Öncelikle kendimden bahsedeyim . Çevremde güzel bulunan bakımlı biriyim . Çok fazla seçeneğimde herzaman olmuştur . Ama inanılmaz , görünce kafanızı çevirdiğiniz güzellerden değilim . Normalim yani . Standart diye tabir edilen . Ancak bir arkadasım aşırı güzel . Ve İnanın her ortamda her yerde hemen farkedeceğiniz neredeyse kusursuz yüz hatlarına sahip biri . Ve çok yakınız . Sürekli beraberiz . Uzaktan dahi herkes soruyor . Yani güzellik göreceli diye düşünmeyin çünkü cidden dikkat çekici bir güzellik. Onu cok seviyorum . Ve asla arkadaşlığımı kesmem ama sevgilim ile daha tanıştırmadım . Eksik hissedeceğim onun yanında gibi geliyor . Ama o cok yakınım ve kötü hissediyorum Sizce ne yapmalıyım ? Güncelleme : Konuyu sevgilimi kapar diye korkuyorum a ya da sevgilimin göreceği tek güzel kız o mu ya bağlayanlar olmuş . Arkadaşlar sorun kesinlikle bu değil. Sorun kendimden çok daha güzel bulduğum arkadasımı sevgilimin gözünün önüne koyduğumda eksik ve özgüvensiz hissetmek . Bu yüzden cesaret edememek . Aralarında ilişki başlar diye değil .
Son düzenleme: