• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Arkadasım benden hoslanıyor

Bence sen ssleri iyi oku. Adama onunla birlikte oluyorsun öpüyorsun bilmem ne ikinci kadın mı olacam şeklinde gitmişsin. Hoop Serkan sen hayırdır? Ben seni arkadaş olarak görüyordum ama bu hareketinden sonra sen benim arkadaşım bile olamazsın demen lazımdı. Boş değilmiş gibi konuşuyorsun ama
 
Ve bu satırları yazarken bile Serkan zevkin doruklarındaydı.. Konu sahibi ise serkanın ciddi ilişkisinin bir parçası olacağına, gerçekten onun aşkı olduğuna inanıyordu fakat serkan.... saniyede 5 kez kıza yazabilecek potansiyele sahip bir çapkındı. O ki aradığı aşkın değil aradığı cinselliğin peşindeydi..
 
Bence burda kivirmayin
Mesajinizda baskasina dokunuyorsun opuyorsun seni paylasmami istiyorsun yani yazmissjniz
Salak degil burda kimse
Siz de hoslaniyorsunuz
Bu adam benden gercekten hoslaniyor mu ne yapmaliyim diye konu acmissiniz
Kendini cok akilli sanarak konu aciyorlar ya..😅
Bir de sey vardi , " arkadasimin konusu onun yerine yaziyorum😅
Arkadaslar zaten kimliginiz belli degil ne bu korku acik olun ya
 
ayy böyle birini sakın hayatınıza almayın sevgili olarak. evliliğinde size dürüst olduğunu düşünmüyorum. asıl beni şok eden sizin de ona karşı boş olmamanız. attığınız sslerden anladığım kadarıyla şuanda onun hayatında biri olmasa zaten kabul edicekmişsiniz onu be bu bile bile lades demek olur. büyük hata.
Hayırvartık arkadaş dahi değiliz. Teşekkür ederim
 
Merhaba 2008 yılından bu yana İyi bir arkadaşa sahibim adı serkan. Serkan evli ve 3 çocuk babasıydı fakat eşinden aldatma sebebiyle ayrıldı.. Sebebi çok eşlilik, aldatma bir kişiye bağlı kalkmama ve hipercinsellik. Bunları anlatmıştı.. Şimdi iki yıldır ebru adında biriyle beraber onunda bir kızı var.. Serkan songünlarde bana açıldı ve bana aşık olduğunu, hoşlandıgını söyledi, kız arkadaşını kafasında bitirdiğini ayrılması için zamanı olduğunu, şüpheleri olduğunu söyledi.. fakat buna rağmen defalarca tatile gitti ve cinsel yaşamı devam ediyor.. Bunları sorduğumda zamanı var diyor. Sizce kızı kullanmış olmuyormu ve bana duygularını açmakla bana saygısızlık yapmıyormu ? Arkadaş olarak çok seviyorum her zor anımda yanımda oldu fakat bu şekilde yaklaşımı saygısızca degilmi.. Sizlerden ricam saygılı yorumlar yapılması. Çünkü zaten annemin sağlığı ile ilgili zor günlerden geçiyorum. Kırılmak istemem. Yorumlar beni iglestirecektir. Teşekkür ederim sevgi ve saygılar.
Seni ve o kızı beraber kullanmak istiyor ( kullanmak ) kelimesini siz dediniz diye yazdım. Ve neyin zamanı var
 
Ben bu konuya yorum yapmayacaktım ama son mesajlarda hayır ne alakası var tabi ki hiper serkan'da gönlüm yok dediğiniz için bu yorumu yazmayı borç bilirim.
Beni onunla paylaş mı diyorsun?
ikinci kadın mı olacağım?

Bu soruları soran kim? Siz.
Gönlünüz olsa ne yazacaktınız merak ettim?
Adam 3 çocuklu, uçan kuşu yakalıyor sorunca da ama ne yapayım ben hipercinselim diyor. Sizde adama kızdan ne zaman ayrılacaksın, hani beni seviyordun bana şimdi beni paylaş mı diyorsun diye cevap veriyorsunuz.
Size bir müjdem var, serkan hipercinsel değil, sapık.
 
Valla yazismalardan anladigim kadariyla siz de serkana karsi bos degilsiniz. Adam evlilik dusunmuyorum zamani var diyor siz ikinci kadin mi olacagim diyorsunuz. Kiskanc sevgililer gibi onu da opuyorsun birlikte oluyorsun diyorsunuz. Bence siz bizden bunla olur dize getirirsin dememizi bekliyorsunuz ama bosa bekliyorsunuz. Bu adamla hala arkadas olmaniz bile hata. Adam kafayi cinsellikle bozmus ve malesef bunu sizinle de.denemek istiyor. Oltaya gelirseniz hevesini alip unutulacaksiniz. Denemedigi bir yakin arkadasi kalmis simdi o hevesin pesinde.
 
Kız işsiz olduğu için ayrılmıyormuş. Bu vefa karşısında gözlerim doldu.
Ne zararı var sana, dursun orda diyor, ne kadar rahat ya.
Bir erkeğe şu rahatlığı vermenizi aklım almıyor.
 
Böyle bir adamla ne arkadaşlığı ya. Konu sahibi de neredeyse dövecek Serkanı. Güya kızmış gibi yapıyor tamam o kızla işi bitsin seninlede konuşur
 
Back
X