valla cok sevdigim bir arkadasim var cidden ona ne anlatsam pisman oluyorum. iyi niyetinden suphem yok ama yillardir boyle yani, enerjisi mi degisik bilmiyorum.
misal cok guncel bir ornek. guzel bir ise basladim ama baslayana emin olana kadar soylemedim nolur nolmaz diye. sonra soyledim bu arkadasa bana gitmis defter almis yeni isimde kullanriim diye, canim benim

ertesi gün işin büyük bir yanlışını gördüm, insanlara yalan (yalan demeyeyim de eksik) bilgi verdigimizi ogrendim, sonraki gün çiktim. Sevgilimle evlilik yoluna girdik, hersey guzel gidiyor diye anlattim, tam olarak iki gun sonra istan ayrildigim gün onun bitmesine uzun zaman olan vizesinin bi sebepten iptal olacagini öğrendik. kac zaman gecti hala ugrasiyoruz. gecenlerde bilet almadan once yazdi yardimci oldum, sonra soyle bir muhabbet oldu
hic çıkarmadığım inci kolyemi oradan almistim dedim, uyurken inci kolyem boynumdan düştü odanin her yerine dagildi.
yani bu bir degil iki degil bes degil on degil.
öte yandan cidden en yakin arkadaslarimdan biri yani, bana destek olmak icin kendini sıkıntıya sokacak bir kiz.
ne zaman ona gidecegim tatilden bahsetsem tatilim iptal olur, ne zaman eski sevgilimi övsem adamlarla durduk yere gerilirdik, firindaki yemegi atmistim birkere, firindan cikartinca borcam patladi mutfak hali leş oldu...
gecenlerde cok komik, yolda denk geldik benim elimde de mikrofiber bez, arap sabunu falan vardi posette. dedim "annemler evine gelecek diye detayli temizlige başladık bugun mutfağı toplayacagiz. tüm dolaplari indirip icini silececegiz" falan , sohbet ettik. eve bir girdim sevgilim ben gelesiye tüm dolaplari indirmis salona tasimis. ben de daha simdi konustuk diye arkadasima resmini attim "caliskan adamin hali, ben gelmeden halletmiş" diye. sonra ben ise basladim, normalde temizligi sevgilimle yapariz. kendine bir tamir isi bulmus (ki tamiri cok sever onun icin eglenceli bir is yani) salonda tamir yapiyor. benim ust dolaplar bitti, ocak mocak duvar fayansi bitti. adam hala tamirde. resmen tek basima mutfagin yarisindan cogunu temizledim, gıcık oldum. sonra bir dinlenme molasi verdik, "bana bugun neden yardim etmediğini biliyorum" dedim, arkadasima attığım fotoğrafı gösterdim "seni Ayşeye övdüm o yüzden" dedim.
dedi ki "neden masallah dedirtmedin"

sonra güldük ettik nazarin etkisi gecti heralde geldi mutfagin kalanini beraber bitirdik:)
yani arkadasina kizamayacagim
belki de gercekten nazarin degiyordur