İyi akşamlar kk hatunları :) arkadaşım için açtım konuyu,derdimi şöyle belirteyim arkadaşımın boğa burcu keçi gibi inatçı bir sevgiisi var yani vardı hala var mı yok mu bilmiyoruz. Kız biraz fazla nazlı,msj bekliyor sürekli sevgilisinden çok boğuyor çocuğu hep bir kıskançlık hep bir hesap sorma tavırlarında,dinlemiyor da bizi.ilişki içerisinde çabalamıyor, ilişki bitince bize kulak verip çabalıyor.en sonda bu nedenle ayrıldılar bu kaçıncı ayrılıkları kendileri de bilmiyorlar.ama ben çok üzülüyorum ona hiçbir şey yememiş bugün üzüntüden,çok kızsam da onun anlattıklarına ağlamasına dayanamıyorum
dün ayrıldılar bugün hiç msj atmadı arkadaşım da yarın karşısına çıkmayı düşünüyor,bir sürpriz yapmak istiyor biz de yardım edelim dedik.aranızda kendi hatası nedeniyle sevgilisini kaybedip tekrar biraraya gelenler vardır muhtemelen aklınıza gelen tüm sürprizlere açığız
lütfen fikirlerinizi eksik etmeyin,kendi sıkıntılarımı unuttum arkadaşımı görünce.zahmet edip fikir beyan eden herkese teşekkürler