Arkadaşım (!)ın ilginç tutumu

Sizin arkadaşlığıniz sadece gruptami yani grup haricinde bi mesajlasmaniz bı aramanız yok mu böyle samimi arkadaşlık mi olur zaten siz yakın arkadaş değilsiniz bu durumda

Sizin arkadaşlığıniz sadece gruptami yani grup haricinde bi mesajlasmaniz bı aramanız yok mu böyle samimi arkadaşlık mi olur zaten siz yakın arkadaş değilsiniz bu durumda
Hepimiz ayni odada kalmis arkadaslardik. Her muhabebtimizi de o grupta ediyorduk. Ve nisanlanmadan once disarda buluşup muhabbet eder, gezer tozardik.

Eski türk filmlerinde acıklayabilirim derken kacıp giden Hülya Kocyiğit gibiymis gruptakiler.
Belliki kız söyledim sanıyor,hatırlamıyor.
Neden acık acık cagırmadın demeden ayrılıyorlar gruptan😏

Merhaba.
Yaklaşık iki buçuk sene yurtta beraber kaldığımız bir arkadaşım vardı. Ortak arkadaşlarımızla bir whatsapp grubumuz var. Kız nişanlandı, nisanına gittik, yanında olduk. Daha sonra düğün telaşı başladı, bindallı bakıyor, gruba atıp bize fikir soruyor, normal kız grubu muhabbetleri..
Düğünün tam tarihini soruyoruz, mesaja yanıt vermedi. Neyse dedim ki grup icinde mesaj kalabalığından görmedi, olabilir. Sonra bu hafta sonu kına gecesi olmuş, durum paylasmis, orda gordum. Aynı grupta olduğumuz kimseye haber vermedi.

Neyse gece oldu, gruba yazmış ki "kizlar kimse neden kinama gelmedi, düğünüme mutlaka bekliyorum."

E sen bize tarih söyledin mi yok.
Davetiyenin fotoğrafını yada kendisini gönderdin mi yok.
Biz tarihi nerden bilelim. Davet salonunun ismini dahi bilmiyoruz.

Tabi çok şaşırdık, iki gun once bizimle tatli telaslar yasayan kiz bu olamaz dedik. Ve gruptaki herkes mesafe koydu, alındı.

Bugün bana mesaj yazmış, "sognatorecim niye herkes gruptan ayrılmış, bilmeden bişey mi yaptim? "

Gruptan yalniz ben ayrılmadım çünkü böyle tepkiler koymayı sevmiyorum. Yazmam da ayrılmam da...

Ben mesajını açmadım, acaba açık açık konuşsam arkadaşligimizi kestirip atsam mı? Yoksa ben mi abartıyorum. Sevdigim ve kopmaya kiyamayacagim bi arkadaştı çünkü...

Olayı ilk fark ettiğinizde sen kimseyi davet etmedinki demeliydiniz. Tabi ki de açıkça söyleyin. Başkaların hatalarını alttan almayın, idare etmeyin sonra siz kötü olursunuz....

az once cevap verdim, "gruptakiler neden alındığını soylediler aslında, görmedin sanırım dedim" beni ENGELLEDI anında.
bu kiz benim anlaştığım, derdini dinlediğim kızdı. Şoktayim

Bu kız tam "uzun süredir aramadığı arkadaşını görünce 'hiç aradığın sorduğun yok' diye sitem edip üste çıkan insan" modeli bence.
Hem çağırmamış, hem üste çıkmış.
Siz tavırlı görünmeyince size yanlamaya çalışmış. Sizin tavrınızı görünce de basmış engeli.
Arkadaşlığınız onun için önemli değilmiş demek ki. Yapacak bir şey yok.

bence 2 seçenek olabilir
1) ya çok saf veya dikkati dağınık, davetiye koymayı, çağırmayı unuttu
2) aslında gelmenizi istemiyor ama arayı da bozmak istemiyor, çakallık yapmaya çalışıyor "aa niye gelmediniz" diyerek..
seni engellediğine göre 2. seçenek bence...

boşver hiç canını sıkmana değmez.Demek ki arkadaşın senin ona değer verdiğin gözle bakmamış sana.

Ben mesaj yazdıktan sonra, grup içerisindeki herkesi, ve yurttaki diğer arkadaslarimizi herkesi engellemiş.
Whatsaptan icimdeki gıcık öfkeyi kusmak istedim ama profil fotoğrafı görünmüyor, sanirim engelledi yada numarami sildi.

Ben de yazmaktan vazgeçtim. Daha fazla uğraşmaya değmezmiş.

bence 2 seçenek olabilir
1) ya çok saf veya dikkati dağınık, davetiye koymayı, çağırmayı unuttu
2) aslında gelmenizi istemiyor ama arayı da bozmak istemiyor, çakallık yapmaya çalışıyor "aa niye gelmediniz" diyerek..
seni engellediğine göre 2. seçenek bence...
Istemiyorsa hic bisey yazmasaydi keske. Insan kina gecesinde o kadar tatli heyecan içindeyken vakit bulup "niye gelmediniz beklerim" diye bizi keklemeye nasil ugrasir saskinim.

Tavşan dağa küsmüş dağın haberi olmamış durumu olmuş. Önce nedenini sorun sonra arkadaşlığınızın boyutuna karar verirsiniz.

Yerini ve tarihini bilmediğini yazdi gruptan iki arkadas. Yine o yazıları görmemezlikten geldi. Sonra cıktı herkes gruptan.
Sanirim yaptığı sey bariz ama ben konduramıyorum 😏 cok iyi anlaştığım, sevdigim bi arkadasimdi
Okumadan silin msjı.
Arkadaslarinin yazdıgını gore gore haber vermemesı hakkında acıklama yapmayıp, hala bıseymı yaptım demesi cok cırkın

az once cevap verdim, "gruptakiler neden alındığını soylediler aslında, görmedin sanırım dedim" beni ENGELLEDI anında.
bu kiz benim anlaştığım, derdini dinlediğim kızdı. Şoktayim
Yaw nişanlısı psikopat falan olabilir mi? Bir ihtimal adamın elindedir telefon diyorum.

Yoksa kaç yıldır tanıdığın arkadaş bu kadar dengesiz olabilir mi hakkaten?

Back
X