Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sizi eksik hissettiriyorsa çok fazla görüşmeyin. Yoksa sizi daha çok mutsuz edecektir bu durum .bu konuyu nasıl böyle anlıyorsunuz anlamıyorum . Birincisi arkadaşımdan da sevgilim de şüphem yok ikincisi en güzel değilim sokakta da milyonlarca kız var sorun şu ben arkadasımı çok beğeniyorum ve onun yanında özgüvensiz biri oluyorum . Bu hissi dürüstçe söyledim . Özetle Sevgilimi kapar diye korkmuyorum .
Hic mi erkek arkadasi olmasin bu hatunun :)arkadaşım madem kızdan uzaklaşamıyorsun sevgilinden ayrıl. kendini kıyaslamazsın böylece.
ya pardon da konunun bir köşesinde kız arkadasım dünyada erkek kalmamış gibi benim o eşsiz hint kumaşı sevgilimi alır diye tanıştıramıyorum mu yazıyor ? Madem sizde aynı fiziksel özelliklere sahipsiniz ben arkadaşınızın sizin yanınızda kendini çirkin , özgüvensiz sanki sevgilisinin önüne koyduğunda aradaki farktan dolayı huzursuz hissettiği şeklinde bir konudan bahsediyorum . Umarım anlatabiliyorumdurYapmayın ne olur ya. Bu sıkıntıyı yaşadım çok kötü oluyor. İnan bana güzel kızlarda bayılmıyor sizin sevgililerinize. Bir gün arkadaşım evine davet etmişti kız kardeşi beni görünce ay babam seni görse aşık olur demişti. Çok kötü hissetmiştim kendimi. Annesinin yüz şekli unutamıyorum özrü vardı üstelik. Adamdan köse bucak kaçmak zorunda hissetmiştim kendimi sonra.
Bak bu böyle olmaz ya arkadaşlığını kes ya da bu düşüncelerinden kurtul. Zira mağdur olan sadece sen olmuyorsun sırf güzel olduğu icin dışlanan arkadaşın sebebinin sadece güzelliği olduğunu anlamayabilir. Bak burda bir suru konu aciliyor bilmem kac senelik arkadasimdan kazik yedim diye. Biz kadinlar bu olaylarin cogunun aslinda kiskancliklardan kaynaklandigini biliyoruz. Ben sen bunlari yapiyorsun demiyorum ama senin sorununun bir cozumu yok.ya pardon da konunun bir köşesinde kız arkadasım dünyada erkek kalmamış gibi benim o eşsiz hint kumaşı sevgilimi alır diye tanıştıramıyorum mu yazıyor ? Madem sizde aynı fiziksel özelliklere sahipsiniz ben arkadaşınızın sizin yanınızda kendini çirkin , özgüvensiz sanki sevgilisinin önüne koyduğunda aradaki farktan dolayı huzursuz hissettiği şeklinde bir konudan bahsediyorum
Ben de anlıyorum konu sahibini.Annemin dayısının 2 kızından birer kız torunu var.Biri çok çok güzel maşallah.Diğeri de güzel,zarif bir genç kız ama ,diğeri o kadar güzel ki,öyle göreceli filanda değil,Bende ortalama güzellikte biriyim. Hatta bazılarına göre değişik melez bi güzelliğim var öyle söylüyorlar. Normalim, sağlıklıyım çok şükür. Ama ablam aşırı güzel. Gözler kaşlar okka gibi burun maşallahı var. Kilo verince ayrı alınca ayrı bi güzel. Bi insana herşey tüm renkler ayrı ayrı nasıl yakışır yahu. Bu benim fikrin değil her gören aynı şeyi söylüyor. Lisede üniversitede insanlar nasıl aynı anne ve babanın çocuğusunuz derlerdi. Yani tüm ergenliğim böyle geçti. Bazen sinir oldum bazen kıskandım
Şimdi evliyiz o evleneli 10 sene oldu banada 8
Sizi anladım ben ya. Boşverin emin olun sizi beğenen gözler ondan daha üstün görür sizi.
Biliyor musunuz aynısı tam olarak . Bu arkadaşımla aynı ortama giriyoruz . Bana teklif ediyorlar . Ve inanır mısınız acaba niye bana etti gibi geliyor . Oysa dışarıdan herkes güzel olduğumu fiziğimin çok iyi olduğunu çok eğlenceli vs olduğumu vs söyler . Ama sanırım kendim ile ilgili güzel şeyleri hissedemiyorum onunlaBen de anlıyorum konu sahibini.Annemin dayısının 2 kızından birer kız torunu var.Biri çok çok güzel maşallah.Diğeri de güzel,zarif bir genç kız ama ,diğeri o kadar güzel ki,öyle göreceli filanda değil,
kadın erkek herkesin dönüp dönüp bakacağı kadar.Yüzü,fiziği,duruşu,edası çok başka.
Diğer kızımızın kendini onun yanında nasıl hissettiğini anlayabiliyorum ve düğün de bayramda karşılaştığımızda ona giydiğinin ne kadar yakıştığını,ne kadar güzel fiziği olduğunu belirttiğimde,
ki bu doğru,yok abla ya,nerem güzel benim,bence hiç değilim diyor.
İnsanız sonuçta,çokta normal duygular bunlar...
Seni anlıyorum,tanıştırmak istiyorsan tanıştır,ama o kadar.Ortak planlar yapma mesela.Basit kv meselelerinde bile,"en önemli sensin,nasıl istiyorsan öyle davran" diyorlar ya,bende sana diyorum bunu.Kendini nasıl iyi hissedeceksen öyle yap...Biliyor musunuz aynısı tam olarak . Bu arkadaşımla aynı ortama giriyoruz . Bana teklif ediyorlar . Ve inanır mısınız acaba niye bana etti gibi geliyor . Oysa dışarıdan herkes güzel olduğumu fiziğimin çok iyi olduğunu çok eğlenceli vs olduğumu vs söyler . Ama sanırım kendim ile ilgili güzel şeyleri hissedemiyorum onunla
Kesinlikle katiliyorum size. Hem bu durum erkeklerde de var. Benim uzun süre gorustugum bi cocuk vardi. 175 boylarinda hafif göbekli ve birazcik önden saclari dokulmus bi tipteydi. Ev arkadasi vardi bunun sevgilisi yoktu. 1 yil gorustuk cocukla bi kere bile tanistirmadi ev arkadasiyla. Hatta cogu kez bulustugumuz mekanlar cok yakin olmasina ragmen. Bi gun bunun fotograf makinesindeki fotolara bakarken ev arkadasini gordum. Aman Allahim dedim bu nasil bir yakisikliliktir (icimden dedim )Ayrıca hanımlar lütfen biraz dürüst olalım ya. Burası sanal ortam.
Öyle özgüvenli ol vs gibi süslü laflardaki gibi yürümüyor hayat malesef. Hiçbir kadının yanında kendisinden güzel bir kadınla gezmek isteyeceğini inanmam ben. Bırak sevgiliyle tanıştırmayı.
Kendini dunyanin en guzel insani edasiyla begenirsen ve seversen istedigin kisiyle rahat rahat gezebilirsin. Bu yazdiginizi cok mantiksiz buldum. Bunu ancak kompleksli insanlar kabullebir.Ayrıca hanımlar lütfen biraz dürüst olalım ya. Burası sanal ortam.
Öyle özgüvenli ol vs gibi süslü laflardaki gibi yürümüyor hayat malesef. Hiçbir kadının yanında kendisinden güzel bir kadınla gezmek isteyeceğini inanmam ben. Bırak sevgiliyle tanıştırmayı.