Esimle ortak arkadasimiz var 1.5 yillik evli ler 2aylik kizi var ve bosanmak uzereler bu gun kiz arkadasim aradi evin butun esyalarini almis gitmis kendine ev tutmus 1aydir ayrilardi zaten sorun esinin ailesi bi yuvanin yikilmasna tabiki uzuluyorum ama daha kucucuk bir bebek babasiz buycek hayat ne garip biz yillardir istiyoruz olmuyor onlar bu mucizeye sahip oldular ama degerini bilmiyorlar
Dört duvar arasını bilemezsiniz demek ki aşılmayacak sorunları var ki boşanma kararı almışlar sırf bebekleri var diye bu evliliğe devam etmek ne kadar doğru olur,mutsuz bir evlilikte mi büyüsün çocuk.Annesi ve babası boşanmış olup çok mutlu hayata sahip olan çocuklar var.Esimle ortak arkadasimiz var 1.5 yillik evli ler 2aylik kizi var ve bosanmak uzereler bu gun kiz arkadasim aradi evin butun esyalarini almis gitmis kendine ev tutmus 1aydir ayrilardi zaten sorun esinin ailesi bi yuvanin yikilmasna tabiki uzuluyorum ama daha kucucuk bir bebek babasiz buycek hayat ne garip biz yillardir istiyoruz olmuyor onlar bu mucizeye sahip oldular ama degerini bilmiyorlar
Evlendiklerinden beri sorunlari vardi ama yinede cocuk istiyorlardi cocugun evliligi duzeltecegini sandilar sanirim bosancaklari zaman hamile oldugunu anladi baristilar hayirlisi olsun haklarinda cocuk icin evlilik yurumez ama cocukta evliligi kurtarmazDört duvar arasını bilemezsiniz demek ki aşılmayacak sorunları var ki boşanma kararı almışlar sırf bebekleri var diye bu evliliğe devam etmek ne kadar doğru olur,mutsuz bir evlilikte mi büyüsün çocuk.Annesi ve babası boşanmış olup çok mutlu hayata sahip olan çocuklar var.
bunlar birbirini dogru duzgun tanımadan mı evlendı kı? çok muhabbet tez ayrılık mı getırdı?Esimle ortak arkadasimiz var 1.5 yillik evli ler 2aylik kizi var ve bosanmak uzereler bu gun kiz arkadasim aradi evin butun esyalarini almis gitmis kendine ev tutmus 1aydir ayrilardi zaten sorun esinin ailesi bi yuvanin yikilmasna tabiki uzuluyorum ama daha kucucuk bir bebek babasiz buycek hayat ne garip biz yillardir istiyoruz olmuyor onlar bu mucizeye sahip oldular ama degerini bilmiyorlar
Esimle ortak arkadasimiz var 1.5 yillik evli ler 2aylik kizi var ve bosanmak uzereler bu gun kiz arkadasim aradi evin butun esyalarini almis gitmis kendine ev tutmus 1aydir ayrilardi zaten sorun esinin ailesi bi yuvanin yikilmasna tabiki uzuluyorum ama daha kucucuk bir bebek babasiz buycek hayat ne garip biz yillardir istiyoruz olmuyor onlar bu mucizeye sahip oldular ama degerini bilmiyorlar
Kadın da istemezdi heralde bebekle boşanmak.
Ne yapsın rahat vermiyorlar.
Rahat vermeyenler utansın.
Kına yaksınlar bir taraflarına!
Sizin çocuk istemenizle bunun ne ilgisi var anlamadım.
Çocuğun kıymetini bilmeyen yok.
Hep aralari bozuktu bebegin esini kendine bagliycani ailesine karsi savunacagini dusundu tam terzi oldu aralari iyice bozuldu bebegin kiymetini bilmiyor derken simdiden pisman oldugu emzirmek istemedigini
Soyledi icin dedim
Senin mutlu bir yuvan var, bebeğin yok.
O da senin için iyi bir eşi var bebek yok diye ağlıyor diyebilir o zaman..
Evet cok zaman gecimediler vevlenmeden once ama en buyuk sorun ailelerbunlar birbirini dogru duzgun tanımadan mı evlendı kı? çok muhabbet tez ayrılık mı getırdı?
Bidaha konu acmadan once size sorarim onaylarsan acarimAYRICA
Şunu anlayamadım: KK'da konu açacak kadar neden dert oldu bu konu size bu kadar? Bambaşka insanların hayatları...
arada gercekten sevgi olsaydıEvet cok zaman gecimediler vevlenmeden once ama en buyuk sorun aileler
Duzelir insallah aralari cok buyuk konusuyorlar barismam falan diye hayirlisi olsun bosancak kadar ciddi sorun oldugunu dusunmuyorum ama ne yasadigini bilememarada gercekten sevgi olsaydı
aşılmayan hiçbişi olmazdı bana göre. 1,5 yıl evlılık için o kadar kısa bır süre ki..
sevgi varsa düzelir evet..Duzelir insallah aralari cok buyuk konusuyorlar barismam falan diye hayirlisi olsun bosancak kadar ciddi sorun oldugunu dusunmuyorum ama ne yasadigini bilemem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?