arkadasim bosaniyor:(

24111990

Mucizem ol
Kayıtlı Üye
17 Aralık 2012
1.536
456
173
Esimle ortak arkadasimiz var 1.5 yillik evli ler 2aylik kizi var ve bosanmak uzereler bu gun kiz arkadasim aradi evin butun esyalarini almis gitmis kendine ev tutmus 1aydir ayrilardi zaten sorun esinin ailesi bi yuvanin yikilmasna tabiki uzuluyorum ama daha kucucuk bir bebek babasiz buycek hayat ne garip biz yillardir istiyoruz olmuyor onlar bu mucizeye sahip oldular ama degerini bilmiyorlar

Dört duvar arasını bilemezsiniz demek ki aşılmayacak sorunları var ki boşanma kararı almışlar sırf bebekleri var diye bu evliliğe devam etmek ne kadar doğru olur,mutsuz bir evlilikte mi büyüsün çocuk.Annesi ve babası boşanmış olup çok mutlu hayata sahip olan çocuklar var.

Evlendiklerinden beri sorunlari vardi ama yinede cocuk istiyorlardi cocugun evliligi duzeltecegini sandilar sanirim bosancaklari zaman hamile oldugunu anladi baristilar hayirlisi olsun haklarinda cocuk icin evlilik yurumez ama cocukta evliligi kurtarmaz

Ya her konuyu da "biz yillardir cocuk istiyoz olmuyo"ya getirmeyin ya

Ne alaka yani, insanlar cocuk sahibi olunca hayat cennetten bi kose mi oluyo?

Garip hakkaten,

bazilarinin cocugu olmayinca diger bazilari da esi ile sorun yasasa da bosanmasin mi

her iki tarafta çocuğuna karşı sorumluluklarını bilirse... ve çocuklarıyla ilgili durumlarda da birbirlerine saygı gösterdikleri sürece evlilikleri daha fazla çıkmaza girmeden, şiddetler artmadan, aldatmalar olmadan... bitmesi gerekir diye düşünüyorum....

bence bebeğiniz olmuyor diye
boşanma kararı almış arkadaşlarınızı yerme hakkına sahip değilsiniz
boşanıyorlar diye evlatlarının değerini bilmediklerini yazmanız: içinizden düşünürsünüz de, bunca insana yazmanız hiç doğru değil
yukarıda bir arkadaşın da yazdığı gibi
4 duvar arasında olanları bilemezsiniz

bu arada, umarım Allah gönlünüze göre bir evlat verir

bunlar birbirini dogru duzgun tanımadan mı evlendı kı? çok muhabbet tez ayrılık mı getırdı?

AYRICA
Şunu anlayamadım: KK'da konu açacak kadar neden dert oldu bu konu size bu kadar? Bambaşka insanların hayatları...

Kadın da istemezdi heralde bebekle boşanmak.
Ne yapsın rahat vermiyorlar.
Rahat vermeyenler utansın.
Kına yaksınlar bir taraflarına!

Sizin çocuk istemenizle bunun ne ilgisi var anlamadım.
Çocuğun kıymetini bilmeyen yok.

O kadının bebeği var, yuvasını ayakta tutacak eşi yok.
Senin mutlu bir yuvan var, bebeğin yok.

O da senin için iyi bir eşi var bebek yok diye ağlıyor diyebilir o zaman..

Kadın mutsuz, zor bir dönemden geçiyor.
Boşanma döneminde bazı kadınlar çocukla ne yapacağını, daha da zor olacağını düşünür.
Çünkü o insanları hayatından silip atamayacak tamamen.
Çocuk yüzünden bir bağ hep kalacak.
Bu zor geliyordur. Bu zorlukla saçmalıyordur.

Evliliği düzeltmek için bebek kararı tabi ki yanlış.
Ama bu yanlışa düşen çok kadın var nedense..

arada gercekten sevgi olsaydı
aşılmayan hiçbişi olmazdı bana göre. 1,5 yıl evlılık için o kadar kısa bır süre ki..
Duzelir insallah aralari cok buyuk konusuyorlar barismam falan diye hayirlisi olsun bosancak kadar ciddi sorun oldugunu dusunmuyorum ama ne yasadigini bilemem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…