Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yaw nişanlısı psikopat falan olabilir mi? Bir ihtimal adamın elindedir telefon diyorum.
Yoksa kaç yıldır tanıdığın arkadaş bu kadar dengesiz olabilir mi hakkaten?
Aciklama yapmak yerine görmezden gelmeyi, tepki verince de engellmeyi seçti.Unutmuş olabilir yoksa niye gelmedeniz demezdi bence![]()
Normal bi durum değil kesinlikle nişanlısı sizinle bağlarını kopartmasını istemiştir oyüzden engellemiştir genelde hep böyle oluyoAciklama yapmak yerine görmezden gelmeyi, tepki verince de engellmeyi seçti.
Usenmemis bide hepimizi tek tek ınstagram ve whatsapp tan engellemis.
Var böyle manyak tipler. Sizde sorun olduğundan değil, adam eşimin benden başka kimsesi olmasın istiyor.Nisanlandiktan sonra (zaten iki ay surdu) disarda buluşmadık hic. Nişanlım hoşlanmıyor dedi sürekli. Evlenince bizimle tum bağını koparttı. Bilmiyorum belki esi bizden rahatsiz. Biz de sağı solu belirsiz garip insanlar degiliz ama saskinim valla asla beklemezdim asla..
6 yillik her an yaninda olan arkadaşlarını, sadece 6 ay icinde sevip evlendiği adam ugruna cope atiyorsa ben şükrederim boyle sacma bi insanla bagim koptuğu için. Ne insanlar varmis yeni yeni tanıyorumNormal bi durum değil kesinlikle nişanlısı sizinle bağlarını kopratmasını istemiştir oyüzden engellemiştir gemelde hep böyle oluyo
Maalesef oluyo böyle psikopat kıskanç adamlar yüzünden6 yillik her an yaninda olan arkadaşlarını, sadece 6 ay icinde sevip evlendiği adam ugruna cope atiyorsa ben şükrederim boyle sacma bi insanla bagim koptuğu için. Ne insanlar varmis yeni yeni tanıyorum
Nisanlandiktan sonra nisanlim izin vermiyor dedi disardaki buluşmalara hic katılmadı.O dönemlerimi hatırlıyorumda, o kadar yoğundum ki.. kime ne söyledim kimi davet ettim kimi etmedim hatirlamiyodum bile. Belki söyledim sanmıştır, ama siz hiç yüz yüze görüşüp tarih konuşmadınız mi? yakın arkadaşsanız çoook önceden biliyo olmanız lazım tarihi
Net salaga yatiyor. Yani haber vermis de kimse gelmemiş gibi.. Manipulasyon is basinda. Ben boyle hissettim. Boyle birine son dk ya kadar renk vermez gelicem gelicem diyip gitmezdim düğüne.. Düğüne cagirir hatta nokta atış konum atar cunku ucunda taki var cicim, kapiş? Bu tipi merak ettim doğrusuMerhaba.
Yaklaşık iki buçuk sene yurtta beraber kaldığımız bir arkadaşım vardı. Ortak arkadaşlarımızla bir whatsapp grubumuz var. Kız nişanlandı, nisanına gittik, yanında olduk. Daha sonra düğün telaşı başladı, bindallı bakıyor, gruba atıp bize fikir soruyor, normal kız grubu muhabbetleri..
Düğünün tam tarihini soruyoruz, mesaja yanıt vermedi. Neyse dedim ki grup icinde mesaj kalabalığından görmedi, olabilir. Sonra bu hafta sonu kına gecesi olmuş, durum paylasmis, orda gordum. Aynı grupta olduğumuz kimseye haber vermedi.
Neyse gece oldu, gruba yazmış ki "kizlar kimse neden kinama gelmedi, düğünüme mutlaka bekliyorum."
E sen bize tarih söyledin mi yok.
Davetiyenin fotoğrafını yada kendisini gönderdin mi yok.
Biz tarihi nerden bilelim. Davet salonunun ismini dahi bilmiyoruz.
Tabi çok şaşırdık, iki gun once bizimle tatli telaslar yasayan kiz bu olamaz dedik. Ve gruptaki herkes mesafe koydu, alındı.
Bugün bana mesaj yazmış, "sognatorecim niye herkes gruptan ayrılmış, bilmeden bişey mi yaptim? "
Gruptan yalniz ben ayrılmadım çünkü böyle tepkiler koymayı sevmiyorum. Yazmam da ayrılmam da...
Ben mesajını açmadım, acaba açık açık konuşsam arkadaşligimizi kestirip atsam mı? Yoksa ben mi abartıyorum. Sevdigim ve kopmaya kiyamayacagim bi arkadaştı çünkü...
evt öyle bir süreç olabilir ama daha önce tarih sorulduğunda cevap vermemiş. Davet etmedin yerini zamanını bilmiyoduk diyenlere de oralı olmamış. Dediğiniz gibi olsa insan geri döner bir yazışmalara bakar, söylemediğini görünce özür diler, zeytinyağı gibi üste çıkmaz. Bence çok bariz bi şekilde hayatından çıkarmak istediği bir guruba böyle bir oyun oynamış.. Karakter meselesi ne denilebilir kiO dönemlerimi hatırlıyorumda, o kadar yoğundum ki.. kime ne söyledim kimi davet ettim kimi etmedim hatirlamiyodum bile. Belki söyledim sanmıştır, ama siz hiç yüz yüze görüşüp tarih konuşmadınız mi? yakın arkadaşsanız çoook önceden biliyo olmanız lazım tarihi
Gelicem desem de inanmazdi cunku kasıtlı yapmış belliki.Net salaga yatiyor. Yani haber vermis de kimse gelmemiş gibi.. Manipulasyon is basinda. Ben boyle hissettim. Boyle birine son dk ya kadar renk vermez gelicem gelicem diyip gitmezdim düğüne.. Düğüne cagirir hatta nokta atış konum atar cunku ucunda taki var cicim, kapiş? Bu tipi merak ettim doğrusu![]()
Engellemiş sanırım şimdi okudum yazılanları, o zaman baya baya istememiş gitmeniziNisanlandiktan sonra nisanlim izin vermiyor dedi disardaki buluşmalara hic katılmadı.
Eylul de dugun olacağını bi ay önceden soyledi ama tam tarih vermedi henuz belli değildi ve bi anda kina fotoğraflarını gorduk.
Yorumları şimdi okudum zaten kız engellemiş, yani baştan beri niyet görüşmemek ve düğüne davet etmemekmiş malesefevt öyle bir süreç olabilir ama daha önce tarih sorulduğunda cevap vermemiş. Davet etmedin yerini zamanını bilmiyoduk diyenlere de oralı olmamış. Dediğiniz gibi olsa insan geri döner bir yazışmalara bakar, söylemediğini görünce özür diler, zeytinyağı gibi üste çıkmaz. Bence çok bariz bi şekilde hayatından çıkarmak istediği bir guruba böyle bir oyun oynamış.. Karakter meselesi ne denilebilir ki![]()
Sadece gerçekten onunla bi ekmegi bolusup yediğimiz gunlere üzülüyorum. Ve kendime kızıyorum nasil böyle biri oldu da farkina varamadim diye.Engellemiş sanırım şimdi okudum yazılanları, o zaman baya baya istememiş gitmeniziçok üzülmeyin nişanlanınca belli etmiş zaten kendini
Suanki ofkemle sürünsün istiyorum ama benim salak vicdanim uc saat sonra affederBuldumcukgillerden bubelli yani
Bak bunlar sonra bi pisman oluyorlar görme gitsin☻