• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Arkadaşım evli biri ile evlendi!

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ya hu ben adamın eşine suç bulurum arkadaşınıza değil..yani adam başkasına düğün yapacak kadar başkasına aşık. Onurlu ol boşan.insanlar Bi defa evlendiler diye çürük boyu beraber olacak diye bi şey yok. Adam başkasına aşık boşanmış işye

Adam boşansın başkasına aşıksa ? İşine geliyor mu sizce öylesi ?

Ya hu ben adamın eşine suç bulurum arkadaşınıza değil..yani adam başkasına düğün yapacak kadar başkasına aşık. Onurlu ol boşan.insanlar Bi defa evlendiler diye çürük boyu beraber olacak diye bi şey yok. Adam başkasına aşık boşanmış işye
Büyük ihtimalle adamın eşi aldatılmış. Yine de kadın boşansaydı adam başkasını seviyor arkadaşınızda suç yok diyorsunuz emin misiniz?

Çok doğru davranmışsınız, sakın bozmayın. Kabul edilir şey değil. İlerde Allah korusun sizin eşiniz böyle birşey yapsa, siz böyle bir insanla arkadaşken o yapılana nasıl karşı çıkacaksınız?Dost kaybetmek acıdır ama o zaten artık sizin tanıyıp sevdiğiniz insan değil. Ben olsam onunla görüşenlerle de arama mesafe koyarım. Bu mide, ahlak meselesi. Bunu yapanı bırak, normal gören insanla işim olmaz.

Adam dedi ki ben kurarım.Elinden geleni de yaptı.Olduğu kadar dedi. Eeee ilk eş kabul etmiş

(öyle ya da böyle) Düğün yapmış ilan etmiş eeee oldu mu oldu.

O manevi boyut kişiye göre şekillenebiliyor.Yaptı ama niye yaptı gibi.Evlendi ama ilk

karısını da mağdur etmedi gibi.Öldürdü ama o adamın katli vacipti gibi.gibi.gibi.gibi.

Anladim fakat esi gonulden razi mi degil mi belki razi olmak zorundaydi.
Nikahli esi de ayrilabilir neden ayrilmiyor.?
Dine suc atiliyor da insanlar ne yapiyorlar?

Onlar kabul etse razi gelse bile Allah razi mi bundan bir de o kisim var..

Büyük ihtimalle adamın eşi aldatılmış. Yine de kadın boşansaydı adam başkasını seviyor arkadaşınızda suç yok diyorsunuz emin misiniz?
Yılların ilişkisi adam artık düğün yapışy Hala boşanmayan kadın onursuzun tekidir ve adam onursuz biriyle olmak istemiyor diye suçlayamayız

Tabi kadın boşansın da kadıncağızın emekleriyle olan mal mülk bir metres parçasına kalsın

Benom arkadasim olsa boyle bi sey yapaa evet sogurdum.ki bi arkadasim yapti ama cok yakin degildi ben de sonradan adamin evli olduguju ogrendim.kiz kamuda memurdu adam da zengin bi adam.esi cocuklari var.bunlar da nisan falan yapti.sanirim aile biliyodu.esini eskinesi diye anlatiyodu bende sasiriyodum kadin niyenhala mudahil diye.cocuk yapti adamdan omam nikahi ile yasiyor adam ev tuttu buna araba aldi.mutlu sanirim.

Adamın eşi bile razı olduktan sonra kimseye laf düşmez. Adamın eşi maddi imkanlarını kaybetmemek için boşanmak istememiş. Arkadaşı ise imam nikahına razı olmuş. Ihtimaldir ki kızın ailesine maddi destek veriyor adam. Boşanmayıp kumaya razı olan eş çok mu onurlu. Eşi net de kızlara bakıyor diye tekmeyi vur evden kov diyenler, hakaret edenler, kuma getiren kocasıyla evli kalmaya devam eden kadına tek laf söylemiyor. Hedef imam nikahlı yeni eş. Neden, çünkü kendilerini ilk eşin yerine koyuyorlar. Kendi hayatı, bir sonucu olacaksa kendi çekecek ceremesini bunu da resmî nikah yapmayarak kabul etmiş. Sen niye bu kadar tavır yaptın anlamadım. En kötü günümde yanımdaydı dediğin bir insan. Bilemiyorum.

kıza bir sey demem de ailesinin genisligi konya ovası mübarek..
yoksa malazgirt mi hangisi genis bilmiyorum

Adamın eşi bile razı olduktan sonra kimseye laf düşmez. Adamın eşi maddi imkanlarını kaybetmemek için boşanmak istememiş. Arkadaşı ise imam nikahına razı olmuş. Ihtimaldir ki kızın ailesine maddi destek veriyor adam. Boşanmayıp kumaya razı olan eş çok mu onurlu. Eşi net de kızlara bakıyor diye tekmeyi vur evden kov diyenler, hakaret edenler, kuma getiren kocasıyla evli kalmaya devam eden kadına tek laf söylemiyor. Hedef imam nikahlı yeni eş. Neden, çünkü kendilerini ilk eşin yerine koyuyorlar. Kendi hayatı, bir sonucu olacaksa kendi çekecek ceremesini bunu da resmî nikah yapmayarak kabul etmiş. Sen niye bu kadar tavır yaptın anlamadım. En kötü günümde yanımdaydı dediğin bir insan. Bilemiyorum.
Evli kadına niye laf söyleyelim.Kadın alnı ak bir şekilde evlenmiş,namusuyla yaşıyor.Bir talihsizlik olmuş,kocası şerefsiz çıkmış.Kadının belki maddi gücü yok,belki ailesi kabul etmiyor.Yeni eş falan demişsiniz de yeni eş,eski eş boşandıktan sonra evlenilirse yeni eş denilebilir.Yeni eş falan değil halk arasında metres,kapatma diye tabir ettiğimiz türler.İmam nikahıda resmi nikahtan sonra kıyılıyor anca kendilerini kandırırlar.Bu toplumun ahlak kuralları var,buna uymayanlar da dışlanmayı göze alacak.Konu sahibi ilişkisini keserek çok iyi yapmış

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X