• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Arkadaşım çok güzel ...

Seni rahatlatacaksa senden daha "cirkin" kizlarla arkadas ol. Bunun adina komplex deniyor. Bir an once asman dilegiyle.

Edit:
Bir kiz arkadasimin kiz arkadasi cok guzeldi . Iki kere bakacagin Sarisin yesil gozlu ama hic kiskanmadim cunku iki lafi biraraya getirip konusamazdi.

Kiskandigin biri var mi diye sorarsan akademik basarilara imza atanlar , bir de gece gunduz nutella yeyip kilo almayanlar. :confused:

Nutella yiyip kilo almayanlari kiskananlar 2 olsun :D

Her güzelin bir kusuru mutlaka vardır. Hem herkes kendine göre değişik değişik Güzeldir sevgilin seni seviyorsa sende ona güven duyuyorsan kendine eziyet etme derim ben.

Benim de ergenlik zamanlarımda öyle bir arkadaşım vardı. O zamanlar kız bildiğin Marlyn Monroe ben ise uzaylı zekiye :D

Erkek arkadaşımla tanıştırmıştım, kesin benden soğur ona ilgi duyar demiştim ama çocuğun gözü benden başkasını görmüyordu :KK53:

O da ayrı bi zevksizmiş. Neyse. Eğer erkek arkadaşınız sizi gerçekten seviyorsa umurunda bile olmaz. Yok ondan hoşlanırsa zaten bu buluşma turnusol vazifesi görür ona göre yolunuza bakarsınız. Dünyadaki tek güzel kadın o değil sonuçta, karşısına illa ki güzel kadınlar çıkıyordur.

Kiskandigin biri var mi diye sorarsan akademik basarilara imza atanlar , bir de gece gunduz nutella yeyip kilo almayanlar. :confused:

Bende kıskanıyorum bunları ya...
İşinde başarıda nam salmış insanları da çok kıskanırım mesela...
Ne olacak benim bu kıskançlığım... :-)

Konu sahibesi... @ernb
Çok takılmayın bence, herkesin güzelliği kendine.
Keşke bir tutam güzelliğinden bende alsam diyebileceğimiz insanlar hep çevremizde var.
Ama onun güzel olması seni eksik yapmıyor, senin de kendine has bir yapın görüntün var neticede.
Hepimiz bu yüzden farklı yaratıldık...

Ben olsam tanıştırırdım... :KK39:

Seni rahatlatacaksa senden daha "cirkin" kizlarla arkadas ol. Bunun adina komplex deniyor. Bir an once asman dilegiyle.

Edit:
Bir kiz arkadasimin kiz arkadasi cok guzeldi . Iki kere bakacagin Sarisin yesil gozlu ama hic kiskanmadim cunku iki lafi biraraya getirip konusamazdi.

Nutella yiyip kilo almayanlari kiskananlar 2 olsun :KK70:
Nutella yiyip kilo almayanları kıskananlara beni de ekleyin :sinirli:

ben konuyu anlayamadim
en yakin arkadaslarimdan biri manken , reklamlarda falan oynadi , hatun cok cok guzel , yillardir arkadasim bir kere bile aman kocamla sevgilimle nasil tanistircam diyr dusunmedim
dunya guzel kadin kayniyor , sorunun ne oldugunu gercekten anlayamadim

Canim bunun sonu gelmez ki.
Bosuna kndini yipratma.
Arkadasin guzel olabilir,sevgilinle yoldan gecerkem daha guzelini de gorebilirsin,sonra daha guzelini...Bu boyle gitmez.kendine guven.Onemli olan gercekten karakter.

Universiteden bi arkadasim vardi. Bi tegmen sevgilisi vardi aileler tanismisti, tam nisanlanmak uzereydiler. Ev arkadasiyla tanistirdi, oldukca dikkat cekici bi kizdi o da. Ne yapti ne etti. Ayirdi ve kendisi nisanlandi. Erkekler de malesef kiyaslama yoluna gidiyor. Hatta burda da okumustum buna benzer hikayeler. Kiz en yakin arkadasini tanistiriyi beraber yemek yiyorlar. Erkek arkadasi buna soguk davranmaya basliyor. Elbette çevrede bir suru cok guzel kadin var ama bu en yakin arkadas olayi sanirim bazi erkeklere cazip geliyor. Kendinizi yetersiz hissediyorsaniz tanistirmayin, yoksa herhangi bir problem yasarsaniz kendinizi kotu hissedersiniz

Siz kıskançlık degil yetersizlik hissediyorum demissiniz ama madem guvensizlik ya da kiskanclik yok sorun ne anlayamadim? Hepimizin bazi konularda yetersiz hissettigi olur. Eger bu bir özgüven eksikligine yol açmıyorsa sorun yapilacak da bir sey degil. Siz sevgilinizin arkadasinizin ne kadar guzel oldugunu düşünecek diye mi korkuyorsunuz? Ya da aranizda kiyaslama yapacak diye mi? Evet bunlar biraz sinir bozucu ama eger kiskanclik yaşamıyorsanız derdinizi ben de pek anlayamadim. Hep daha guzeli vardır çünkü.

