- 4 Aralık 2017
- 5.863
- 18.429
- 208
- 30
- Konu Sahibi Kara_gozlum
-
Canim herangi bi tesbihat varmi bildiginBu kadar detayli bir duruma özel bir dua degil de namazdan sonra samimiyetle dua etsin. Rabbim duyar sesini
Yazık yaa kafalara bakar mısın!Selam kızlar arkadaşım adına sizlere bir soru sormak istiyorum kendisi eşinin gözünün dışarıda olmasından çok şikayetçi sosyal medya uygulamalarında evli bir erkeğe yakışmayacak davranışlar sergilemesinden rahatsız gündelik hayatta sözünü dinlemiyor istediği şeyler olmuyor kendisini esinin onun sözünü dinlemesini kıymetini bilmesini istiyor kendi ailesiyle kalıyor ayri eve çıkmak istiyor bunun icin bildiğiniz bir dua varmi
PardonnnnnnYazık yaa kafalara bakar mısın!
bence akıl sağlığınız önce için dua edin.
Arkadaşınızın sorunuysa o hesap açıp o yazsaydı? Başkası adına konu açmak yasak hemSelam kızlar arkadaşım adına sizlere bir soru sormak istiyorum kendisi eşinin gözünün dışarıda olmasından çok şikayetçi sosyal medya uygulamalarında evli bir erkeğe yakışmayacak davranışlar sergilemesinden rahatsız gündelik hayatta sözünü dinlemiyor istediği şeyler olmuyor kendisini esinin onun sözünü dinlemesini kıymetini bilmesini istiyor kendi ailesiyle kalıyor ayri eve çıkmak istiyor bunun icin bildiğiniz bir dua varmi
Hayir canim onca insan yazmis bende yazmak istedim arkadaşım kullanmayi bilmiyorArkadaşınızın sorunuysa o hesap açıp o yazsaydı? Başkası adına konu açmak yasak hem
Ehliyet gerektirmiyor ki burasıHayir canim onca insan yazmis bende yazmak istedim arkadaşım kullanmayi bilmiyor
Ehliyet gerektirmiyor ki burası
Anladimcanim benden rica etti bende paylastim
Saolun cevabiniz icinAnladimbunun duası olur mu bilemem de eşi düzelmez böyle biri için uğraşmaya gerek yok
Rica ederim . Ne gerek var ki duzelse ne olacak yaptığı şeyleri unutabilecek mi ?arkadaşınıza bunu sorun . Hayırlısı olsunSaolun cevabiniz icin
Okutucam zatenRica ederim . Ne gerek var ki duzelse ne olacak yaptığı şeyleri unutabilecek mi ?arkadaşınıza bunu sorun . Hayırlısı olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?