Arkadaşım ilişkisine nazar değdirmemdem korkuyor

Görmemişin bir sevgilisi olmuş tutmuş ç... koparmış derdim

Benim bir tanıdığımda çocukları hakkında ne desem maşallah de diyordu ki ben onun çocuklarına asla nazar edecek gözle bakmıyordum nazar olacak aman aman bir şeyleride yoktu zaten çocuklarının Rabbim günah yazmasın kendimi övmek için değil anlatmak için diyorum benim evlatlarımın gelişimi falan onunkilerden kat kat iyiydi en sonunda okadar sıkıldımki bu hallerinden Ona dedimki Sürekli bana maşşallah de deyip durma çok sıkılıyorum hadi bana dedirtiyorsun bu çocukları dışarda bir sürü kişi görüyor onlaradamı maşallah dedirtiyorsun en iyisi sen milletten maşallah bekleyene kadar kendin evlatlarına oku üfle Allahın izniyle koruma altına al milletten sürekli maşallah demesini bekleme dedim o gün bugündür bir daha demedi sende arkadaşına bu kelimelerden sıkıldığını okadar nazardan korkuyorsa nişanlısınıda kendisinide okuması gerektiğini sen maşallah desen dışardan demeyenler olabileceğini en iyisi kendisinin okuyarak Allaha sığınması gerektiğini söyle

Görüşme;;, deli mi ne imam nikahının neyine nazar deyecekmiş pes yani..Üstüne Bi kaç sene sonra kuma gelir böylelerinin ne olcak sanki adam başka birine daha Bi imam nikahı kıyıverir bitti gitti işte.Hayyy Allahimmm akıl fikir dağıtırken neden bazı insanları es geçiyorsun sonra başımıza bela oluyorlar....

Back
X