- 25 Eylül 2016
- 7.940
- 3.677
- 123
- Konu Sahibi Portakalli ordek
-
Evet daha önce de benzer bisey yasadi kiz agladu baya ayni sey olcak geneArkadaşın yürek mi yemiş?
Ve de seni ilgilendirmez karışma.
Demek ki dersini almamış.Evet daha önce de benzer bisey yasadi kiz agladu baya ayni sey olcak gene
Yaa en azindan bi kez gorselerdiHayal kurmak bedava nasilsa..
Beyini kullanmakta bedava ama nedense hayal kurmak daha kolay geliyor insanlara.
Belki gorusunce birbirlerinden nefret edecekler. Agzi kokacak, konusmasi bos gelecek,tavrini begenmeyecek vs vs.. liste uzar gider. Belki adam psikopat, yalanci, dolandirici vs vs.. yani hemen gelecek isteyecek tavri yanlis.
Arkadaşın resmini falan görmüş mü ? yoksa sadece yazışmalardan yola çıkıp hayal dünyasına dalıyor ?Bana laf soyler.Ama o kadar heyecanli anlatiyo ki.Bi an diyorum cocuk ciddi mi acaba.yoksa kim der ailene soyle.Ama tahminen burda bir ay kalicak cani sklcak.O yuzden konusuyo cocuk
Resim gormusler.Ama benim arkadasim kilolu mesela.Resimle cok farkliArkadaşın resmini falan görmüş mü ? yoksa sadece yazışmalardan yola çıkıp hayal dünyasına dalıyor ?
Ovv arkadaşın hüsrana uğrayacak gibi gerçi sosyal platformlar da tanışıp arkadaş olmak her türlü hüsran bana göre güvenli değilResim gormusler.Ama benim arkadasim kilolu mesela.Resimle cok farkli
Bende guvenmiyorum.Tanisma sitesi galiba emin degilimOvv arkadaşın hüsrana uğrayacak gibi gerçi sosyal platformlar da tanışıp arkadaş olmak her türlü hüsran bana göre güvenli değil
Ee yanu ailesi cok kizar cok.Bi de aile beklenti icine gircek falan cok sacmaAilene beni söyle derken ne diyecekmiş kız tam olarak.
'Baba bir çocuk var hiç görmedim ama görcem beni ona verin" diyecek zannımca.
Babası bir taraflarıyla güler
Aile beklenti içine girmez direkt def eder.Ee yanu ailesi cok kizar cok.Bi de aile beklenti icine gircek falan cok sacma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?