- 13 Eylül 2015
- 21.917
- 68.883
- 598
Ona kendini dev aynasında görmek deniyor bildiğim kadarıylaKendini dunyanin en guzel insani edasiyla begenirsen ve seversen istedigin kisiyle rahat rahat gezebilirsin. Bu yazdiginizi cok mantiksiz buldum. Bunu ancak kompleksli insanlar kabullebir.
Kendini dev aynasinda gormek daha cok kusursuzmus gibi davranmaktir bana gore. Yani dunyada senden daha iyisi daha mukemmeli asla yok gibi gormektir. Ama ben oyle degilim. Ben kendimi kusurlarimla, eksiklerimle, fazlalarimla her seyimle cok seviyorum. Kendimde ki tum eksiklerin de farkindayim. Ama eksiklerimin olmasi kendimi sevmeme ve kendimi begenmeme engel degil. Mesela siskoyum, sivilceli ve gozlukluyum :) ama guzelim. Yanimda benden daha guzel birisi varsa komplekslere girmiyorum. Ve yahut sevgilimin benden daha guzel bir kadinla tanismasi beni hic rahatsiz etmez :)Ona kendini dev aynasında görmek deniyor bildiğim kadarıyla
...Mış gibi yapmak.
Tanıdığım 2 kızkardeş dediğiniz gibiydi.Eğitim yok,güzellik vasat,huyları evlerden ırak...
Ama annelerinin de pompalamasıyla öyle bir özgüvenleri vardı ki,kimse ellerine su dökemez.Biz enn iyiyiz,enn güzeliz,ennn iyilere layığızdiye diye gayet vasıflı eş adaylarını,ardından dengi adamları birer birer kaçırdılar.Daha yeni biri, kriterlerinin çok çok altında biriyle,bu saatten sonra kim çıkar karşıma,mantığıyla evlendi.
Diğeri hala bir diplomat bekliyor
Kendini dev aynasinda gormek daha cok kusursuzmus gibi davranmaktir bana gore. Yani dunyada senden daha iyisi daha mukemmeli asla yok gibi gormektir. Ama ben oyle degilim. Ben kendimi kusurlarimla, eksiklerimle, fazlalarimla her seyimle cok seviyorum. Kendimde ki tum eksiklerin de farkindayim. Ama eksiklerimin olmasi kendimi sevmeme ve kendimi begenmeme engel degil. Mesela siskoyum, sivilceli ve gozlukluyum :) ama guzelim. Yanimda benden daha guzel birisi varsa komplekslere girmiyorum. Ve yahut sevgilimin benden daha guzel bir kadinla tanismasi beni hic rahatsiz etmez :)
Bilmem. İnsanlarin ne dusundugunu umursamiyorum diyelim.Ben de böyle kadınlara çok özeniyorum nasıl basariyorsunuz gerçekten soruyorum.
Bilmem. İnsanlarin ne dusundugunu umursamiyorum diyelim.Ben de böyle kadınlara çok özeniyorum nasıl basariyorsunuz gerçekten soruyorum.
Konu siz değildiniz,mesajınıza istinaden yazdım."Kendiniz dünyanın en güzel insanı edasıyla beğenirsen ve seversen"Kendini dev aynasinda gormek daha cok kusursuzmus gibi davranmaktir bana gore. Yani dunyada senden daha iyisi daha mukemmeli asla yok gibi gormektir. Ama ben oyle degilim. Ben kendimi kusurlarimla, eksiklerimle, fazlalarimla her seyimle cok seviyorum. Kendimde ki tum eksiklerin de farkindayim. Ama eksiklerimin olmasi kendimi sevmeme ve kendimi begenmeme engel degil. Mesela siskoyum, sivilceli ve gozlukluyum :) ama guzelim. Yanimda benden daha guzel birisi varsa komplekslere girmiyorum. Ve yahut sevgilimin benden daha guzel bir kadinla tanismasi beni hic rahatsiz etmez :)
Sizi eksik hissettiriyorsa çok fazla görüşmeyin. Yoksa sizi daha çok mutsuz edecektir bu durum .
