Arkadaşım ilişkisine nazar değdirmemdem korkuyor

Menekse2000

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
29 Ocak 2024
1.117
22
38
25
Çok yakın arkadaşım en yakınım her şeyimi bilir anlatırım ama sevgilisi oldu olalı o kadar pimpiriklileşti ki güzel şeyler anlatınca devamlı maşallah dedirtiyor kafayı yemiş gibi peşpeşe dedirtiyor. İmam nikahı kiymislar kiydiktan sonra söyledi yüz yüze geldiğimiz de normalde mesaj da da söylerdi ama iş olmuş bitmiş aradan günler geçmiş sonra söyledi ya söylemeyedebilir isterse hiçbir şey anlatmasın ama devamlı ilişkisine nazar degdiririm gibi diken üstünde durması maşallah dedirtip durması insanı sinir ediyor

Çok yakın arkadaşım en yakınım her şeyimi bilir anlatırım ama sevgilisi oldu olalı o kadar pimpiriklileşti ki güzel şeyler anlatınca devamlı maşallah dedirtiyor kafayı yemiş gibi peşpeşe dedirtiyor. İmam nikahı kiymislar kiydiktan sonra söyledi yüz yüze geldiğimiz de normalde mesaj da da söylerdi ama iş olmuş bitmiş aradan günler geçmiş sonra söyledi ya söylemeyedebilir isterse hiçbir şey anlatmasın ama devamlı ilişkisine nazar degdiririm gibi diken üstünde durması maşallah dedirtip durması insanı sinir ediyor
Görüşmeyin o zaman, arkadaşınızın ilişkisi maşallah denmediği için bozulacak kadar pamuk ipliğine bağlıysa uzak durun,ihale sizin üstünüze kalır .....

Ben olsam muhabbeti keserdim. Madem kemgöz olduğumu düşünüyorsun bana bundan sonra bir şeylerini anlatma derdim. Ne alaka yani anlat anlat sonra maşallah der misin. Nazar değeceğini düşünüyorsa en başından anlatmasın
Rahatız ya gerçekten rahatsız büyük konuşmayayım da tövbe Allahım canı çıkıyor sevgilisinden ayrılırsa diye benimde hayatımda biri var niye nazar degdireyim birde geçen imam nikahı kiydik işte falan dediğin de de ee hiç tepki vermedin dedi bende niye tepki vereyim ki biteli kaç gün olmuş şimdi anlatıyorsun dedim ki onunda en yakın arkadaşı benim yani benimde o ama demek ki tam öyle değilmiş

Bu modelden bir tane de bende var. Mesafe koydum. Arkadaş gurumuzla bir araya gelince konuşuyorum sadece asla ilişkisini sormuyorum hatta bir kere tartışmalarını anlatacaktı ben de sizin özeliniz bence benimle paylaşma dedim. Baya bozuldu daha da bir şey anlatmıyor. Muhabbeti minimuma indirmenizi tavsiye ederim.

Görüşmeyin o zaman, arkadaşınızın ilişkisi maşallah denmediği için bozulacak kadar pamuk ipliğine bağlıysa uzak durun,ihale sizin üstünüze kalır .....
Ya nikahı olacaktı bende şahitlik yaoacaktim ama kimliğim kayboldu bisey oldu gidemedim kaymakamlıktan belge cikaracaktim kendi akrabası da gelecekti bende dedim ki belgeyle geleyim kabul ederler o da kimlik sonuçta o akraban da gelsin eğer beni kabul etmezlerse o şahit olur dedim de hiç oralı olmadı iyiki de olmamışım her şerde bi hayır varmış belki evliliği kötü gitse benim ugursuzlugum diye sey yapacaktı

Rahatız ya gerçekten rahatsız büyük konuşmayayım da tövbe Allahım canı çıkıyor sevgilisinden ayrılırsa diye benimde hayatımda biri var niye nazar degdireyim birde geçen imam nikahı kiydik işte falan dediğin de de ee hiç tepki vermedin dedi bende niye tepki vereyim ki biteli kaç gün olmuş şimdi anlatıyorsun dedim ki onunda en yakın arkadaşı benim yani benimde o ama demek ki tam öyle değilmiş
Başına olumsuz bir şey gelirse sana anlatmıştım acaba sen mi nazar değdirdin diye hesap bile sorabilir takıntılı. Bir arkadaşına yaşadıklarını o da sevincinle mutlu olsun diye anlatırsın. Anlatırken maşallah dedirtmek, acaba nazar değdirir mi diye düşünmek madem öyle bundan sonra sizinle bir şeyler paylaşamasın araya o şekilde bir mesafe koyun

Bana sevgilini anlatma, işi gücü bırakıp bin kez maşallah mı diyeceğim diyin.
Ya da benim nazarımdan korkuyorsan bana anlatma diyiverin.
Ya da en güzeli "kimse senin kurumuş kokmuş, evlenmeden imam nikahı kıyacak kadar izansız erkek arkadaşına kalmadı. Korkma benim nazarım değmez çünkü totomu silmem" diyin.
Sinir bastı.

