Arkadaşım kapanıp açıldığımı yüzüme vurdu

Soru arkadaşımın sorusu. Ben zaten açığım:)
Soru aşağıda

Bir arkadaşım var 22 yaşında çok erkekle görüşen takılıp aramız iyi bende hemşireyim 27 yaşında yeni açıldım çok düşündüm buna karar verdim. Dün dekolteli resim atmıştı göğüsleri açık bende şakasına “kız düşürüyor musun böyle” yazdım oda neyi diye sordu. Bende “yazan oluyor mu düşüyor mu böyle erkekler” deyip güldüm. Oda “benim amacım erkek düşürmek değil açık giyinmeyi seviyorum her açık giyinenin amacı tahrik etmekse sende o düşürmek için açıldın sanırım” Dedi şok oldum ona neden beni bundan vuruyorsun Espiri yaptım dedim oda sen yaptıysan bende yaptım dedi. Ama çok alındım kendisi bana açıl içinde yoksa diyordu Herşeyini anlatır güleriz şakalaşırız bir şakaya böyle demesi çok ağırıma gitti moralim aşırı bozuk ağlamak bile istiyorum. Özür diledi sonra ama çok sinirliyim ne demeliyim

Soru bu arkadaşlar ☺☺☺ Teşekkürler

hak ettigin cevabi duymussun, niye alindin ki?

Acaba fakirim diye mi :KK64:cunku öyle bisey var gercekten parçaları kötüyse dandikse harbi teşhirci gibi duruo kadinlar. Bi de tersi var bunun senin dekoltene bakan adam zenginse karizmatikse şey oluosun uu ne cool adam maldan anlio falan. Atiyorum çulsuz kıro bir erkek bakiosa "sen bakma ulan ayı" oluosun. Yalan yok oluyorum.:KK69:
Bihter Ziyagil bile Adnana böyle itiraflarda bulunmadı. Herkes benzer düşüncelerle giyinmiyor bunu da bilin. Yaprak yapıştıramadığımıza göre giyincez bişeyler mecbur, farklı amaçlarla tabi.

Rahat 15 senedir halloween i bile soyunma excuse u olarak gördüğünüz için sizinle aşık atacam derken korkunç olamıyorum riyakar kadınlar daha konusuosunuz hala :KK11:

Eskiden kapali olan kiz yediği lafı haketmiş. Öbür kızın ağzına sağlık anlayana anladığı dilden vermiş cevabını. Arkadaşınız nerede ne denileceğini bilmeyen bir tipe benziyor. Bunun üzerinde düşünmeli ve sinirlenmek yerine o da o kızdan özür dilemeli.Kıza resmen hafif kadın muamalesi yapmış, hoş değil. Ayrıca burada kötü niyet de var gibi geliyor arkadaşınız bi kendi kalbine bakıp düşünsün bence niye insanları acıtacak laflar söylüyor. Kötü bir insan gibi davranmış burada.

Acaba fakirim diye mi :KK64:cunku öyle bisey var gercekten parçaları kötüyse dandikse harbi teşhirci gibi duruo kadinlar. Bi de tersi var bunun senin dekoltene bakan adam zenginse karizmatikse şey oluosun uu ne cool adam maldan anlio falan. Atiyorum çulsuz kıro bir erkek bakiosa "sen bakma ulan ayı" oluosun. Yalan yok oluyorum.:KK69:
Ay güldüm Allah senide güldürsün

Yok erkek düşsün istemiosun ama diger kadinlarin sana bakması kiskanmasi belki erkeklerin de bakmasi hosuna gidiodur illa ki. Evlisin diye cinsel tercihlerin de gitmedi ya hala erkeklerden hoşlanıyorsun sonucta. Ben de dekolteyle nasıl rahat edilir hic anlamıyorum kendim de baya açık giyinirim bu arada sizin gibi giyinenlere de bakarim ne giymis napmis diye beğenip dogal olarak. Amaci sirf erkek gibi dusunmeyin genel olarak insanların ilgisini cekmek diyelim. Lezbiyen biri de dekolte giyebilir yani. Ben sadece bilincaltimdaki pis dünyanın bilincinde olan dürüst bi insanim sizin aksinize :).
Gerçekten kelimelerim kifayetsiz kalıyor. Ne bir erkeğin bakması, ne de diğer kadınların kıskanması için giyinmiyorum. Hatta bunlar benim umrumda değil. Hayatın çok farklı noktalarındayız sizinle. Sizin önce kendiniz için bir şey yapmayı öğrenmeniz lazım ve biraz da özgüvene ihtiyacınız var gördüğüm kadarıyla.
Çok sığsınız. Yaptığınız şey dürüstlük değil basitlikten öte bir şey değil. Lütfen başkaları için vücudunuzu göstermeye çalışmaktan vazgeçin. Zira sizinkinin adı dekolte sevgisi değil teşhircilik ve bu pek hoş bir şey değil bana göre. Umarım kendinizi kendinizden kurtarabilirsiniz. Bol şans :)

Dekolteli giyen hic bir arkadaşıma adı altında şaka olan düşürüyor musun böyle erkeklerı demem. Eğer biride bana böyle birşey derse o arkadaş gibi cevabını alır iyi demiş yani. Kendisi yapınca şaka oluyorsa ona yapılan da saka olabilir çok normal 😀

Gerçekten kelimelerim kifayetsiz kalıyor. Ne bir erkeğin bakması, ne de diğer kadınların kıskanması için giyinmiyorum. Hatta bunlar benim umrumda değil. Hayatın çok farklı noktalarındayız sizinle. Sizin önce kendiniz için bir şey yapmayı öğrenmeniz lazım ve biraz da özgüvene ihtiyacınız var gördüğüm kadarıyla.
Çok sığsınız. Yaptığınız şey dürüstlük değil basitlikten öte bir şey değil. Lütfen başkaları için vücudunuzu göstermeye çalışmaktan vazgeçin. Zira sizinkinin adı dekolte sevgisi değil teşhircilik ve bu pek hoş bir şey değil bana göre. Umarım kendinizi kendinizden kurtarabilirsiniz. Bol şans :)

Dekolte sevdası nasıl olur normalde anlatın da bilelim. Ben teshirciyim çünkü düşünemiyorum dekolte sevgisini derin küçük elit hanım?

