Arkadaşım çok güzel ...

ernb

2. üyelik sebebi ile profil pasif edilmiştir.
2. Üyelik !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
12 Nisan 2012
626
289
123
Samsun
Öncelikle kendimden bahsedeyim . Çevremde güzel bulunan bakımlı biriyim . Çok fazla seçeneğimde herzaman olmuştur . Ama inanılmaz , görünce kafanızı çevirdiğiniz güzellerden değilim . Normalim yani . Standart diye tabir edilen . Ancak bir arkadasım aşırı güzel . Ve İnanın her ortamda her yerde hemen farkedeceğiniz neredeyse kusursuz yüz hatlarına sahip biri . Ve çok yakınız . Sürekli beraberiz . Uzaktan dahi herkes soruyor . Yani güzellik göreceli diye düşünmeyin çünkü cidden dikkat çekici bir güzellik. Onu cok seviyorum . Ve asla arkadaşlığımı kesmem ama sevgilim ile daha tanıştırmadım . Eksik hissedeceğim onun yanında gibi geliyor . Ama o cok yakınım ve kötü hissediyorum Sizce ne yapmalıyım ? Güncelleme : Konuyu sevgilimi kapar diye korkuyorum a ya da sevgilimin göreceği tek güzel kız o mu ya bağlayanlar olmuş . Arkadaşlar sorun kesinlikle bu değil. Sorun kendimden çok daha güzel bulduğum arkadasımı sevgilimin gözünün önüne koyduğumda eksik ve özgüvensiz hissetmek . Bu yüzden cesaret edememek . Aralarında ilişki başlar diye değil .

Son düzenleme:
Sevgiline guvenmekle ise baslayabilirsin yaş kaç bu arada 15 mi
Anlamıyorsunuz sorun sevgilim ona aşık olur değil ben kendimi yetersiz hissediyorum . Yani aramızdaki farkı bildiğim için

Seni rahatlatacaksa senden daha "cirkin" kizlarla arkadas ol. Bunun adina komplex deniyor. Bir an once asman dilegiyle.

Edit:
Bir kiz arkadasimin kiz arkadasi cok guzeldi . Iki kere bakacagin Sarisin yesil gozlu ama hic kiskanmadim cunku iki lafi biraraya getirip konusamazdi.

Kiskandigin biri var mi diye sorarsan akademik basarilara imza atanlar , bir de gece gunduz nutella yeyip kilo almayanlar. :confused:

Son düzenleme:
Yaşın 15 olmasıyla ne alakası var? Kendisinden güzel herkesin de çok güzel bulduğu birinin yanında olmak tüm kadınların egosunu yaralar içgüdüsel bir şey bu. Tanıştırmak istiyorsanız tanıştırın yani er geç tanışacaklar değil mi ikisine de değer veriyorsunuz

Yaşın 15 olmasıyla ne alakası var? Kendisinden güzel herkesin de çok güzel bulduğu birinin yanında olmak tüm kadınların egosunu yaralar içgüdüsel bir şey bu. Tanıştırmak istiyorsanız tanıştırın yani er geç tanışacaklar değil mi ikisine de değer veriyorsunuz
Teşekkür ederim . Bu benim için Beren Saat , Tugba Büyüküstün ile gezmek gibi birşey ergenlik gibi yorumlanmış ama cidden insanın özgüveni yaralanıyor empati yaparak yorum yaptığınız için çok sağolun .

Samimiyet
Sadakat
Saygı

Biri eksik demek ki ondan sana
O yüzden bu kıvranışın

Psikolog diyorum, ona
Burada yazdığımızdan
Daha dürüst olun
Tavsiyesi veriyorum

Ben yapıyorum:))

Samimiyet
Sadakat
Saygı

Biri eksik demek ki ondan sana
O yüzden bu kıvranışın

Psikolog diyorum, ona
Burada yazdığımızdan
Daha dürüst olun
Tavsiyesi veriyorum

Ben yapıyorum:))
Anlatamıyorum galiba arkadasımı seviyorum ona güveniyorum ondan şüphem yok sadığım arkadaşlığımı asla kesmem samimiyim mesafe koymam saygılıyım asla ona bunu hissettirmem benim sorunum kendim ile ilgili eksiklik duymam dürüstçe açıkladım zaten daha dürüst ne diyebilirim ?

Anlatamıyorum galiba arkadasımı seviyorum ona güveniyorum ondan şüphem yok sadığım arkadaşlığımı asla kesmem samimiyim mesafe koymam saygılıyım asla ona bunu hissettirmem benim sorunum kendim ile ilgili eksiklik duymam dürüstçe açıkladım zaten daha dürüst ne diyebilirim ?
Tamam
Yorgunluğa verin
Yanlış anlamış olabilirim
Tavsiye isteyen konu diye yaklaştım
O yüzden psikolog yazdım

Yanlış anladım demek

Ben de lise yıllarımda öyle bir arkadaşım vardı ben de güzeldim ama bana göre daha dikkat çekerdi mesela çok sexi çok açık giyinirdi.
Her zamna yanında oldum maddi durumları çok kötüydü
Ama bazı huyları vardı ki mesela 10 tane erkeler birlikte olur dogumgunum diyip hediyeler beklerdi.
Bu sebepten biraz uzaklasmıştık.
Hoş nişanlandım aynı duyguyu bende hissettim ama saçmalamışım evlendikten sonra eşimle tanıştı .
Şimdi diyorum ne kadar safmısım, beni seven zaten fiziksel özelligim için seviyorsa zaten istemem.
Erkek arkadaşın tanışıp ona asılıp bakacaksa ki bu sizin için bir deneme olur.

