonra olacak iş değil

O kızdan o kıza koşarken donunun lastiği kopsun Serkannnn...Uyuz olupta kaşıyacak tırnak bulamayasın Serkannn..çöle düşüpte kutup ayısına denk gelesin Serkan..
sonra kutup ayısı beni aldattı diye ağlar kesin he

Maşallah Mahmutlar hep yürüyen cinsellik, soluğu da ilk burda alıyolar.
Kız,bacım ; aklı basinda bir kadin bırak bunun lafını etmeyi yüzüne bile bakmaz.
Çok eşlilik var,aldatma var,başka bir kadın ile görüşürken dostum dediği kadına ışık hızıyla yazılma var..Ne ararsan var.
Ama her ne hikmetse arkadaşıma saygılı olun gibi bir uyarı almışız
Bu net bir biçimde Kobra Serkan'i pazarlama girişimi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…