Dekolte giyerken niyet önemli yani sizin mantiga göre. Kimin ne niyetle giydigini nerden biliosun o zaman. Baskalarina da teşhirci demen lazım illa ki bu durumda bana diosan koca ülkede tek teshirci ben miyim. Kim dekolte sevdalisi kim teshirci nasi ayirt edicen yolda yuruyenlere bakarken. Sana da biri onu diyebilir o zaman. Düştün mü kendi açtığın kuyuya?

Son düzenleme:
Dekolteli giyen hic bir arkadaşıma adı altında şaka olan düşürüyor musun böyle erkeklerı demem. Eğer biride bana böyle birşey derse o arkadaş gibi cevabını alır iyi demiş yani. Kendisi yapınca şaka oluyorsa ona yapılan da saka olabilir çok normal 😀
Benim en yakın dostum kardeş gibiyiz bak birbirimize ne şakalar yaparız kız çıplak geziyor ona bile bugüne kadar kıyafetiyle ilgili bir şey ima etmeye korkarım ayıp ya

Dekolte sevdası nasıl olur normalde anlatın da bilelim. Ben teshirciyim çünkü düşünemiyorum dekolte sevgisini derin küçük elit hanım?

Dekolte giyerken niyet önemli yani sizin mantiga göre. Kimin ne niyetle giydigini nerden biliosun o zaman. Baskalarina da teşhirci demen lazım illa ki bu durumda bana diosan koca ülkede tek teshirci ben miyim. Kim dekolte sevdalisi kim teshirci nasi ayirt edicen yolda yuruyenlere bakarken. Sana da biri onu diyebilir o zaman. Düştün mü kendi açtığın kuyuya?
Ben dekolte giymeyi sevdiğim için giyiyorum, siz insanlar size baksın, kıskansın diye giyiyorsunuz. Aramızdaki fark bu. Dekolte sevmek ile teşhircilik arasındaki fark da bu. Ben sadece siz teşhircilik yapıyorsunuz demedim zaten, konuyu çekmeyin farklı noktalara. Sizin zihniyetiniz gibi giyinen herkes evet teşhirci çünkü amaç erkekler baksın, kadınlar kıskansın.
Ve ben size daha önce de dedim. Kimsenin benim görünüşümle ilgili ne düşündüğü beni ilgilendirmiyor. Yani isteyen bana da teşhirci diyebilir, ben kendimi bildikten sonra önemi yok. O yüzden size kendi kuyunuzda mutluluklar diliyorum. Ve bu kadar sevimsiz bir üslupla konuşan biriyle daha fazla muhattap olmak istemiyorum.

Ben dekolte giymeyi sevdiğim için giyiyorum, siz insanlar size baksın, kıskansın diye giyiyorsunuz. Aramızdaki fark bu. Dekolte sevmek ile teşhircilik arasındaki fark da bu. Ben sadece siz teşhircilik yapıyorsunuz demedim zaten, konuyu çekmeyin farklı noktalara. Sizin zihniyetiniz gibi giyinen herkes evet teşhirci çünkü amaç erkekler baksın, kadınlar kıskansın.
Ve ben size daha önce de dedim. Kimsenin benim görünüşümle ilgili ne düşündüğü beni ilgilendirmiyor. Yani isteyen bana da teşhirci diyebilir, ben kendimi bildikten sonra önemi yok. O yüzden size kendi kuyunuzda mutluluklar diliyorum. Ve bu kadar sevimsiz bir üslupla konuşan biriyle daha fazla muhattap olmak istemiyorum.
Kadının kendine saygısı yok kendimi mal gibi görüyor. Bu ülke malesef böyle gider sürekli cinayet, tecavüz, aşağılanma. Biz kadınlar kendimizi böyle mal ve cinsel obje görürsek Erkeklerde görür. Ah ah üzülüyorum

Kadının kendine saygısı yok kendimi mal gibi görüyor. Bu ülke malesef böyle gider sürekli cinayet, tecavüz, aşağılanma. Biz kadınlar kendimizi böyle mal ve cinsel obje görürsek Erkeklerde görür. Ah ah üzülüyorum
Kesinlikle çok haklısınız. Bu kadar açık söylemek istemedim ama cuk bir tabir gerçekten. Bu kadın kendini mal gibi görüyor. Kendi gibi olmayanları da yalancılıkla falan suçluyor. Çok ilginç kafalar. Önce kadın kendi değerini bilecekki bu toplumsal yaralar kapanmaya başlayabilsin. Ama bu tip zihniyetten o kadar çok varki. Yazık çok üzülüyorum

Sizin söylediğiniz lafa benzer bir şey söylemiş zaten.

Bi argumanin yok ki zaten ayni bos seyleri yazip duruosun. Bi de arada bana hakaret ediosun. Seviyosun da niye seviosun altinda ne var o sevginin diye soruyorum. Kendini bilmiosun iste mesele o. Ben de itiraf etmeye mecbur degilim seviyorum der geçerim senin gibi üstü kapali.

Back
X