Öncelikle kendimden bahsedeyim . Çevremde güzel bulunan bakımlı biriyim . Çok fazla seçeneğimde herzaman olmuştur . Ama inanılmaz , görünce kafanızı çevirdiğiniz güzellerden değilim . Normalim yani . Standart diye tabir edilen . Ancak bir arkadasım aşırı güzel . Ve İnanın her ortamda her yerde hemen farkedeceğiniz neredeyse kusursuz yüz hatlarına sahip biri . Ve çok yakınız . Sürekli beraberiz . Uzaktan dahi herkes soruyor . Yani güzellik göreceli diye düşünmeyin çünkü cidden dikkat çekici bir güzellik. Onu cok seviyorum . Ve asla arkadaşlığımı kesmem ama sevgilim ile daha tanıştırmadım . Eksik hissedeceğim onun yanında gibi geliyor . Ama o cok yakınım ve kötü hissediyorum Sizce ne yapmalıyım ?
Kendini eksik hissetme canım. Aynı durumu 20li yaşlarımda kuzenimin yanında ben de hissederdim. O uzun boylu manken gibi her ortamda popüler, beğenilen. Bense uzun boylu ama tombul bildiğin 87 kilo tombul:) hatta eşimi (yani o zaman sevgilimdi) tanıştırmaya çekinmiştim gençlik kafası işte:) ama bu duygular geçiyo emin ol. Şu an düşününce komikmiş o hallerim diyorum. Yaş ilerledikçe kendine güvenin tam oturuyo.üzülme sıkıntı etme böyle şeyleri herkesin kendine has güzelliği ve özellikleri var:)

Anlamıyorsunuz sorun sevgilim ona aşık olur değil ben kendimi yetersiz hissediyorum . Yani aramızdaki farkı bildiğim için

Teşekkür ederim . Bu benim için Beren Saat , Tugba Büyüküstün ile gezmek gibi birşey ergenlik gibi yorumlanmış ama cidden insanın özgüveni yaralanıyor empati yaparak yorum yaptığınız için çok sağolun .

ama bu yazdıklarınızın sevgilinizle tanıştırmanızla ne alakası var?
öz güveniniz yaralanıyor ise o arkadaşınızla yan yana olduğunuz tüm zamanlar yaralanıyordur
kendinizi yetersiz hissediyorsanız, o arkadaşınızla yan yana olduğunuz tüm zamanlar hissediyorsunuzdur

sorun sevgilinizin bunu (yani sizin duygularınızı) hissetmesi ise zaten sizi olduğunuz gibi kabul eden biri sizi gerçekten seviyor demektir, her duygunuzla
yok sorun (ki böyle değil demişsiniz) sevgilinizin ondan hoşlanması ise bırakın hoşlansın, tanışmadı diye hoşlanmamasından iyidir

Seni rahatlatacaksa senden daha "cirkin" kizlarla arkadas ol. Bunun adina komplex deniyor. Bir an once asman dilegiyle.

Edit:
Bir kiz arkadasimin kiz arkadasi cok guzeldi . Iki kere bakacagin Sarisin yesil gozlu ama hic kiskanmadim cunku iki lafi biraraya getirip konusamazdi.

Kiskandigin biri var mi diye sorarsan akademik basarilara imza atanlar , bir de gece gunduz nutella yeyip kilo almayanlar. :confused:
Nutellali olanlar birinci sırada :))

Bir arkadaşım vardı boyu çok kısa benden güzel olduğu da varsayilmaz ama o eski sevgilimi elimden aldı ve evlendi. Yan-yana görseniz yakıştırmaz edi ile budu dersiniz. Ama kiz konuşması esprileri ile etkilemiş herifi. Güzellik pek mühim kavram değil

lisede çok yakın bir arkadasım vardı oda bana aynısını yapmıştı , düğün zamanı tanıştırmıştı kocasıyla :KK8:

Yani kusura bakmayin ama kendinizden daha guzel yuze sahip biri gordugunuzde cogu kadin kiskanir, kiskanmiyorsa biryerinde bir kusur bulur oradan yürür oyle rahatlatir kendini ama sonucta yine kiskanir misal yuzu guzel ama sisman yuzu guzel ama zayif yuzu guzel ama şusu var busu var vs....

Konu sahibi sana demedim kuzum genel gördüğüm bu

Ayrica gercekten guzel kadinlara uzuluyorum acaba kactanesi onu kendi oldugu icin seviyor?kasina gozune hayranligindan degilde mesela guzel kiz yaslansa severlermi?yuzu eskisi gibi olmasa mesela?sevmezler ya da cok cok azi sever

Uzun yazdim ama guzellik takintisi kadar beni delirten bir insandan nefret ettiren birsey daha yok.

Back
X