- 23 Ocak 2021
- 85
- 26
- 3
- Konu Sahibi lilacandgooseberries
-
Buraya konu açıyorsanız her şeye hazırlıklı olmanız lazım üstekil konu ayakları yere basmayan her zaman karşılaşılmayan bir konu her türlü yorum gelebilecek kapasitede yanitabii ki de hayır. Lakin ben fikir aldıklarıma katıldım zaten. Laf atmaya gelen insanlardan bahsediyorum.
neden ergenlik giriyor ki hep bu meselelere? Onunki de kalp olmuş böyle bir olay. Saçma olduğunu düşünüyorsanız bulaşmak zorunda değilsiniz siz de rahatsız olmayın diye diyorumImkansiz degil sacma oldugu icin hosumuza gitmiyor.ergenlikte insanlar boyle seyleri dusunur.
Karşılamadı ama bir şey diyemeyeceğim artık ilk mesajımda da dediğim gibi hayırlısı olsunKendisi çevirmen. Maddi durumu kötü değil ama bir ünlü için sizin beklentinizi karşılar mı bilemem :)
orası öyle maalesef yaBuraya konu açıyorsanız her şeye hazırlıklı olmanız lazım üstekil konu ayakları yere basmayan her zaman karşılaşılmayan bir konu her türlü yorum gelebilecek kapasitede yani
Yaş faktorunden dolayi kucuk yas ozellikle ergenlikte unlü kisilere hayranlik duyulur.hepimizde olmustur illaki ama bu yaşlardada olmasin artik.neden ergenlik giriyor ki hep bu meselelere? Onunki de kalp olmuş böyle bir olay. Saçma olduğunu düşünüyorsanız bulaşmak zorunda değilsiniz siz de rahatsız olmayın diye diyorum
umarım hayırlısı olur dediğiniz gibi. Teşekkürler. :))Karşılamadı ama bir şey diyemeyeceğim artık ilk mesajımda da dediğim gibi hayırlısı olsun
Kimin yerine kendimi koymuşum anlamadım.zeki değil de daha çok insan kendini koyar ya hani böyle olsa böyle yapardım diye. Empatiyle karışık kendi fikrini verdi aslında :)
Bence dm den yazsın ama seni seviyorum diye değil. Hayvanlarla ilgili birşeyler yazabilir ilk olarak. Oradan sohbet edebilir. Kızda oğlanda hayvansever sonuçtaorası öyle maalesef yaBilemedim işte. Üzüldüm biraz tepkilere.
yazarsam ters tepki veren arkadaşlar beni reklamcı olarak görebilir diye endişeleniyorum zaten baya bazı yorumlar tokat gibi geldiÜnlü kim onu yazsanız belki ona göre daha farklı öneriler de alırsınız :)
Bu önemli memleket meselesini nasıl dağıtırsınızKızlar konuyu dağıtmak istemem ama msjlara oy verme gelmiş
anlayamadım ?Yazık la kimin çocuğuysa
evet sanırım öyle olabilir gibi başlangıç olarak :))Bence dm den yazsın ama seni seviyorum diye değil. Hayvanlarla ilgili birşeyler yazabilir ilk olarak. Oradan sohbet edebilir. Kızda oğlanda hayvansever sonuçta
saçma fikirle gelirseniz tabii laf ederim. Pr ne ya ? Buradan kim kastıracak Allah aşkına ? Yaşım 20 üstü profilde de gözüktüğü üzere bence siz de yaşımı sorgulamayın ben zekayı sorguladığım için laf ettiniz malum :)Kimin yerine kendimi koymuşum anlamadım.
Yaşınız kaç bilmiyorum ama 20 üzerinde olduğunuzu sanıyorum.
Gelmiş burda bir dizi oyuncusunu beğendik arkadaşımız için talibiz tanıştıracağız diyorsunuz. Bence benim zekamı sorgulamayın, şu yazdıklarınız size mantıklı geldiyse buyrun Allahın emriyle isteyin kızı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?