• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Arkadasım benden hoslanıyor

Arkadaşım bana aşık deyince ben de arkadaşını kaybetmek istemiyosun ya da senin de duyguların var ve nasıl davransam diye soruyosun zannettim.
Adama cevaplarına bakınca sen Seko'yu bekliyor gibisin. Ben nolucam, ikinci kadın mı olcam, ne zaman gelcen der gibi, bi de "beni onla paylaş mı diyorsun" falan demişsin, of çok kötü ya 🥲 Serkan gelse sen hazırsın zaten, o da bunu anlamıştır. Bakalım neler olacak 👀

Son düzenleme:
Merhaba 2008 yılından bu yana İyi bir arkadaşa sahibim adı serkan. Serkan evli ve 3 çocuk babasıydı fakat eşinden aldatma sebebiyle ayrıldı.. Sebebi çok eşlilik, aldatma bir kişiye bağlı kalkmama ve hipercinsellik. Bunları anlatmıştı.. Şimdi iki yıldır ebru adında biriyle beraber onunda bir kızı var.. Serkan songünlarde bana açıldı ve bana aşık olduğunu, hoşlandıgını söyledi, kız arkadaşını kafasında bitirdiğini ayrılması için zamanı olduğunu, şüpheleri olduğunu söyledi.. fakat buna rağmen defalarca tatile gitti ve cinsel yaşamı devam ediyor.. Bunları sorduğumda zamanı var diyor. Sizce kızı kullanmış olmuyormu ve bana duygularını açmakla bana saygısızlık yapmıyormu ? Arkadaş olarak çok seviyorum her zor anımda yanımda oldu fakat bu şekilde yaklaşımı saygısızca degilmi.. Sizlerden ricam saygılı yorumlar yapılması. Çünkü zaten annemin sağlığı ile ilgili zor günlerden geçiyorum. Kırılmak istemem. Yorumlar beni iglestirecektir. Teşekkür ederim sevgi ve saygılar.
Hayatındaki kadınlara bu kadar iğrenç davranan bir adamla "arkadaşlık" etmek?
"Arkadaş olarak çok seviyorum" filan.. 🤮
Midem konuyu terk etti.

Kız,bacım ; aklı basinda bir kadin bırak bunun lafını etmeyi yüzüne bile bakmaz.
Çok eşlilik var,aldatma var,başka bir kadın ile görüşürken dostum dediği kadına ışık hızıyla yazılma var..Ne ararsan var.
Ama her ne hikmetse arkadaşıma saygılı olun gibi bir uyarı almışız 🤔
Bu net bir biçimde Kobra Serkan'i pazarlama girişimi.😀
Yok Serkan 'a değil kendisine saygılı olacakmışız, öyle demiş. Serkan 'a ise cidden kırılırım.

Back
X