Arkadaşım erkek delisi

ThinkinPinky

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
8 Eylül 2012
488
128
31
Bi arkadasım var kız gerçekten hoş bir kız güzel bayağı ama maalesef yaşam tarzı çok rahat oldugu için erkeklerin cinsellik için yaklaştığı bi kız daha öncede yaşamış.ama bu beni ilgilendirmez konu bu değil.hani erkek delisi desem yeridir bi erkek bunla ilgilenince devlet meselesi haline geliyo çocuk yakısıklı olmasa bile övüp duruyo sadece bu konudan bahsediyoruz bende cok sıkılıyorum.Benim de konuştuklarım görüştüklerim oluyo ama herşeyide anlatmam buyutulcek ne var yani o kadar önemli bi konu mu. geçen otobuste bi cocukla tanıstı ikinci gün arabasına binmiş beni okula bırakıyor diye fotoğraf koyuyor..bir de 2 aydır konustugu biri vardı dün onla bulşmuş onla foto koyuyor ben utanıyorum burda acıkcası yani her gün nerdeyse farklı erkekle foto koyulur mu.Hatta bunun normal bi erkek arkadaşı vardı kankası o bile dedi kendini herkese basit gösteriyorsun kimse senle ciddi düşünmüyor fln diye acıkcası ben yargılamıyorum herkesn yasam tarzı kendine. Kıskanıyo der diye bişeyde demiyorum. Sizce napıym,benim asıl sinir oldugum konu sürekli erkeklerden bahsetmesi

Yaşam tarzı rahatsız ediyorsa samimiyetinizi kesersiniz, normal arkadaş olarak devam edersiniz olur biter. Herkesin yaşam tarzı yalnız kendisini ilgilendirir.

Madem rahatsız oluyorsunuz görüşmeyin, zorla değil ya.
Gerisi onu ilgilendirir sizi değil.

Ne diye kendinize dert ediniyorsunuz arkadasliginizi sonlandirin dinlemek zorunda kalmazsiniz onun artik yaşam tarzı öyleyse

bugün de arkadaşlardan dertli herkes galiba diğer konuyu gören açıyor mu nedir ? görüşmeyin hoşunuza gitmiyorsa bu kadar basit!

Arkadaşının yaşam biçimi belli takılmasına keyfine bakıyor size uzaklaşmak düşer zira arada sizde etiketlenebilirsiniz zaten yakın olmayın

Size ne ? Silah zoruyla mı görüşüyorsunuz? Hiç haz etmiyorum insanları şöyle irdeleyen, yaşam tarzı ile değerlendiren insanlardan. Yargılamıyorum diyorsunuz ama basbaya yargılıyorsunuz. Fotoğraf koyuyormuş ya ne oluyor fotağraf koyunca?

Konularını okudum bence sen arkadaşın gibi girişken olmadığın için çekemiyorsun :KK14: ee sende bir basketçiden bir bakıştığın çocuktan bir internette tanıştığın çocuktan bahsetmişin ?
tanıştıktan kaç gün sonra arabasına binebilir? arkadaşınla sözleşme falan imzaladın sanırım görüşmek için. insan arkadaşını kendi seçer yaşam tarzı uymuyorsa görüşmen neden dert ediyorsun?

X