Son düzenleme:
Ayy bırak görüşme saçma sapan insanlarla ya.ileride bu manyağa kendimi niye boşu boşuna zorbalatmişim diye çok pişman olursun.

Bu modelden bir tane de bende var. Mesafe koydum. Arkadaş gurumuzla bir araya gelince konuşuyorum sadece asla ilişkisini sormuyorum hatta bir kere tartışmalarını anlatacaktı ben de sizin özeliniz bence benimle paylaşma dedim. Baya bozuldu daha da bir şey anlatmıyor. Muhabbeti minimuma indirmenizi tavsiye ederim.
Acaba herkese mi öyle bunlar yoksa sadece bize mi ben anlamadım yok daha sormuyorum bekarlığa vedasi oldu geç saatte diye gidemedim günlerce de söyledi gel diye neyse yapmışlar akşam 7 de benim ailemi biliyor zaten yapacakları ev uzak kalıyor araç yok kendine guvenemedin niye heveslendirdin ki yok uzaktan akrabası gelecekmiş ancak OS aatte orda olurmuş öteki akrabası işten ancak çıkarmış o saatte orda olurmuş pazar günüydü bi de he dedim kendi kendime madem öyle bosver bu akrabalarına göre ayarlamis her şeyi isterse 1 saat erkenden beni de cagirabilirdi yapacakları yer kendi evleriydi ve boştu ki obgece oraya gelen herkes orda kalacaktı yani bi ben kalamazdim neolurdu ucunda ölüm yoktu ki 1 saat öncesine ayarlasın o akrabaları yine gelirdi eğlenceye yatana kadar eglenirlerdi ama işte içte yoksa sevgi yolsa bahanesi çok oluyor uğraşmıyor

Birde bunlar var dimi,herkes bunları kıskanıyor herkes bunlara nazar değdiriyor,başarısız olsalar nazardan,evlenemeseler nazardan😂

Başına olumsuz bir şey gelirse sana anlatmıştım acaba sen mi nazar değdirdin diye hesap bile sorabilir takıntılı. Bir arkadaşına yaşadıklarını o da sevincinle mutlu olsun diye anlatırsın. Anlatırken maşallah dedirtmek, acaba nazar değdirir mi diye düşünmek madem öyle bundan sonra sizinle bir şeyler paylaşamasın araya o şekilde bir mesafe koyun
Yok zaten anlatmıyorum Allah da eline düşürmesin hakkını yemiyim bu zamana kadar hep yanımda oldu derdimi dinledi pek bulusamazdik evet ama yinede uzakta olsa dinledi etti bende dinledim onu ama o daha çoktur buluşurduk yine bana ismarlardi ben istemesem de böyle huyları var ama bende ona yapicam bak evlenecek şimdi çeyiz takimina güzel şeyler alicam elim benimde açıktır yapicam yani ama bundan sonra Allah düşürmesin ona ne bisey anlatirim ne de o eğer ki anlattırdiginda bana maşallah dedirtirse hayatta dinlemem anlatma derim

Çok benzer bir şey yaşadım iki gün önce, tüp bebek tedavisi sırasında hastanede tanıştığım birisi var ailesi vs şehir dışında olduğundan ve arkadaşı olmadığından numaramı istedi süreç hakkında konuşalım ben yalnızım falan diye, olur dedim neden olmasın, neyse benden bir hafta önce transferi oldu o aşamalarda ben hiç yazmadım negatif olduysa belki morali bozuktur falan diye, o benim test günümde yazdı negatif olduğunu söyledim o sorunca ben de onunkini sordum söylemedi boşver dedi ahahahahahah, hayır söylemeyeceksen ya da korkuyorsan NAZARDAN sen neden soruyorsun değil mi, kısacası insanlar karşısındakini kendisi gibi sanıyor bu durumlarda, sizinki de o hesap söylemeseymiş o zaman size o kadar korkuyorsa, kesinlikle mesafe koyun anlatırsa dinlemek istemiyorum şeklinde tepkinizi verin.

Bu arkadaşın hayatındaki adamla mutlu olamayacak sağlam bir kazık yiyecek diye düşünüyorum. Sen sadece köşene geç ve bekle, haberi gelir çok sürmez :dondurma:

Dinleme,anlatmasina izin verme.Iyi valla hergun oturup,milletin ilişkisini mi dinliyorsunuz.Ayip bir kere psikolog musunuz siz.

Bu millet deli mi ne, benim aklıma bile gelmez bana nazar mı degecek bilmem ne mi olacak, ya millet niye beni kıskansın nazar degirsin, o kadar önemsemiyorum kendimi milletin gözünde, benim ilişkim düzenim benim gözümde kıymetli kime ne ki... Çok korkuyorsa anlatmasin, ayrıca öyle dini nikah kabul olmuyor, aileler falan bilmeden gizlice yapılan nikah sayilmiyor, boş iş yapmasin, kendini kullandirip ortada kalacak 😏

Abimin eşi yeğenlerimden soğudum bu yüzden.masallah de halası maşallah de halası.yaklasmiyorum çocuklara artık.yani sanki bi onda var çocuk.
Çok da yakın arkadaşın değilmiş

Back
X