- 3 Mart 2025
- 201
- 749
- 18
- Konu Sahibi anonimbiriii
Siz siz olun birinden kıyafet ödünç aldığınızda iade etmeden önce kuru temizlemeye verin, ki kıyafet bu, parfüm kokusu, girdiğiniz ortamın kokusu, ter kokusu siner kıyafetegiyildiği gibi verilmesine karşıyım şahsen.
Arkadaşınıza kuru temizleme parasını ödeyin bir daha da kendisinden çöp bile almayın.
Aynen, senin çadır benim demir profil sandalyemmutfakta kullandığım yepyeni demir sandalyemi istemişti komşu, ben de saf gibi verdim malım kıymetli değil çünkü, bir kerelik diye aldı abla biraz daha kalabilir mi sandalyemiz yok dedi tamam dedim, anaaaaa kapımın önüne paramparça halde atıp gitmiş, insan bir özür dilerim kırdık der, parasını istemezdim ama ben sana böyle mi verdim üstünde mi tepindin tepesinde fil mi oynattın be görgüsüz, geri kalan sandalyeleri ben 10 yıl kullandım yahu, öyle kıytırık bir mal da değildi.
Valla artık kimseye bir şey vermek istemiyorum.
Sandalye olayı hiç hoş olmamış gerçekten. Bir özür dileseler, sorun etmeyeceğinize eminim ama pişkinlik olduğu zaman sinir bozucu olabiliyor.
Geçen annemle konuşuyorduk yıllar evvel dayımın düğünü için çok güzel bir abiye diktirmişti, aklıma geldi "anne senin bir abiyen vardı çok güzeldi onu giyebilirsin benim düğünde" diyeceğim tuttu. "Ben de onu giymeyi çok istiyordum ama onu iş yerinden bir arkadaşa giysin diye verdim geri getirmedi işten de ayrıldı resmen kazık attı bana" dedi üzülerek.
Bu sebeplerden dolayı benim için çok değerli şeyleri emanet vermemeyi tercih ediyorum, ki kendim de almam. Önemli değilse olabilecek tüm aksilikleri göze alarak veriyorum.