- Konu Sahibi marlasinger7
-
canım o..pu diye sana mı yazmış ben anlamadım.ingilizcesi baya kıt. this is war bitches ne ya
bu salağı takma derim
evet bana yazmis.arkadasimda dedi sana yazdi 1000 kere kavga ettim bunun icin ergen ergen seyler yapma diye dedi. bildigin adimi yazmis soyadimi yazmamis tabiki cunku onu tarihe gomerdimTwitterdaki yazıyı size yazdığından nasıl eminsiniz? Adınızla mı yazmış?
bırak bu ucubeyi tatlım o ne derse desin hazmedemiş bazı seyleri demek...arkadaşına de onla görüştüğün sürede benim hakkımda birşey anlatma senden bahsetmesin sende o çocuğun olduğu ortama girme.tam bir ergen ciddi anlamda
evet bana yazmis.sadece ismimi or*spu bilmemne diye
simdi benim profilim kitli sadece benim kabul ettiklerim tweetlerimi goruyor.o gerizekalininki acik.bana istek atti bende tatildeyken askida biraktim.dunde reddetme icin girdimbende twiitter kullanıcısıyım güya , nasıl istek atıyo size takip sisitemi var orda istek dediğiniz ne kabul etmemişsiniz falan anlamadım orasını ?
arkadasim yeminler etti bidaha okanin adini dahi duymiycaksin agzimdan diye.zaten aksi mumkun degil.arkadasim sizi kiskaniyor herhalde dedi ama cocukca yaptigi davranis.sen beni tanimadan etmeden nasi boyle birsey yazarsin ya dusundukce cildiriyorumbırak bu ucubeyi tatlım o ne derse desin hazmedemiş bazı seyleri demek...arkadaşına de onla görüştüğün sürede benim hakkımda birşey anlatma senden bahsetmesin sende o çocuğun olduğu ortama girme.
this is war bitches ne ya asfjdkk of
arkadaşınız da baya saglammis yahu sizin caniniz kaniniz da onun icin siz pek oyle durmuyorsunuz. sevgilim benim arkadasim icin onu diyecek ben de onun rezilligini cikarmayacagim ha.
arkadaşınızla sevgilisi tencere kapak olmuslar bence siz yola sadece ahmetle devam edin.
bende twiitter kullanıcısıyım güya , nasıl istek atıyo size takip sisitemi var orda istek dediğiniz ne kabul etmemişsiniz falan anlamadım orasını ?
ayrilmadi!daha ayrilmamis mi?
bilemiyorum bence bu adamdan ziyade siz arkadasinizi gozden gecirin.ahmette kizdi baya zaten,bilemiyorumki cok cok uzgunum sadece
o kadar uzgunumki size yemin ederim gozlerim sisti.Valla ben sizi haksız bulamadım.
Yani benim en yakın arkadaşıma sevgilim oros*u diyecek de ben o adamın kafasını kırmayacağım. Yok ya.
Boşverin takmayın. Bazı kızlar gerçekten sevgili bulduktan sonra bir değişik oluyor.
arkadasima yazicam ama sinirlenmektende korkuyorumbilemiyorum bence bu adamdan ziyade siz arkadasinizi gozden gecirin.
sana diyebileceğim net erkekler hep sevgililerin kız arkadaşlarına kötü kötü konuşuyor nedeni kıskançlık canım birde böyle bir tip olunca normal alma kaale..arkadasim yeminler etti bidaha okanin adini dahi duymiycaksin agzimdan diye.zaten aksi mumkun degil.arkadasim sizi kiskaniyor herhalde dedi ama cocukca yaptigi davranis.sen beni tanimadan etmeden nasi boyle birsey yazarsin ya dusundukce cildiriyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?