Arkadaşım çok üzgün.

İşte arkadaşım etkilenmiş
Onda da var biraz diyorum gariplik.
Gerçi tek yaptığı çatal falan yapıştırmak olmamış
Gerçekten etkileyecek şeylerde biliyorum ben.
Bu son bir kaç ayda tek konumuz bu arkadaşımla.
Mesela arkadaşıma düşük yaptığımı söyledim 30 saniye sonra bana ya napıcam ben bu Adamla diye sordu. Tek konusu bu adam.
Biz arkadaşımla yüz yüze görüşemiyoruz zaten ama yeri geliyor 2 saat bir uygulamadan konuşuyoruz
Tek konusu bu Başka konusu yok.
Kafa sürekli bu konuyla meşgul.
E ben bu linki verdim ona okuyacak biliyorum ama bazen bende bunalıyorum dinlemekten.
Tek istediğim bu olanların normal olmadığını anlaması.

Arkadasin okuyor dimi buralari?
Biseyler diyesim geldi o arkadasina

Sevgili konu sahibinin arkadasi,

Arkadasiniz dusuk yapip siz orda hic tinlamadiysaniz. Ve hala isiniz gucunuz o adamsa, utanin. Gercekten utanin kendinizden. Ben konu sahibin yerinde olsam ne sizi ikna etmeye calisirim, ne fikir veririm, nede burda ellerimi yorup konu acarim size derdinize care bulmak icin. Simdi bu mesajimin ardindan konu sahibinede kizmayin sakin; sadece ´iyiki senin gibi bi arkdasim var, iyiki varsin´ diyin..

Çatal almak nedir arkadaş peçete falan alsaymiş bari. :KK53:

Adamın bir iş çevirdiği belli, uzak durmak en temizi.

Acayip komplo teorisyeni modundayım..:KK53:
Şimdi adamın kimliğinde bekar yazıyor diyorsunuz, bu şöyle olabilir, mesela adam kimliğini kaybetti evlenmeden önce, sonra başka kimlik çıkardı, ama eski kimliği buldu o arada, sonra yeni kimlik ile evlendi.. Elinde eski kimlik hatıra kaldı :KK66:
Onunlada kız tavlıyor olabilir.
Yani kurnazlığın bin şekli olur o yola dökülünce.
Ben nedense adamda bir yalancılık olduğunu ve yaptıklarının yani o çatal saklamak vs, tamamen kadınları önemli hissettir klişesine dayalı hareketler olduğunu düşünüyorum..
Aynen sizi dediğiniz gibi o klişe hareketler 1 günlük mevzu olabilir.
Görüşmeyi keserse, emin olun adam kendi ağzıyla itiraf edecektir, eğer yalan söylüyorsa güvenmiyorsun dan dem vurur, ama önünde sonunda sebebini açıklamak zorunda kalır.

Canim konuyu acan bayan bence sen bu bayanla arana mesafe koy canim ne demek dûsûk yaptim deyip 30 sn sonra adama ceviriyo konuyu bence arkadasinda bencil ve kendinden baskasini dûsunmeyen biri bosver o seni düsünmeyip senin caninin yandiginda sana teselli verecekkn senden teselli bekliyor pes dogrusu

Bazi insanlar kizlari tavlayana kadar gercek yüzlerini gostermezler. Bir psikolojik rahatsizligi da olabilir, sizin gibi süpheleriniz de.. arkadasimin nisanlisi da kizi kendine asik edene kadar ugrasti nisani takti sonra adam arazi.. ciddi bir kisilik bozuklugu var imis sonradan anlasildi. Ayrildi.yol yakinken dönsün derim ben

Acayip komplo teorisyeni modundayım..:KK53:
Şimdi adamın kimliğinde bekar yazıyor diyorsunuz, bu şöyle olabilir, mesela adam kimliğini kaybetti evlenmeden önce, sonra başka kimlik çıkardı, ama eski kimliği buldu o arada, sonra yeni kimlik ile evlendi.. Elinde eski kimlik hatıra kaldı :KK66:
Onunlada kız tavlıyor olabilir.
Yani kurnazlığın bin şekli olur o yola dökülünce.
Ben nedense adamda bir yalancılık olduğunu ve yaptıklarının yani o çatal saklamak vs, tamamen kadınları önemli hissettir klişesine dayalı hareketler olduğunu düşünüyorum..
Aynen sizi dediğiniz gibi o klişe hareketler 1 günlük mevzu olabilir.
Görüşmeyi keserse, emin olun adam kendi ağzıyla itiraf edecektir, eğer yalan söylüyorsa güvenmiyorsun dan dem vurur, ama önünde sonunda sebebini açıklamak zorunda kalır.

Sorma ya bende olayı bildiğimden beri komple teorisi üretiyorum
Kendimi dedektif gibi hissediyorum.

Arkadasin okuyor dimi buralari?
Biseyler diyesim geldi o arkadasina

Sevgili konu sahibinin arkadasi,

Arkadasiniz dusuk yapip siz orda hic tinlamadiysaniz. Ve hala isiniz gucunuz o adamsa, utanin. Gercekten utanin kendinizden. Ben konu sahibin yerinde olsam ne sizi ikna etmeye calisirim, ne fikir veririm, nede burda ellerimi yorup konu acarim size derdinize care bulmak icin. Simdi bu mesajimin ardindan konu sahibinede kizmayin sakin; sadece ´iyiki senin gibi bi arkdasim var, iyiki varsin´ diyin..

Canim konuyu acan bayan bence sen bu bayanla arana mesafe koy canim ne demek dûsûk yaptim deyip 30 sn sonra adama ceviriyo konuyu bence arkadasinda bencil ve kendinden baskasini dûsunmeyen biri bosver o seni düsünmeyip senin caninin yandiginda sana teselli verecekkn senden teselli bekliyor pes dogrusu

Bu kısımları arkadaşım umarım daha dikkatli okumuştur.

Back
X