Arkadasim beni ise almadi

Falafella

Üye
Kayıtlı Üye
8 Şubat 2020
32
25
18
36
Cok yakin bi arkadasim degil ama eskiden ayni siniftaydik cok cok nadir olsa da takilirdik cunku herkesle pek iletisim kuramazdim onla konusurduk ama sonra ogrendim ki is yeri acmis lise bitince hemen biriyle evlenip. caliscak biri ariyo hemen yazdim calismak istedigimi soyledim para gerektigini dedim
Bana boyle bi ustten ustten tavirlar yapti once
Sonra da almadi beni iste
Cok gururuma dokundu

Not Herkes normal oldugunu dusunmus bazilariniz da yuzeysel bi baslik oldugunu dusunmus Yuzeysel konularimla mesgul ettigim icin ksura bakmayin

Son düzenleme:
Yakın degilmissiniz.
Ayrıca yöneticinin öğrencilik anılarını bilen bir çalışana sahip olması işine gelmeyebilir.
Ek olarak : Para ve makam bazı insanları çok çabuk değiştirir.
Çok da üzülmemek lazım gelir.
Yediğiniz içtiğiniz ayrı gitmese tamam ama öyle bir durumunuz da yokmuş.

Arkadaşız diye arkadaşımızı işe almak zorunda değiliz ki ona ayrıcalık tanımak da zorunda değiliz
Üstten tavır hatalı bir tavır ama iyi davranarak da sizi işe almayabilirdi üstten tavır diye adlandırdığınız tavır nedir?

Bir de aradan yıllar geçmiş yıllar sonra işiniz düşüp yazmışsınız
İş başka arkadaşlık başka

Bütün vasıflar sizde olabilir keyfi istemediği içinde işe almayabilir
Ha ama tr şartlarında para herkese gerekli ama tanıdık diye almam yani ben de işe

Son düzenleyen: Moderatör:
İş yeri açsam açıkcası arkadaşımla çalışmak istemezdim. Sonuçta başka bir ilişki türünüz var onu iş alanına uygun bir şekilde taşıyamayabilirsiniz. Sizin patronunuz olacak size iş buyuracak bundan hoşlanmayabilir ya da sizin hoşunuza gitmez. Tabi kibirli konuşmasına bir şey diyemeyeceğim.

Şimdi üzülüyorsunuz ama iyiki de olmamış iş başka arkadaşlık başka çok zor oluyor tanıdık yanında çalışmak Allah başka kapılar açsın boşverin

Sanırım kesin gözüyle baktığınız için hayal kırıklığı olmuş. Ancak gayet normal bir durum. Yakın da değilmişsiniz. Gerçi yakın dahi olsanız iş başka arkadaşlık başka. Tek hatası “üstten” davranmak.

Bende almam maalesef. Bir işimiz var ama asla tanıdıkla çalışmayız. Çevreden çok diyen oldu ben tanıdıklarla çalışmıyorum ama arkadaşımın vs eleman arayışı olursa söylerim diyorum. Çünkü mutlakaaa ama mutlaka sorun oluyor. İstediğini diyemiyorsun, bir şeye zarar gelince yakınından karşılayamıyorsun, rahatça sorgulayamıyorsun, hata yapıldığında uyarıyorsun zoruna gidiyor hemen şımarmış patron olmuş diyorlar da diyorlar.

İş ne sektör ne pozisyon ne? Yeterli olduğunuz halde mi almadı? Yoksa uygun olmayan bir pozisyon için sadece arkadaşız beni işte al mantığı ile mi yazdınız?

Arkadaşımı bende işe almam arkadaşlığımız bozulur çünkü

Is yeri ne üzerine,sizin o konuda tecrübeniz ya da eğitiminiz var mı vb. Hepsi birer etken bunları bilmeden yorum yapmak,olmaz. Tanıdık ile çalışmayı bende tercih etmiyorum

Yani almak zorunda da değil. İş yerimde açık pozisyon vardı en yakın arkadaşımı önermeyi düşündüm ama sonra karakterini gözümün önüne getirdim, iş ahlakını değerlendirdim. Yok yani o işe uygun biri değil. Belki sizde de böyle bi durum vardır.

Arkadaşlr ortada arkadaşlık yok lise zamanında konuşuyorlarmış şimdi de duyum alıp yazmış konu sahibi ben öyle anladım
Herkes işi düşünce yazmış e işveren kişinin işine gelmemiş.

Sizi işe almadığı için mi gururunuz kırıldı yoksa üstten diye adlandırdığınız tavra mı?
Bana daha çok işe alınmamak gururunuza dokjndu gibi geldi başlık o çünkü

Vasifsiz eleman ya universte gerektiren bisey degil yillar olmadi o kadar da eski degil konustugumuz zamanlar
Ben üniversite sinavina bile yeni girdim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…