Koronadan büyük bahane mi var ?Üniversiteden oda arkadaşım bize kalmaya gelicek ablasıyla bi gezi vardı ona gitmek istiyodum ben gel beraber gidelim dedim ama bu ay çok sıkışığım o geziye gidemem arkadaşım da buraya gezmeye gelmek istedi ama ablası da gelicek hiç yuz yuze görmedim tanımıyorum ablasını bi de 3 4 ay önce korona oldular etkisi gecmistir ama yoldan gelecekleri için dikkat etmezlerse diye tedirginim canım kabul etmek istemiyo ablası olmasa belki gene kabul ederim ama bide o çikiyo red etsem ayıp olur mu bahane ne sunabilirim aileme de danışmam gerekiyo tabi önce
Ablasını getirmesi biraz ayıp geldi bana ben götürmem Yanım da birini onun yerinde olsam şu dönemde özellikleBence ayıp olmaz.
Ben de çok bunaldim, en yakın arkadaşımın (hatta eski ev arkadaşım olur) şehrine gideyim dedim,birkaç gün işten izin alıp.
Gayet de uygun olmadığını söyledi. Hiç de alınmadım, hak verdim. Hele de bu virüs döneminde...
Sen de geç olmadan söyle. Asıl ayıbı bilet falan almislarken söylersen yapmış olursun
Yol yapıp gelecek, üstüne bide gezmeye niyetli. Hani korona?
Akraba misafir pat diye yatıya geldi
Zaten gezerken korona olduYol yapıp gelecek, üstüne bide gezmeye niyetli. Hani korona?
Akraba misafir pat diye yatıya geldi dersin.
Yatılı kalmicaktim ben gittiğim yerde günü birlik ama o kalmaya gelicek evde tek ben yokumBenim anlamadığım bu saydığınız seçenekler siz gezmeye gitmek isterken yok muydu, arkadaşınızı çağırırken bilmiyor muydunu coronayı?
İyi olmus biz salagiz cunku evde oturuyoruzZaten gezerken korona oldu
3-4 ay önce korona geçirdiler ve hala gezmek mi dertleri vallahi pes! Paranız olsa bile siz de gezmeyin Bi zahmet. O kadar sağlıkçılar perişan bizler ailemizle görüşemiyoruz aman Bi şey olmasın diye. Lütfen evde kalın artık ya. Biz evlerde oturanlar dişimizi sıkıyoruz ama gezenler parti yapanlara asla hakkımı helal etmiyorum onların yüzünden bitmiyor bitmeyecek de bu hastalık !Üniversiteden oda arkadaşım bize kalmaya gelicek ablasıyla bi gezi vardı ona gitmek istiyodum ben gel beraber gidelim dedim ama bu ay çok sıkışığım o geziye gidemem arkadaşım da buraya gezmeye gelmek istedi ama ablası da gelicek hiç yuz yuze görmedim tanımıyorum ablasını bi de 3 4 ay önce korona oldular etkisi gecmistir ama yoldan gelecekleri için dikkat etmezlerse diye tedirginim canım kabul etmek istemiyo ablası olmasa belki gene kabul ederim ama bide o çikiyo red etsem ayıp olur mu bahane ne sunabilirim aileme de danışmam gerekiyo tabi önce
Korona zamani gelmesine degilde ablasini getirmesinemi takildiniz?:) Ben ablasini dert etmezdim korona daha vahim bana goreAblasını getirmesi biraz ayıp geldi bana ben götürmem Yanım da birini onun yerinde olsam şu dönemde özellikle
Ya ben dedim de ciddi niyetli demedim ve benim dediğim gezi günü birlikti ben kalmicaktim gün için de dikkat ederim diye düşündüm ama eve yatılı gelecekleri için kafam karışık o zaman tek o gelicekti şimdi ablası da geliyoAcikcasi bu hastalik doneminde gezmenin pek sirasi degil pesinden senide suruklucekler bi kere sende gel diye. Hastalik bitmedi her yere girip cikmayin zaten cafe restoranlar kapali neyin gezmesi bu acik acik soyle ya suan hastalik var ben evden cikmiyorum insanlarin icine girip cikma fikri bana dogru gelmiyor şu ara de bunun ayibi olmaz hastalik bu sonucta Allah akil fikir versin onlara. Ama simdi duzeltiyorum sende de suc var fikir senden cikmis paran olsa gidip gezmeye gonlun var aferin sanada akil fikir versin Allah:) Aileme sordum katiyen karsi ciktilar baska bahara artik de kapa konuyu aaa delircem valla:)
Karantinadayız x kişide korona varmış bize geldi söylemedi diyin çok
3-4 ay önce korona geçirdiler ve hala gezmek mi dertleri vallahi pes! Paranız olsa bile siz de gezmeyin Bi zahmet. O kadar sağlıkçılar perişan bizler ailemizle görüşemiyoruz aman Bi şey olmasın diye. Lütfen evde kalın artık ya. Biz evlerde oturanlar dişimizi sıkıyoruz ama gezenler parti yapanlara asla hakkımı helal etmiyorum onların yüzünden bitmiyor bitmeyecek de bu hastalık !
Burada ilk teklif konu sahibinden gelmiş anladığım kadarıyla. Ben ilk başta çağırılıp sonra ekilsem bozulurdum açıkçası.Bence ayıp olmaz.
Ben de çok bunaldim, en yakın arkadaşımın (hatta eski ev arkadaşım olur) şehrine gideyim dedim,birkaç gün işten izin alıp.
Gayet de uygun olmadığını söyledi. Hiç de alınmadım, hak verdim. Hele de bu virüs döneminde...
Sen de geç olmadan söyle. Asıl ayıbı bilet falan almislarken söylersen yapmış olursun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?