• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Arkadaşım çok güzel ...

Fenalık geldi artık her şeyde psikoloğa git, yaşın kaç senin diyenlerden ya. Kimse dert anlatmasın o zaman burda.

Kimse dört dörtlük değil. Sizden daha güzel olabilir ama muhakkak bir konu da siz ondan daha iyisinizdir. Sizden iyiler olduğu gibi sizden kötülerde var. Kıyasla bir hayatı devam ettiremeyiz.

Sevgiliniz ve arkadaşınız tanışmak zorunda da değil. Aynı ortamda olmasak ben sevgilimi tutup arkadaşımla tanıştırmazdım. Nişanımda, düğünümde görürlerdi. Çok sorun olucaksa tanıştırmayın sizde.

Hayatiniz boyunca sevgilinin yanindayken guzel kadinlardan köşe bucak kacamazsiniz, ve ayrica eger sizi baska kadinlarla kiyaslama potansiyeli varda yanyana gormuyorken de kiyasliyordur zaten.

Şimdi evet destek almanız lazım kendiniz için çünkü bu cidden sağlıksız bir durum ve sonu yok. Hadi arkadaşınızla tanıştırmadınız, çevrenize sokmadınız. İleride evlendiğinizde de bunun ilerisi eşi bir yere göndermek istememek, işyerinde güzel bir kadın varsa rahatsızlık duymak gibi durumlara dönüşecek ve ilişkiniz çok yıpranacak, belki boşanmaya kadar gidecek. Sizin de sevgilinizin de hayatında hep güzel kadınlar olacak, sizin hem kendinize hem sevdiğiniz insana güvenmeyi öğrenmeniz gerekiyor. Ne kendinizi fanusa kapatabilirsiniz ne de sevgiliniz böyle bir şeyi kabul eder. Ömür boyu böyle yaşayamazsınız, o yüzden psikoterapi almanızı öneriyorum.

Bence tanıştır canım.içten içe onu benden daha çok beğenir diye tedirgin oluyorsun sanırım. Beğenebilir tabi. Hepimiz beğeniyoruz güzel birilerini gördüğümüz zaman. Ama bunun sonucunda aldatma gibi durumların olması sonucu ise seninle alakalı bir mesele değil. Daha güzelini her bulduğunda aldatabileceği anlamına gelir. Akışına bırak yani...
Kendin hakkında hissettiklerine gelirsek, imajını yenile derim. Spor yap, saç rengini değiştir, seni ne iyi hissettirecekse onu yap.

Ben çok güzel değilim ama benden daha az güzel bi arkadaşım beni sevgilisiyle tanıştırmamıştı mesela. Açık açık da söylemişti sevgilim kıvırcık şaçlılardan hoşlanıyo sen gelme diye. Tamam demiştim ben de ..

Konunun sevgili olduğunu sanmıyorum konu sizin onun yanında kendinizi eksik hissetmeniz bence.Şöyle diyim güzellik arti gibi görülse de içi boş güzellik bi ise yaramaz.Yani birinin sizden daha güzel olması kendinizi kötü hissettirmemeli.Aksine karakterle egitimle ilgili eksiklikler kötü hissettirmeli çünkü bunları biz elde ediyoruz.Güzellikse tamamen çabasız yani bunun için kendinizi kötü hissetmeniz çok manasız.Kendinizi sevin ne olursa olsun

Bu güzel arkadaşınızın hayatında biri var mı?
Sevgilinizde, kızda dürüst ahlaklıysa hiçbir şey olmaz. Önemli olan huyları.
Bide sevgiliniz brad pitt mi canım onunda bi sürü kusuru vardır niye siz özgüven eksikliği yaşıyorsunuz ki.

Çok küçüksün,bu endişelerini yaşına veriyorum. Ama bu kompleks ve özgüven eksikliğidir. Arkadaşını seviyorsun ama yanında eziliyorsun.

Ben de senin gibiyim.
Kendime karşı hiç güvenim yok ve kendime karşı hiç iyi şeyler hissetmiyorum. Mesela sevgilim yurtdışına çalışmaya gitme ihtimali var ve ben o yabancı kadınlardan kıskanıyorum. Onların mesela gözleri güzel bende böyle gözler yok bu çocuk neyimi seviyor vsvs. Daha kötüsü kendimi değiştirmeye çalıştıkça sevgilim cok kızıyor bana kendin olmuyorsun diye.
Biliyorum zor. Çok zor senin için.
Ama bir de şu var ki eğer yapacaksa bu bir fırsat olur gerçekten hayatının kalanını onunla geçirip geciremeyecegini görmüş olursun. Ayrıca arkadaşının gerçek arkadaş olup olmadığını da anlarsın ;-)

Benim en yakin arkadasim da cok suslenme derdi biriyle tanistiracagi zaman.:KK48: ama biz sakalasirdik.

Öncelikle kendimden bahsedeyim . Çevremde güzel bulunan bakımlı biriyim . Çok fazla seçeneğimde herzaman olmuştur . Ama inanılmaz , görünce kafanızı çevirdiğiniz güzellerden değilim . Normalim yani . Standart diye tabir edilen . Ancak bir arkadasım aşırı güzel . Ve İnanın her ortamda her yerde hemen farkedeceğiniz neredeyse kusursuz yüz hatlarına sahip biri . Ve çok yakınız . Sürekli beraberiz . Uzaktan dahi herkes soruyor . Yani güzellik göreceli diye düşünmeyin çünkü cidden dikkat çekici bir güzellik. Onu cok seviyorum . Ve asla arkadaşlığımı kesmem ama sevgilim ile daha tanıştırmadım . Eksik hissedeceğim onun yanında gibi geliyor . Ama o cok yakınım ve kötü hissediyorum Sizce ne yapmalıyım ?
benim de hep benden çok daha güzel arkadaşlarım oldu
o yüzden böyle kısmet bulamadım sanırım:KK45:

Öncelikle kendimden bahsedeyim . Çevremde güzel bulunan bakımlı biriyim . Çok fazla seçeneğimde herzaman olmuştur . Ama inanılmaz , görünce kafanızı çevirdiğiniz güzellerden değilim . Normalim yani . Standart diye tabir edilen . Ancak bir arkadasım aşırı güzel . Ve İnanın her ortamda her yerde hemen farkedeceğiniz neredeyse kusursuz yüz hatlarına sahip biri . Ve çok yakınız . Sürekli beraberiz . Uzaktan dahi herkes soruyor . Yani güzellik göreceli diye düşünmeyin çünkü cidden dikkat çekici bir güzellik. Onu cok seviyorum . Ve asla arkadaşlığımı kesmem ama sevgilim ile daha tanıştırmadım . Eksik hissedeceğim onun yanında gibi geliyor . Ama o cok yakınım ve kötü hissediyorum Sizce ne yapmalıyım ?
Siz bal gibi arkadaşınızı kıskanıyorsunuz.
Ay nolur sevgilinle tanıştır arkadaşını!!!
Kız bu güzellikle istediği adam gibi erkekle flört eder.
Siz dünya üzerindeki tek erkek gibi gordugunuz sevgilinizi arkadaşınızla gene de tanıştırmayın ki...
En güzel kız siz olun.

Bende çok guzeldim ama arkadaşım daha güzeldir. Erkekler arkadaşıma değil beni istemişti bende yüz vermedm kızda kıskandi ;) ah ah kaç sene geçti aradan ya gençlik işte şu an 28 deyim evliyim çocuklu :) ozaman geri dönmek istiyom da nafileee

Back
X