Arkadaşım (!)ın ilginç tutumu

sognatore

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
3 Ocak 2018
602
793
53
Merhaba.
Yaklaşık iki buçuk sene yurtta beraber kaldığımız bir arkadaşım vardı. Ortak arkadaşlarımızla bir whatsapp grubumuz var. Kız nişanlandı, nisanına gittik, yanında olduk. Daha sonra düğün telaşı başladı, bindallı bakıyor, gruba atıp bize fikir soruyor, normal kız grubu muhabbetleri..
Düğünün tam tarihini soruyoruz, mesaja yanıt vermedi. Neyse dedim ki grup icinde mesaj kalabalığından görmedi, olabilir. Sonra bu hafta sonu kına gecesi olmuş, durum paylasmis, orda gordum. Aynı grupta olduğumuz kimseye haber vermedi.

Neyse gece oldu, gruba yazmış ki "kizlar kimse neden kinama gelmedi, düğünüme mutlaka bekliyorum."

E sen bize tarih söyledin mi yok.
Davetiyenin fotoğrafını yada kendisini gönderdin mi yok.
Biz tarihi nerden bilelim. Davet salonunun ismini dahi bilmiyoruz.

Tabi çok şaşırdık, iki gun once bizimle tatli telaslar yasayan kiz bu olamaz dedik. Ve gruptaki herkes mesafe koydu, alındı.

Bugün bana mesaj yazmış, "sognatorecim niye herkes gruptan ayrılmış, bilmeden bişey mi yaptim? "

Gruptan yalniz ben ayrılmadım çünkü böyle tepkiler koymayı sevmiyorum. Yazmam da ayrılmam da...

Ben mesajını açmadım, acaba açık açık konuşsam arkadaşligimizi kestirip atsam mı? Yoksa ben mi abartıyorum. Sevdigim ve kopmaya kiyamayacagim bi arkadaştı çünkü...

Eee sorsaydınız niye böyle saçma davrandığını.

Kimseye tarih vermeyip, niye gelmediniz diye sitem neyin kafası derdim ben anında.
Yerini ve tarihini bilmediğini yazdi gruptan iki arkadas. Yine o yazıları görmemezlikten geldi. Sonra cıktı herkes gruptan.
Sanirim yaptığı sey bariz ama ben konduramıyorum 😏 cok iyi anlaştığım, sevdigim bi arkadasimdi

ben böyle arkadaşlıkları zaten gerçek bulmuyorum
eğer gerçekten arkadaşımsa burnundan fitil fitil getirirdim zaten

o yüzden boşverin

Tarih söylemediği halde "neden gelmediniz" diye trip atması için kafadan sorunlu olması lazım.
Belki söylediğini sanıyordur, yoğunluktan unutmuş olabilir.
Kız "niye gelmediniz" dediğinde kimse bir şey söylemedi mi?
Iki arkadaş "davetiyeden haberimiz yok bize eylul de dedin davetiye atmadin yazmis"
O mesaja yanit vermedi.

Yerini ve tarihini bilmediğini yazdi gruptan iki arkadas. Yine o yazıları görmemezlikten geldi. Sonra cıktı herkes gruptan.
Sanirim yaptığı sey bariz ama ben konduramıyorum 😏 cok iyi anlaştığım, sevdigim bi arkadasimdi
Değişik bi tipmiş hakkaten. Sen son bir kez daha uyar bence...bak böyle saçma davrandın, hem tarih sorduğumuzda duymazdan geldin, hem ne zamandı bilmediğimiz için gelemediğimizi söylediğimizde onu da görmemiş gibi davrandın.

Bu yüzden çıktılar gruptan diyin. Sana da garip davranırsa tescilli buldumcuk olmuştur. Hayırlı olsun :D

Gorup yazmamissa istememis yada unutmuş

Unutmuş olsa geçmişe bakar yolladı mi yollamadi mi emin olmak için

Yakın zamanda yaşadım bu durumu sünnete çağırdığım bir çok kişi gelmedi kime göndermişim kime gitmemis tek tek baktım bir daha ...

Can ciğer olan bir çok kişi gelmedi mesela bizde de mesafe koydum anlıyor bir çoğu

Ama hem cagirmayop hem gelmedin demek saçma olmuş cidden ..açık açık konusma taraftarıyım benim mesafe mi algılayan sormuyor mesela sorana da neden gelmedin diyr açık açık konuşuyorum

Sizde konuşun bence

Değişik bi tipmiş hakkaten. Sen son bir kez daha uyar bence...bak böyle saçma davrandın, hem tarih sorduğumuzda duymazdan geldin, hem ne zamandı bilmediğimiz için gelemediğimizi söylediğimizde onu da görmemiş gibi davrandın.

Bu yüzden çıktılar gruptan diyin. Sana da garip davranırsa tescilli buldumcuk olmuştur. Hayırlı olsun :KK70:
Nisanlaninca bize farkli davranmaya baslamisti ama konduramamıştım.
Acaba dugunu olunca eskilerden bagini mi koparmak istedi🤷‍♀️ ama oyle olsa niye sorsun bana dimi
Ah ah..

Benim de aynı böyle bir arkadaşım olmuştu, bana illaki gel bak düğünüme, görmek isterim diye 10 kere söyledi, bir de başka,sehirdeydi. Ben de 2 hafta önce ben kesin gelicem canim dedim, biletimi ayarlamaya çalışıyordum, sonra 3 gün önce aradı canim sen gelme, senin için kalacak yer bulamadım ev çok kalabalık olacak dedi. Olsun dedim bisey olmaz. Sonra bir baktım ki samimi olduğumuz diğer tüm arkadaslar düğününe gitmiş. Ablasinda kalmışlar. Ben de sosyal medyadan arkadaşlıkla ilgili bir kaç yazı yazdım ad vermeden, bu sefer de ben niye omun moralini bozuyormuşum. Düğününü mahvediyormuşum. Son oldu onla gorsumem zaten. Böyle saçma insan dolu ortalık.

Bu arada gruptaki bi arkadasla

Nisanlaninca bize farkli davranmaya baslamisti ama konduramamıştım.
Acaba dugunu olunca eskilerden bagini mi koparmak istedi🤷‍♀️ ama oyle olsa niye sorsun bana dimi
Ah ah..
Benim suçum değil, bilinçli bişey yapmadım havası yaratmak için. Olur da bir ihtimal size ihtiyaç duyarsa, açık kapı bırakmak için ;)

Benim de aynı böyle bir arkadaşım olmuştu, bana illaki gel bak düğünüme, görmek isterim diye 10 kere söyledi, bir de başka,sehirdeydi. Ben de 2 hafta önce ben kesin gelicem canim dedim, biletimi ayarlamaya çalışıyordum, sonra 3 gün önce aradı canim sen gelme, senin için kalacak yer bulamadım ev çok kalabalık olacak dedi. Olsun dedim bisey olmaz. Sonra bir baktım ki samimi olduğumuz diğer tüm arkadaslar düğününe gitmiş. Ablasinda kalmışlar. Ben de sosyal medyadan arkadaşlıkla ilgili bir kaç yazı yazdım ad vermeden, bu sefer de ben niye omun moralini bozuyormuşum. Düğününü mahvediyormuşum. Son oldu onla gorsumem zaten. Böyle saçma insan dolu ortalık.
Bize topluca yapıldı en azindan. Sizinki daha fenaymış 🤦‍♀️

Back
X