Suç sende.Bir kere reddettikten sonra neden hala eski sevgilini anlatıyorsun çocuğa? Nispet yapar gibi algılamıştır,daha da üzülmüştür.Zaten çok çok ağır bir hastalık geçirmiş,psikolojisi kötüdür,hiç kimsenin onu sevmeyeceğini düşünmüştür
Merhaba 19 yasindayim gecen yil olan bir olay bu arada ruyamda goruyorum o insani o yuzden aklima takiliyor anlatmak istedim. Gecen yil cok yakin bi erkek arkadasim vardi dershanede tanismistik evlerimizde yakindi beraber gittik geldik oglen yemek yedik ama normal bir sekilde diger arkadaslarla nasilsa bu arkadasim benden hoşlanıyormus benim haricimde herkesin haberi varmis ama bu kisi hic öyle davranmadi bana karsi o siralarda sevgilimle ayrilali az bi zaman olmustu bi kisiye anlatiyorum ben soyle söyle oldu falan diye gayet dinliyor beni o bana ciktigi kiza ne alsam diye soruyor aslında oyle bir sey yok ciktigi falan ben var saniyorum neyse bi gun bana demisti iste sinav senesi olmasa hersey farkli olurdu falan ben ne diyorsun falan diye tepki gosterdim kizdim buna dedi hic ihtimal yok mu bende eski sevgilimi unutmadigimi onunla bisey hissetmeden ciksam bile eski sevgilim geldiginde ( sehir disindaydi bi sure) barisabilecegimizi falan soyledim olmayacagini anlattim tamam dedi soylemedim diye dusun kafam karisikti sadece arkadasligimiz bozulmasin neyse tamam dedim ben bir gun eski sevgilim bana mesaj atiyor bende bu heyecanla bu kisiye anlatiyorum olanlari onun bana verdigi cevap su : ben aylardir senin pesinden koşuyorum sen onun bi mesajiyla ona git falan , bende ondan o anlamda hoslanmadigimi acikladim bu kez basladi o benden buyuk ben kucugum o benden yakisikli ben daha cocugum sonucta gibi seyler soyledi bu dedigim arkadasim da hasta baya agir bi kanser atlatmis zamaninda neyse boyle boyle biz eski sevgilimle baristik ama ben bu cocugu goruyorum ruyamda normalde biryerlerde bi kez o bana mesaj atmisti bi kac kezde ben ona bu olaydan sonra ama cok vicdan azabi duyuyorum :-( arkadaslari falan bana dusman oldu çünkü onlara demis biz cikiyorduk benden ayrildi eski sevgilisine gitti :-(
Evet bende ayni seyi dusunmustum.yani oncesinde anlatiyordun tamamda ,sana biseyler hissetiyini anladiktan sonra ,hala, neden anlatiyorsun sevgilinle arandaki olanlari .bence hatali olan sensin.mesafe koyabilirdin sonrasinda .
Suç sende.Bir kere reddettikten sonra neden hala eski sevgilini anlatıyorsun çocuğa? Nispet yapar gibi algılamıştır,daha da üzülmüştür.Zaten çok çok ağır bir hastalık geçirmiş,psikolojisi kötüdür,hiç kimsenin onu sevmeyeceğini düşünmüştür
Senden hoşlandığını öğrendikten sonra arkadaşlığını kesmeliydin o çocukla canım. Senin her hareketin onu umutlandırmıştır, senden hoşlandığı için. Ama olan olmuş geriye dönülebilir mi? Hayır. Tek yapman gereken önüne bakman. Vicdan yapıp ona tekrar mesaj atarsan iyice umutlanır, sakın bir iletişim kurma.
Teşekkür ederim yorumlariniz icin. Icime dert oldu cok yakin arkadastik beraberdik hep gecen yil beraber calistik sınava ikimizde ne derdimiz olursa ilk birbirimize anlatirdik oda kafam karisikti falan deyince bende gercekten sevmiyordur yakiniz diye oyle dusunmustur dedim ve ondan sonra daha mesafeliydim . Ama cok seviyormus bana bi tane defter hazirlamis ilk ne zaman konuştuk ilk nerde oturduk falan herseyi yazmis fotograflamis dogum günüm de verecekmis hatta dogum gunumde o defteri yakmis arkadasi anlatti bana cok guzel giden bi iliskim var ama hep aklimda niye oyle davrandim diye :-(
Suanda gorusmuyoruz kac kez anlattim inanin anlamiyor cok kiziyorum sana ama ben seni unutamiyorum cok seviyorum diyor o cocuk seni uzecek diyor ( erkek arkadasim icin ) sey demisti birde ben hastayim diye sevemedin dimi beni halbuki simdi sagligi iyi cok sukur ruyamda goruyorum kurtar beni diyor gece uyaniyorum aramamak icin zor durduruyorum kendimi mesaj atmistim bi kac kez sagligiyla ilgili bisey duymustumda.. Sosyal paylasim sitelerindrn bana sitemler ediyor durum boyle konusmak istiyorum ama bilmiyorumHmm anladım.Çocuk geçirdiği zor günlerden sonra yakınlaştığı birine aşık olduğunu sanabilir.Bu bir ihtiyaç.Sevilme,beğenilme güdüsü.Seninle çıktığını söylemesi de arkadaşlarının yanında eksik kalmama düşüncesi olabilir.Hani onların sevgilisi vardır,e seni sevdiğini de biliyorlar vs.Çocukla şu anki sevgilinden,hislerinden hiçbir şekilde. bahsetmeyerek iletişim kurmalısın..Ona sevebileceği başka insanlar olduğunu göster.Yok mu çevrende bir kız arkadaş falan? Ortam yarat.Çocuk da seni zamanla sadece arkadaş olarak görecektir.Yoksa çok rüya görürsün daha.
Suanda gorusmuyoruz kac kez anlattim inanin anlamiyor cok kiziyorum sana ama ben seni unutamiyorum cok seviyorum diyor o cocuk seni uzecek diyor ( erkek arkadasim icin ) sey demisti birde ben hastayim diye sevemedin dimi beni halbuki simdi sagligi iyi cok sukur ruyamda goruyorum kurtar beni diyor gece uyaniyorum aramamak icin zor durduruyorum kendimi mesaj atmistim bi kac kez sagligiyla ilgili bisey duymustumda.. Sosyal paylasim sitelerindrn bana sitemler ediyor durum boyle konusmak istiyorum ama bilmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?