Merhaba 19 yasindayim gecen yil olan bir olay bu arada ruyamda goruyorum o insani o yuzden aklima takiliyor anlatmak istedim. Gecen yil cok yakin bi erkek arkadasim vardi dershanede tanismistik evlerimizde yakindi beraber gittik geldik oglen yemek yedik ama normal bir sekilde diger arkadaslarla nasilsa bu arkadasim benden hoşlanıyormus benim haricimde herkesin haberi varmis ama bu kisi hic öyle davranmadi bana karsi o siralarda sevgilimle ayrilali az bi zaman olmustu bi kisiye anlatiyorum ben soyle söyle oldu falan diye gayet dinliyor beni o bana ciktigi kiza ne alsam diye soruyor aslında oyle bir sey yok ciktigi falan ben var saniyorum neyse bi gun bana demisti iste sinav senesi olmasa hersey farkli olurdu falan ben ne diyorsun falan diye tepki gosterdim kizdim buna dedi hic ihtimal yok mu bende eski sevgilimi unutmadigimi onunla bisey hissetmeden ciksam bile eski sevgilim geldiginde ( sehir disindaydi bi sure) barisabilecegimizi falan soyledim olmayacagini anlattim tamam dedi soylemedim diye dusun kafam karisikti sadece arkadasligimiz bozulmasin neyse tamam dedim ben bir gun eski sevgilim bana mesaj atiyor bende bu heyecanla bu kisiye anlatiyorum olanlari onun bana verdigi cevap su : ben aylardir senin pesinden koşuyorum sen onun bi mesajiyla ona git falan , bende ondan o anlamda hoslanmadigimi acikladim bu kez basladi o benden buyuk ben kucugum o benden yakisikli ben daha cocugum sonucta gibi seyler soyledi bu dedigim arkadasim da hasta baya agir bi kanser atlatmis zamaninda neyse boyle boyle biz eski sevgilimle baristik ama ben bu cocugu goruyorum ruyamda normalde biryerlerde bi kez o bana mesaj atmisti bi kac kezde ben ona bu olaydan sonra ama cok vicdan azabi duyuyorum :-( arkadaslari falan bana dusman oldu çünkü onlara demis biz cikiyorduk benden ayrildi eski sevgilisine gitti :-(