Arkadaşım için çok üzülüyorum

Hasan'la Seval'in birlikte olan resimlerini gösteremz misin? Ya da onların birlikte olduğunu bilen biri sana anlatırken ses kaydı yapıp arkadaşına dinletsen? :26: Hay Allahn böyle bi durumda kendini aklamakta zor. :26: Ne diyeyim canım Allah yardımcın olsun. Hasan'da varya....:47::47:

Hasan'la Seval'in birlikte olan resimlerini gösteremz misin? Ya da onların birlikte olduğunu bilen biri sana anlatırken ses kaydı yapıp arkadaşına dinletsen? :26: Hay Allahn böyle bi durumda kendini aklamakta zor. :26: Ne diyeyim canım Allah yardımcın olsun. Hasan'da varya....:47::47:

sanırım iftara gitmişler ve seval sadece kendi resimlerini koymuş hasan hep çeken çünkü, bişey yokken hemen birlikte foto koymaz seval ses kaydı değilde msjları sakladım ama bu o günden sonraki msjlar, artık bu mesafeye gösteremem bana ilgilenme kendine başka uğraşlar bul biz evlenince görürsün tamammı dedi

Evet çok zor bi durum.
İnsan dostunun kandırılmasına göz yumamazken siz bide kıskanmakla suçlanmışsınız. Dahada zor.
:25:
Ama bana göre siz gerekeni yapmışsınız.
Siz anlatmaya çalıştıkca o Hasan'a daha sıkı sarılıcak.
Şuan hiç bişeyin doğrusunu göremediğinden eminim. :31:

Evet çok zor bi durum.
İnsan dostunun kandırılmasına göz yumamazken siz bide kıskanmakla suçlanmışsınız. Dahada zor.
:25:
Ama bana göre siz gerekeni yapmışsınız.
Siz anlatmaya çalıştıkca o Hasan'a daha sıkı sarılıcak.
Şuan hiç bişeyin doğrusunu göremediğinden eminim. :31:

evet şuan aşktan gözün kör göremiyorsun yinede inş ben yanılırım dedim bana önyargılı yaklaşma o çok iyi bi insan bana öyle bişey yapmaz dedi beni ve diğer arkadaşları aramıyor hiç ona o kadar inanıyorki bizimle görüşmesini istemiyormuş çünkü selin saf biz gerçekleri görüyoruz diye

evet şuan aşktan gözün kör göremiyorsun yinede inş ben yanılırım dedim bana önyargılı yaklaşma o çok iyi bi insan bana öyle bişey yapmaz dedi beni ve diğer arkadaşları aramıyor hiç ona o kadar inanıyorki bizimle görüşmesini istemiyormuş çünkü selin saf biz gerçekleri görüyoruz diye

Tatlım ona zaman ver gerçekleri gördüğünde yine sen yanında olucaksın.
Önceki sevgilisindende büyük darbe yedi yazmışsın. Onunla ilgili olabilir. Birine inanmak kolay değil.
Bazende olur ya hani sevgilim var diye onu daha az aradım kıskanmıştır diye düşünmüştür.
Üstelersen daha çok kırılırsınız ikinizde.

Back
X