Merhabalar,
Geçtiğimiz yıllarda yediğimiz içtiğimiz ayrı gitmeyen bir arkadaşım var iş yerinde. Fakat uzaktan çalışma imkanı verildiğinden beri yaklaşık 8 aydır evden çalışıyoruz. Bu süreçte ben bir iki kez muhabbet etmeye çalıştım telefondan ama arkadaşım kendisi hiç ulaşmadı bana.
Şimdi öğrendim ki doğum iznine çıkmış. Bunu da başkasından öğrendim yine , arkadaşımdan değil. Şok oldum. İnstagrama da bayadır fotoğraf koymuyordu.
Hamileliğini daha gözlerden uzak geçirmek istemesini anlarım ama en azından doğum iznine çıkmadan bir söyleyiverseydi diyorum.
Şimdi iş yerinde bebek hediyesi için para toplandığında katılmam ve tebrik için özel olarak aramamam uygun olur mu?
Sonuçta yedi kat yabancı gibi davranıldı bana.
Buluttan nem kapar olmuşuz yani. Her şeyi kendimize yoruyoruz. Kim bilir kızcağız ne sıkıntılar çekiyordu.Bende ilk tüp Bebek düşügumden sonra ikincide çoğu arkadaşıma söylemedim. Arayıp soranlar, diyalog halinde olduklarım tabiki biliyordu ama uzun zamandır görüşmediklerim doğumdan sonra öğrendi.. Çok riskli bir gebeliğim vardı sürekli sıkıntılar çıkıyordu her arayana aynı şeyleri anlatıp üzülüyorum diye konuşmak istemedim böyle bir durumu olabilir mi arkadasinizin önce bir mesaj atın belki bir açıklama yapar bundan sonraki davranışlariyla sizde arkadaşlık ilişkinizi gözden geçirirsiniz..
hamilelik cok garip bir psikoloji. yazin hamileydim, kimseye soylemedim. 12.haftayi doldurdugum gun cok mutluydum o gun arkadaslarla bulustuk yine de soyleyemedim. sonra bebegi kaybettim ve kimseye bir sey soylemek istemedim. yani arkadasinizin aklindan neler geçiyor, nasil korkulari var bilemezsiniz. bence kisisellestirmeyin. zamani gelince icinizden nasil geliyorsa oyle davranirsiniz.Merhabalar,
Geçtiğimiz yıllarda yediğimiz içtiğimiz ayrı gitmeyen bir arkadaşım var iş yerinde. Fakat uzaktan çalışma imkanı verildiğinden beri yaklaşık 8 aydır evden çalışıyoruz. Bu süreçte ben bir iki kez muhabbet etmeye çalıştım telefondan ama arkadaşım kendisi hiç ulaşmadı bana.
Şimdi öğrendim ki doğum iznine çıkmış. Bunu da başkasından öğrendim yine , arkadaşımdan değil. Şok oldum. İnstagrama da bayadır fotoğraf koymuyordu.
Hamileliğini daha gözlerden uzak geçirmek istemesini anlarım ama en azından doğum iznine çıkmadan bir söyleyiverseydi diyorum.
Şimdi iş yerinde bebek hediyesi için para toplandığında katılmam ve tebrik için özel olarak aramamam uygun olur mu?
Sonuçta yedi kat yabancı gibi davranıldı bana.
Ay vallahi promosyon gibiE iyi yine siz hali hazirda bebek karnindayken ogrenmissiniz kuzum benimki cocugu dogurmus 7 8 aylik olmus birden msj atti..hamilelik resmini istedimde anca idrak ettim yoksa cocuk promosyon gibi duruyordu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?