Sahsen boyle dusunen bir arkadas istemez cok kirilirdim.Arkadasa dosta gercek bir deger vermeli insan.Sadece kendi durtulerini dusunmek bencilce.Dostun degilse ozel olarak tanistirmak da gereksiz zaten.Ben anlıyorum sizi. Ben de tanıştırmak istemezdim. Olabildiğince bir araya getirmemeye çalış. Gittiği yere kadar. Ama asla ve asla belli etme bu kiskancligini. Sevgilin ya da karşı taraf bi sezerse işin zor
Herkeste özgüven abidesi maşallah
Kk da derdi olan herkes de terapiye gitmeli kesin.
kendi gibi düşünmeyen insan kesin psikologluk dimi.
Yahu her insanın günde kafasından binlerce kaygı durumu geçer, en tuhaf şeyleri bile normal bir insan bi kaç saniye de olsa düşünür. Ama bu kaygının düzeyi hastalık derecesini belirler , ki konu sahibi yeri gelince hepimizin içinden geçen bu durumu da gayet güzel bi dille anlatmış ,
Hanginiz çok çok güzel arkadşınızı tanıştıdığınızda sıfır kaygı duyarsınız.bi hayal edin .ben bile kaç kere dönüp dönüp baktığım güzellikte kızlar oluyor ciddi anlamda of be dediğim:) ve insanın içinden şu bile geçse yeter Yani.."baktı mı yine , bakıyor mu, ay baktı" (sürekli bi sevgili kişisinin bakışlarını kontrol etme ihtiyacı duyar yanında) hanginiz yapmadınız be ! Hanginiz! Hepiniz dersiniz, kadınız, istesenizde istemesenizde "kıskancız" yani .
Ehhh yeter beaaa Zaten içerdeydim kaç gündür yeni çıktım..içerde düşünecek çok vaktim oldu anlayacağınız coğ sinirliyim çoğ..
Katılıyorum.Buna içten içe burulmayacak kadar nefsini terbiye etmiş,ruh olgunluğu ve dinginliğine erişmiş insanların ,kaynana görümce gibi kapılar kapanınca dışarıda kalan insanları hiç mi hiç sorun etmiyor olmaları gerek bence...Sen bakma burda yazılanlara, her kadın senin gibi düşünür canım. Ne yalan söyleyeyim ben olsam ben de boyle dusunurum. İnsanlar kendilerine bile itiraf etmeye korkar kiskancliklarini. Ya da eksikliklerini. Hele kadınlar. Sen kalkıp yüzde yüzü kadın olan bir sitede insanların "haklisin, hepimiz insaniz, biz olsak biz de boyle dusunurduk" diye konuşmasını bekliyorsun. Sanki dünyanın en anormal duygusuymus gibi "aaa nasıl olur boyle bir sey, sen arkadaşına güvenmiyor musun , ne ayıp " gibi yorumlar illa ki gelecektir. Fakat herkes bi yaralanır kendinden güzeli ve sevgilisini ayni ortamda görünce. Erkeklerde de kiskanclik var. Ama bu kendinden yakisikliyi gorunce olmaz da kendinden zenginini gorunce olur. İnsan saf iyi ya da saf kotu olamaz. Hepimizin icinde iyi ve kotu duygular var. Kotulerden biri de kiskanclik. Yapicak bir sey yok. Yok edemeyiz bu duygumuzu. Onemli olan bu duyguyu baskalarina yansitip onlarin hayatini dar etmeye calismamak. Kuyu kazmamak.
Senin derdin belli. Kız arkadaşından yanlış bir hareket beklemiyorsun, guveniyorsun, erkek arkadaşına da öyle. Ama sonuçta o bir erkek, içi gidecek, kendi iç dünyasında arkadaşınla seni kiyaslayacak diye korkuyorsun. Çok iyi anlıyorum. Fakat erkek arkadaşın seni gerçekten seviyorsa, aşıksa zaten değil o arkadaşını Adriana limayi bile oturtsan karşısına yine gözü senden başkasını görmez. Ben olsam tanistirirdim. Boylece erkek arkadaşımın bana olan sevgisini ölçmüş olurdum. Ona gore davranirdim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?