• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Arkadaşım beni yapmadığım birşey hakkında suçluyor

Ben olsam eğer kendimden eminsem kuru temizleme parasını da vermezdim. Ne münasebet ayol. Foto atsın öyle bir şey varsa
Kendimden adım gibi eminim 50 kere kontrol ettim gerçekten fotoğraf bile çektim ona attım ama kendisine foto at deyince atmadi ben kendisinin yaptığını düşünüyorum artık

İlk mesajda sırf kuru temizlemeyi benim üzerime kakalatmak için demişsiniz, şimdi de teklif ettim kabul etmedi diyorsunuz. Hangisi doğru ???

Ve teklif ettiniz de kabul etmediyse şimdi problem ne, konunun kapanmış olması gerekmiyor mu?

İşte bu yüzden para falan göndermezdim. Önce ispatlasın senin yaptığını sonra istesin parasını
Ya bu arkadaş zaten üçkağıtçı zamanında ortak abiye gitmiştik kendi ütü ile yakmıştı benim üstüme atmaya çalışmıştı ama atamadı galiba şuanda kendi birşey yaptı benim üstüme atmaya çalışıyor bundan sonra tobe ne birşey isterim ne ağzımı açarım ona

Ya bu arkadaş zaten üçkağıtçı zamanında ortak abiye gitmiştik kendi ütü ile yakmıştı benim üstüme atmaya çalışmıştı ama atamadı galiba şuanda kendi birşey yaptı benim üstüme atmaya çalışıyor bundan sonra tobe ne birşey isterim ne ağzımı açarım ona
Peki para gönderecek misin?

İlk mesajda sırf kuru temizlemeyi benim üzerime kakalatmak için demişsiniz, şimdi de teklif ettim kabul etmedi diyorsunuz. Hangisi doğru ???

Ve teklif ettiniz de kabul etmediyse şimdi problem ne, konunun kapanmış olması gerekmiyor mu?
Benim bahsettiğim ben kuru temizleme değil direk yıkamadan bahsettim kendi kabul etmedi demek istediğim belliki kendi yaptı benim üstüme atıp kuru temizlemeyi bana kitlyecek anlatmak istediğim bu

Arkadaşlar geçenlerde düğüne gitmiştim arkadaşımdan ceketini aldım üstelik kendi ısrar etmişti giy diye bende neyse aldım giydim göndermeden önce ona 50 kere kontrol ettim bir leke yoktu bundan adım gibi eminim ama beni suçluyor bilmem cep kısmına leke değmiş makyaj lekesi ben yapmadım dedikçe en son sen giydin diyor kafayı yedim fotoğraf at diyorum atmıyor ben bile fotoğraf attım göndermeden önce garanti olsun diye çektim attım yine inandırıcı gelmiyor ısrarla en son sen giydin diyor bir haftadır göndermişim yeni bakmış kendi yapmış olabilir mi sırf kuru temizlemeyi benim üstüme kakalatmak için?? Ne yapacam ya
engelle onu.birdaha arkadas deme.saf olma gozunu ac.

kesinlikle ödeme birsey eminsen madem kendinden buraya kadar yazmissin yani.onu direk engelliyosun tum.bagini kopsrtiyorsun adam yerine koymuyosun.kac yasindasin bilmiyorum ama kendini kullandirtma kimseye eyvallah etme

Mesaj atmıştım sadaaka olsun diye kuru temizleme parasını gönderecem IBAN at diye görüldü atmış mesajlarıma kendi bilir bende göndermem çok zor değil
gonderme sakın prim.verme bugun sana yapan yarin baskasina yapar.şu tarz kizlara yuz vermeyin ya açlar.

kesinlikle ödeme birsey eminsen madem kendinden buraya kadar yazmissin yani.onu direk engelliyosun tum.bagini kopsrtiyorsun adam yerine koymuyosun.kac yasindasin bilmiyorum ama kendini kullandirtma kimseye eyvallah etme
Yok adım gibi eminim yani ben yapsam kesinlikle sorumlugunu alırdım neden saklıyim böyle birseyi kendi yaptı bundan eminim onu tanisaniz neler yapabileceğini anlarsınız çok sinsi maalesf uzak duruyorum artık kendisinden

Aynen öyle, malında değilim sandalyenin parasını da istemezdim ama görseniz sandalye paramparçaydı çöpe attık zaten, istedin verdim biraz daha kalsın dedin tamam dedim, lojman bekliyorlardı geçici kiracıydılar, taşınırken kapıya atmış gitmiş ne bir özür ne abla kırıldı deme hiçbir laf etmeden gitmiş.

Kimseden ödünç çöp istemişliğim yoktur hep veren taraftım ama yani bizde parayı ağaçtan toplamıyoruz, artık benim de malım kıymetli, veremem diyorum çünkü sandalye en paramparça olanlardan biriydi, cam tencerelerimi alırlar bir daha gelmez, kıyafetimi alırlar bir daha gelmez, benden gidenlerin hiçbiri geri gelmedi 😂
İşte böyle ayilara mağarada büyümüş aile terbiyesi görmemiş sokak çocuğu tiplere de devlet lojman veriyor bazen dünyanın düzeni beni gerçekten çileden çıkartıyor ya . Eminim gittiği avm de umumi tuvalette sifonu da cekmiyordur . Kadını erkeği yok bunu yapan ayı oğlu ayıdır . Okurken cinlerim tepeme çıktı

Back
X