- 3 Temmuz 2010
- 11.071
- 11.547
- 498
- Konu Sahibi redvelvetcake
-
sorunun cevabı : evet, arkadaşın seni bariz kullanıyor.
tavsiyem bu arkadaşına mesafeni al..
yemek konusunda da herkes kendi yediğinin parasını ödediğinde bu tür kullanmalar ya da acabalar olmuyor..
sevgiler..
Kullanmanın da ötesine geçmiş açık açık konuşmayı bile hakediyor
Arkadaşınız sizi fena halde kullanıyor. Ve bunu sanırım alışkanlık yapmış. Bence siz bigun diyin bugün de alman hesabı olsun kasaya gidince hesaplar ayrı diyip çıkın işin içinden ayıptır bayağı bayağı insan kullanmak.
Evet arkadaşın seni kullanıyor. Ve buna izin verme onu dene bir kaç kere bakalım nasıl tepkiler verecek
Aa iyi fikir :) gecen sefer bozuğum yok dıye otopark parasını ondan ıstedım, annem yanımda nakti para tasımamamı soyluyor taşısam da cok az taşıyorum, onu da kullandım dedı gıttım o yağmurda kırk yer dolaşıp para bozdurmaya calıstım; ki kendısı annesını asla sallamayan asilikte dünya markası bır kızdırbi buluşmanızda cüzdanınızı unuttuğunuzu söyleyip bi deneyin bence. belki kendisi bi daha buluşmak istemez de sorununuz çözülür.
Kullaniyo degil de kiz cimri. Kullanmak soyle olur, catlayana kadar yer ama sana odetir. Bu varlikli ama yemiyo icmiyo kepaze gibi yasiyo bununki cimrilik
Aa iyi fikir :) gecen sefer bozuğum yok dıye otopark parasını ondan ıstedım, annem yanımda nakti para tasımamamı soyluyor taşısam da cok az taşıyorum, onu da kullandım dedı gıttım o yağmurda kırk yer dolaşıp para bozdurmaya calıstım; ki kendısı annesını asla sallamayan asilikte dünya markası bır kızdır
Valla bir arkadasım daha vardı böyle kız cok cimriydi sonra çalısmaya basladı su an acayip bonkör hatta yıllar yıllar önce onun hakkında da konu acmıstım buraya...e hesabı kredi kartıyla öder herhalde? ödemezse de görmüş olursunuz.
Ayyy insan bu cimrilikten ölür be.
Cok pis cimri senin arkadaş.
En korktugum insan cimri insandir..
Valla bir arkadasım daha vardı böyle kız cok cimriydi sonra çalısmaya basladı su an acayip bonkör hatta yıllar yıllar önce onun hakkında da konu acmıstım buraya...
Uf en sevmedigim insan tipi.
demek ki o cimri değilmiş, ailesine yük olmak istemiyormuş. bu bildiğin varyemez amca.
Evet hatta söyle bir anımızı paylasayım. Bu arkadasımın oda arkadaşına araba carpmıs, Kadıköy sahilde çarpmış araba, kızı arıyor dıyor ki koş bana araba carptı (öyle ambulanslık agır bir durum degil daha hafif yaralanma) bu da okuldan arabalı birini bulamıyor o an, taksiye de para vermek istemiyor bir bucuk saat sonra shuttle var ona biner gelirim ya da yürüyeyim en iyisi demis. Okul da Tuzla'da bu arada. Cimrilikten kendisi degil de onun yüzünden birileri ölebilirdi :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?