Arkadaşım için soruyorum: sevgiliniz face’te kuzenini aratsa

Olayın en masum karakteri kuzen :)
Ayrıca madem sadece facebook aramasından senaryo yazacak kadar güvenmiyor , niye nişanlandı ?

Yanlış anlaşılma olmasın kimse kuzeni suçlamıyor. Ben tanıdığım kadarıyla sevmiyorum ya da bana güven vermiyor farklı bir kız. Bu yüzden de yanlı bi yorum yapmak istemem. O yüzden size danıştım :)

Bende de nişanlısının numarası var ama ben mesaj atmam o ayrı konu.

Ha hepimiz doğru veya yanlış stalklama olayını yapıyoruz. Burda eşim eski sevgilisini aratmış diye dertlenen insanlar da var. Bi bakış açısı merak etmiş herkes stalk yapıyor ne olacak ki. Bi bakış açısı dünyada onca merak edilecek şey varken eski sevgilisini niye merak ediyor falan filan. Arkadaşımı savunmuyorum ama bi kez gördüğüm sevgilimin kuzenini aratıp arkadaşıma yapmaya çalışmazdım sanırım benim görüşüm de bu :)

Ya güven çok ayrı bi konu bence. Güvendiğin insanlar da hata yapabilir. Sorun güvenmek veya güvenmemek değil bence. Dünyada çok iğrenç şeyler oluyor mesela. O kişi asla yapmaz diyorsun ama yapıyor.

Editörlerden rica etsem konumu mesaj gönderimine kapatabilir mi :) mesajlar arttıkça iletmem zorlaşıcak. İlgilenip yorum yapan herkese de çok teşekkürler :)

Sevgili suçlu demiyorum ama suçlanacak kişi icraati gerçekleştirendir.
Kuzeni nasıl suçlu çıkardınız anlamadım.

Kuzeninden ben çok hoşlanmam ama yanlı bi tepki vermek istemediğim için arkadaşımın da onayıyla size danıştım. Ciddi yorum yapacaksınız yapın lütfen
Ciddi yorum yaptım aslında. Sonundaki hahaha kinaye. Nisanlisi aratıyor kuzen suçlu oluyor ne saçma dedim.

Ya güven çok ayrı bi konu bence. Güvendiğin insanlar da hata yapabilir. Sorun güvenmek veya güvenmemek değil bence. Dünyada çok iğrenç şeyler oluyor mesela. O kişi asla yapmaz diyorsun ama yapıyor.

Tabii ki her an herkes güvenimizi boşa çıkarabilir ama bu korkuyla da sağlıklı ilişkiler kurulmaz.
Ben de aldatılabilirim. Ama bu ihtimal var diye sevgilim her an ne yapıyor diye kontrol etmekle uğraşamam.
Açıp aramalarına bakması güvenmediğini gösteriyor bence. Nişanlısı güvenilmeyecek biriyse evliliği gözden geçirsin. Güveniyorsa da böyle şeyleri dert etmesin.

Kuzenin ne önemi var nişanlanmışlar artık.
Adam açıklamasını da yapmış. Merak etmiş bakmış işte. Başka bir durum yoksa unutun gitsin.

Çocuk gibi olaylar. Sevgiliyle ara bozuk, sevgiliyi tanımayan kuzeni araya koymalar (artık ilkokul çocukları yapmıyor bunu), sevgilinin kuzeni aratması. sonrada utanmadan kuzeni suçlamalar. Hatta konu sahibinin kuzen hakkında ki düşünceleri.
Yok canım hatta bütün sülale kuzen hakkında böyle düşünüyormuş.
Ne çirkin konular yahu bunlar.

Aralarını yapan kuzen ve suçlu da kuzen oluyor? Of inşallah kuzen burayı okuyordur da intikam alır. Öğğk iğrendim arkadaşınızdan!

Su baskasi adina konu acmak da inanilmaz sacma. Hayir yani ne kadar zor olabilir surdan bir uyelik almak. Alsin uyelik ifade etsin kendini. Garip.

Ben daha başlığı okurken bile bekar bir arkadaşına gostermistir bence diye bir yorum yaptım icimden. Ki olede olmus.bence ortada oyle takilinmasi gereken bir durum yok ki arkadasinizi sevmese kuzenine ilgi duysa neden onla nisanlansin cocuk. Gayet basit ve ustunde durulmamasi gereken bir konu hic kuruntu yapip sorun yaratmasin bence iliskisinde arkadasiniz.

Böyle böyle başlıyor o aldatmalar. Kuzeni merak etmek niyeymis. Merak ettiği bir şey varsa sorsun. Belli ki kızın resimlerine bakmak istemiş.

Arkadaşım da ikna etmek için kuzenine sevgilisinin numarasını vermiş ve kuzeni de ara yapmak için mesaj atmış sevgilisine.
15 yaşında mısınız ? Kuzenine sevgilisinin numarasını verirken rahatsızlık duymuyorda isim aratma görünce mi rahatsızlık duyuyor ? Bu terste bir işlik var..

facede aratmak caiz değil nikah düşer çünküüü : )

ben boş zamanlarımda herkesi stalklıyorum hiç çok mana yüklemedim kimse yüklememeli
Ben yüklerim mesela. Evli olsanız eşiniz boş zamanlarımda yaptım dese ve bir sürü kız stalklamış olsa bunu geçerli bir mazeret kabul eder misiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…