- 30 Aralık 2009
- 23.407
- 92.888
- 1.123
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
SErkanın derdi ibnelikHem diğer kadınla gelecek düşünmüyorum diyor hemde evlilik düşünmüyorum diyor yani bu Serkan sizinle de gelecek düşünmüyor.
Konu sahibi de boşta kalmış canı sıkılmış Bayadır sevilmemiş biri onu sevdiğini iddia edince üzerine atlamış. Duygu muygu yok. Başka biri çıksa karşısına Serkanı değerlendirmeye bile almaz sadece boşluktan.Peki senin sanki serkanla aranda bir şey olabilirmiş gibi de ikinci kadın mı olacağım diye hesap sorman ksfjksfbajdhjafbda
Bu kadar iğrenç bir adam benim bırak sevgilim olmayi arkadasim bile olamazMerhaba 2008 yılından bu yana İyi bir arkadaşa sahibim adı serkan. Serkan evli ve 3 çocuk babasıydı fakat eşinden aldatma sebebiyle ayrıldı.. Sebebi çok eşlilik, aldatma bir kişiye bağlı kalkmama ve hipercinsellik. Bunları anlatmıştı.. Şimdi iki yıldır ebru adında biriyle beraber onunda bir kızı var.. Serkan songünlarde bana açıldı ve bana aşık olduğunu, hoşlandıgını söyledi, kız arkadaşını kafasında bitirdiğini ayrılması için zamanı olduğunu, şüpheleri olduğunu söyledi.. fakat buna rağmen defalarca tatile gitti ve cinsel yaşamı devam ediyor.. Bunları sorduğumda zamanı var diyor. Sizce kızı kullanmış olmuyormu ve bana duygularını açmakla bana saygısızlık yapmıyormu ? Arkadaş olarak çok seviyorum her zor anımda yanımda oldu fakat bu şekilde yaklaşımı saygısızca degilmi.. Sizlerden ricam saygılı yorumlar yapılması. Çünkü zaten annemin sağlığı ile ilgili zor günlerden geçiyorum. Kırılmak istemem. Yorumlar beni iglestirecektir. Teşekkür ederim sevgi ve saygılar.
Erkek ile kadın samimi arkadaş olamaz deyince gerikafali oluyoruz.Adam yokluktan size de sarmış.Gorusmeyi kesin.Merhaba 2008 yılından bu yana İyi bir arkadaşa sahibim adı serkan. Serkan evli ve 3 çocuk babasıydı fakat eşinden aldatma sebebiyle ayrıldı.. Sebebi çok eşlilik, aldatma bir kişiye bağlı kalkmama ve hipercinsellik. Bunları anlatmıştı.. Şimdi iki yıldır ebru adında biriyle beraber onunda bir kızı var.. Serkan songünlarde bana açıldı ve bana aşık olduğunu, hoşlandıgını söyledi, kız arkadaşını kafasında bitirdiğini ayrılması için zamanı olduğunu, şüpheleri olduğunu söyledi.. fakat buna rağmen defalarca tatile gitti ve cinsel yaşamı devam ediyor.. Bunları sorduğumda zamanı var diyor. Sizce kızı kullanmış olmuyormu ve bana duygularını açmakla bana saygısızlık yapmıyormu ? Arkadaş olarak çok seviyorum her zor anımda yanımda oldu fakat bu şekilde yaklaşımı saygısızca degilmi.. Sizlerden ricam saygılı yorumlar yapılması. Çünkü zaten annemin sağlığı ile ilgili zor günlerden geçiyorum. Kırılmak istemem. Yorumlar beni iglestirecektir. Teşekkür ederim sevgi ve saygılar.
Normal adam değil ki bu adam hipermiş baksana.Erkek ile kadın samimi arkadaş olamaz deyince gerikafali oluyoruz.Adam yokluktan size de sarmış.Gorusmeyi kesin.
öyle bir konuşmuşsunuz ki adamla kadın olmasa okeysiniz ? eğer değilseniz konuşma tarzınızı değiştirin böyle karaktersiz adamların hayatına girip onu değiştiren kız olma arzunuz varsa vazgeçinMerhaba 2008 yılından bu yana İyi bir arkadaşa sahibim adı serkan. Serkan evli ve 3 çocuk babasıydı fakat eşinden aldatma sebebiyle ayrıldı.. Sebebi çok eşlilik, aldatma bir kişiye bağlı kalkmama ve hipercinsellik. Bunları anlatmıştı.. Şimdi iki yıldır ebru adında biriyle beraber onunda bir kızı var.. Serkan songünlarde bana açıldı ve bana aşık olduğunu, hoşlandıgını söyledi, kız arkadaşını kafasında bitirdiğini ayrılması için zamanı olduğunu, şüpheleri olduğunu söyledi.. fakat buna rağmen defalarca tatile gitti ve cinsel yaşamı devam ediyor.. Bunları sorduğumda zamanı var diyor. Sizce kızı kullanmış olmuyormu ve bana duygularını açmakla bana saygısızlık yapmıyormu ? Arkadaş olarak çok seviyorum her zor anımda yanımda oldu fakat bu şekilde yaklaşımı saygısızca degilmi.. Sizlerden ricam saygılı yorumlar yapılması. Çünkü zaten annemin sağlığı ile ilgili zor günlerden geçiyorum. Kırılmak istemem. Yorumlar beni iglestirecektir. Teşekkür ederim sevgi ve saygılar.
AHAHAHAHAHHAHASBununla olacağıma çalıya çırpıya sürterim daha iyi
Bundan sonra evlilik düşünmüyorum diyor ondan hevesini almis sira sizde tum baginizi koparmak daha saglikliMerhaba 2008 yılından bu yana İyi bir arkadaşa sahibim adı serkan. Serkan evli ve 3 çocuk babasıydı fakat eşinden aldatma sebebiyle ayrıldı.. Sebebi çok eşlilik, aldatma bir kişiye bağlı kalkmama ve hipercinsellik. Bunları anlatmıştı.. Şimdi iki yıldır ebru adında biriyle beraber onunda bir kızı var.. Serkan songünlarde bana açıldı ve bana aşık olduğunu, hoşlandıgını söyledi, kız arkadaşını kafasında bitirdiğini ayrılması için zamanı olduğunu, şüpheleri olduğunu söyledi.. fakat buna rağmen defalarca tatile gitti ve cinsel yaşamı devam ediyor.. Bunları sorduğumda zamanı var diyor. Sizce kızı kullanmış olmuyormu ve bana duygularını açmakla bana saygısızlık yapmıyormu ? Arkadaş olarak çok seviyorum her zor anımda yanımda oldu fakat bu şekilde yaklaşımı saygısızca degilmi.. Sizlerden ricam saygılı yorumlar yapılması. Çünkü zaten annemin sağlığı ile ilgili zor günlerden geçiyorum. Kırılmak istemem. Yorumlar beni iglestirecektir. Teşekkür ederim sevgi ve saygılar.
Ne güzel de aklıyor kendisini beyimiz.. Elimde şeyimle geziyorum, sapığım demiyor daSebebi çok eşlilik, aldatma bir kişiye bağlı kalkmama ve hipercinsellik.