Arkadaşım hoşlandığını nasıl söylemeli sizce??

AkarGider

❤ bin şükür Allah'ım..
Kayıtlı Üye
16 Aralık 2011
13.791
13.668
498
Merhaba arkadaşlar, benim yakın arkadaşlarımdan birisi rica etti onun için açıyorum bu konuyu :1: Şimdi arkadaşım birisinden hoşlanıyor ve bu cumartesi üniversite şenliklerinde ona açılmayı düşünüyor. Yalnız kalacakları ortamı ayarlarlar tamam da mesela ne demesi gerekiyor? Direk pat diye senden hoşlanıyorum mu dese yoksa o manaya gelen başka bir şey mi söylese ama mesela ne? :26: Bir de aslında biraz korkuyoruz reddedecek diye de ama içinde büyür diye korktuğu için söyleyeyim diyor illaki.(Korkma sebebimiz de geçen hafta çocuğun arkadaşlarından birisi arkadaşımdan hoşlandığını itiraf etti,biraz kötü oldu bu tabi arkadaşım açısından)

Birazdan çıkmam gerek okula gitcm ama gelir gelmez eve hepsini tek tek okuyup sorulanlara cevap vereceğim.Çoook teşekkür ediyoruz :1::54:

Çocuğun yakın arkadaşının arkadaşınızdan hoşlanıyor olması ve bunu yakın bir zamanda belirtmiş olması durumu tamamen aleyhine çevirecektir...
Bir süre durmalı arkadaşınız.O olayın üzerinden biraz zaman geçmeli, sonra ima etmeli.Yoksa olumlu da olsa olumsuz bir cvp alması içten bile değildir.

...................................

Son düzenleme:
Çocuğun yakın arkadaşının arkadaşınızdan hoşlanıyor olması ve bunu yakın bir zamanda belirtmiş olması durumu tamamen aleyhine çevirecektir...
Bir süre durmalı arkadaşınız.O olayın üzerinden biraz zaman geçmeli, sonra ima etmeli.Yoksa olumlu da olsa olumsuz bir cvp alması içten bile değildir.

Evet biz de bundan korkuyoruz ama çocuğu görebileceği tek gün o şenlik günü.Çocukla arkadaşım farklı okuldalar o okullar da kapanmak üzere o yüzden :31:

çocuktada varmı arkadaşına karşı hoşlanma belirtisi....

Var gibi aslında mesela pikniğe gitmişlerdi grupça orada arkadaşım üşümüş bayağı o yüzden üstüne bir şey alıp oturmuş kıpırdayamamış ,çocuk da gelip kendi elleriyle yedirmiş. Sonra öbür arkadaşı arkadaşıma hoşlandığını itiraf eden( isim vereyim de en iyisi karışmasın çocuk ali, arkadaşım elif, çocuğun arkadaşı ahmet olsun) işte ahmet elife söylediği gün bütün gün suratı asık gezmiş ama biz tabi bunu ona ne kadar bağlayabiliriz bilmiyorum başka bir şey de olabilir tabi kafasında.

Ah ah ben okula gittim geldim kimse bir şey yazmamış :97: Sizce nasıl söylesin arkadaşım hoşlandığını haydi kk fikirlerinizi bekliyoruzzz :71::kkk:

Aaay ay neyse madem yazan iki arkadaşa teşekkür ederiz konuyu kapatabilirsiniz..:31:

söylesin hoşlandığını.gerçekten sevgisi varsa tabi.birşey kaybetmez.

Back
X