Bana söylemiş olsa tabiki kardeşim gibi özel hediyeler alırdım da seni yabancı yerine koyan birine niye özel hediye alasın ki? Mesele hediye değil burada yapılan muameleTam olarak derdinizi anlamadım
Hamileliğini söylememesimi, yoksa sizin hediye alıp almamanız mı?
Zannetiğiniz kadar yakın arkadaşlığınız olmayabilir. Öyle olsadyı bir şekilde hamileliğimi size duyururdu bunca zamandır. Öte yandan yediğim içtiğim ayrı gitmeyen arkadaşıma ortak hediye yerine kendim bireysel hediye alırım ben. Demekki sizde çok samimi görmüyorsunuz.
Ama bunları kendisiyle konuşmadan bilemesiniz elbet. Arayın sorun.
İşte bende diyorumki söylemediğine göre kardeşi gibi görmüyor demekki.Bana söylemiş olsa tabiki kardeşim gibi özel hediyeler alırdım da seni yabancı yerine koyan birine niye özel hediye alasın ki? Mesele hediye değil burada yapılan muamele
Düşündüğünüz kadar samimi değilmişsiniz.Benzer bir olay benimde başıma geldi.Hediyenizi alıp hayırlı olsun dedikten sonra yerinize geri çekilin.İyilik sizde kalsın yine.Merhabalar,
Geçtiğimiz yıllarda yediğimiz içtiğimiz ayrı gitmeyen bir arkadaşım var iş yerinde. Fakat uzaktan çalışma imkanı verildiğinden beri yaklaşık 8 aydır evden çalışıyoruz. Bu süreçte ben bir iki kez muhabbet etmeye çalıştım telefondan ama arkadaşım kendisi hiç ulaşmadı bana.
Şimdi öğrendim ki doğum iznine çıkmış. Bunu da başkasından öğrendim yine , arkadaşımdan değil. Şok oldum. İnstagrama da bayadır fotoğraf koymuyordu.
Hamileliğini daha gözlerden uzak geçirmek istemesini anlarım ama en azından doğum iznine çıkmadan bir söyleyiverseydi diyorum.
Şimdi iş yerinde bebek hediyesi için para toplandığında katılmam ve tebrik için özel olarak aramamam uygun olur mu?
Sonuçta yedi kat yabancı gibi davranıldı bana.
Ben oğlumda öğle zor hamilelik geçirdim ki.
Riskli, zor, ölüm riski yüksek, doğum sorunlu vs vs.
Hamileliğimin başından sonuna kadar süreç zordu. Doğumdan 4 ay sonra iyileşmeye başladım.
Gene de samimi olduğum arkadaşlarıma söyledim.
Elmas doğurmuyoruz.
İnsan yavrusu doğuruyoruz.
Söylememeyi şöyle anlarım, sevmediğiniz insan olur enerjisi sizi tutmaz vs söylemezsiniz.
Bence katılmayın hediye.
Özel olarak da aramayın.
Konu çok samimi arkadaş burda, benimde hamileliğimi kimse biliyordu.Ben söylememeyi elmas doğruyor gibi algılamıyorum. herkese soyleyince asıl sanki elmas doguracak nispet yapiyor alti ustu hamile gibi algılayanıda çok.
Evli değilim ben. Çocuk istiyorum da olmuyor gibi bi durumum da yok yani. bu arkadaşım kayınvalidesini görümcesini falan uzun uzun konuşurdu hep benimle yani baya paylaşırdı pek çok şeyini.Siz evli misiniz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?