Burada inanılmaz bir kıskançlık seziyorum.
Ve bu arkadaşlığın dostluk olduğuna inanmıyorum.

Benim yıllardır en yakın dostum da inanılmaz güzel bir kadındır.
Öyle ki yolda yürüyemezdik, yapımcılardan ne teklifler gelirdi, yolda yolumuzu çevirirlerdi. Ki hala da öyle.
Sevgilim olurdu onu görünce değişirdi, onunla flört ederlerdi o derece... Abartmadığımı keşke kanıtlayabilsem.

Ama biz dostumla aramıza hiç kimseyi almazdık, hala da almayız.
Canımı istesin ikiletmem veririm. O da benim için aynı.
Hiç ezilmedim yanında, aksine gurur duydum onunla her işine koştum o da benim koştu.
Önceliğimiz hep birbirimiz oldu.
Hesapsız, kitapsız, sorgusuz dostluğumuz var. Ölümlük dost.
Dost dediğin böyle olmalı zaten. Eğer varlığından rahatsızsanız, içten içe kurulduysanız, kendinizi ezik hissettiyseniz adınıza üzüldüm.
Çok güzel insanlar var diye biz niye ezilelim ki.. Kendinizi nasıl böyle bir kalıba sokup değersizleştirebilirsiniz.
Dışardan bakınca ondan binlerce kat çirkinimdir zaten ama bunun için ezilmedim ya niye ezileyim çok komik offf :)
Lütfen siz de eksiklik duymayın. Kimsenin kimseye güzellik borcu yok. Kimse güzel olmak zorunda değil.
Siz insanlara güzel bakın, başkaları da size güzel bakacaktır.

Kendine güven canım,herşey güzellik demek değildir.Senin de güzellik ten öte meziyetlerin vardır. Onları öne çıkar madem arkadaşının yanın da kendini kötü hissediyorsun bu duygularla baş et ve yen göreceksin çok mutlu olacaksın

Aslında senin yerinde olsam sırf merakımdan tanıştırırım ve tavırları uzaktan izlerim.Erkek arkadaşında o tarz bir etkileşim olursa mutlaka ama mutlaka sana onunla ilgili ufakta olsa birşeyler sorup öğrenmek isteyecektir.( Bu arkadaşın içinde geçerli)..Daha ne olsun sadakati baştan anlarsın en azından.Olduki ilişkiniz ilerki boyuta taşındı evlendiniz.Evlendikten sonra bütün güzel kadınları imha edemezsin ki.

arkadaşım madem kızdan uzaklaşamıyorsun sevgilinden ayrıl. kendini kıyaslamazsın böylece.

ben konuyu anlayamadim
en yakin arkadaslarimdan biri manken , reklamlarda falan oynadi , hatun cok cok guzel , yillardir arkadasim bir kere bile aman kocamla sevgilimle nasil tanistircam diyr dusunmedim
dunya guzel kadin kayniyor , sorunun ne oldugunu gercekten anlayamadim

benim çocukluk arkadaşımda öyle. hiç aklımın ucuna bile gelmedi sevgilimi tanıştırsam mı tanıştırmasam mı diye.
zaten büyüyünce ünlü sevgilileri oldu benim bklu adamları mı ne etsin:KK70:

tamamen kendine güvenle alakalı bir durum bence.

Edit:

Kiskandigin biri var mi diye sorarsan akademik basarilara imza atanlar ,
bir de gece gunduz nutella yeyip kilo almayanlar. :confused:
koşun hanımlar.. kıskanılıyorum :KK53::KK53::KK53:

benim çocukluk arkadaşımda öyle. hiç aklımın ucuna bile gelmedi sevgilimi tanıştırsam mı tanıştırmasam mı diye.
zaten büyüyünce ünlü sevgilileri oldu benim bklu adamları mı ne etsin:KK70:

tamamen kendine güvenle alakalı bir durum bence.
kesinlikle :)
benim de hic aklima gelmemisti bugune kadar , o yuzden sorunu anlamakta sikinti yasadim :deli:
bide ben gurur duyarim arkadasimla , hatta kocamla tanistirdigimda cok guzel dimi deyip adamdan da evet guzel lafini duyunca rahatlamistim :skandal:

Back
X