Arkadasim beni ise almadi

Benim de yakın iş arkadaşım bir yere yönetici olarak başlayacakmış. İdari personeli ben tamamlıcam seni de alırım yanıma dedi . Önce güzel gelse de şöyle bi düşününce mantıklı gelmedi çünkü o yönetici pozisyonunda bir zaman sonra üstünlük taslayabilir ben de buna alınabilirim. Arkadaşlığımıza zarar gelmesin diye kabul etmicem mesela.
Bir de illa ki kafasında bi kriter vardır aradığı eleman için, sen o kritere uymuyorsundur. Bunda alınacak bir şey yok normal yani

Son düzenleme:
Şimdiden alınmışsınız arkadaşınız sizi çözmüş başını ağrıtmak istememiştir belki de

Geçenlerde babamla muhabbet ederken işten falan bahsederken açık bir pozisyon olduğu lafı geçti bizim şirkette. Yani laf arasında söyledim. Birkaç gün sonra babam arkadaşının iş arayan kızından bahsetti, bahsettiği kadarıyla kız bizim kriterlere uygun değil. Ben bi yorum yapmadım sonra kafasına göre gitmiş kıza söylemiş, bi de numaramı vermiş wurst sana yardımcı olur diye. Bana da mesaj attı seni x arayacak işle alakalı diye. İşe birini aldık pozisyon kapandı diye yalan söylemek zorunda kaldım. Asla ve asla tanıdıkla çalışmayı doğru bulmuyorum hep bi pürüz çıkıyor. Eski flörtüm işimi öğrenince kardeşi için bişey istemişti (hizmet sektörü ve hizmet eden taraftayım) direkt hayır demiştim mesela. Bi şekilde duygusal ilişki kurduğum insanlarla çalışamıyorum. Bişey denmiyor, paranı isteyemiyorsun falan yok yani olmuyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…