- Konu Sahibi minikkelebek1
en yakin arkadasim da hos olmayan bir koku var. cok rahatsiz oluyorum bazen :/ bunu ona nasil söyleyebilirim. kirmaktan cekiniyorum..
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Beraber gezdiğiniz bi gün onu parfümeriye götür gel bi bakalım kokulara de parfüm aldır hatta sen bile hediye diye alabilirsin.
Tabi nasıl bi koku bilemiyorum çünkü temiz bir tenin temiz saçların kokusunu hiçbi parfüm vb vermiyo en iyi parfüm olsa da ter kokusu gibi kokuları kapatmıyo aksine daha kötü yapıyo.
canim yakin bir arkadasinsa uygun bir sekilde direk yüzüne söyle bence kirilmaz
aynen kötü bi kokusu var yani temiz degil sanirim, parfümümde skyorum yanindayken al sende sk diyorm ama fayda etmiyor :/
akrabam degil ama yakin arkadasim, cekiniyorum söylemeye iste
arkadaşın nereli ? Tenimi kokuyor kıyafetimi kokuyor ? yoksa her yerimi kokuyor ? Bence Çek bi Kenara Konuş anlat hoş olmadığını söyle gerekirse hamama götür...
bence beraber hamama gidin ....çok memnun kalmıştım dersin çok güzel masaj yapıyorlar dersin....bir tellaktan yardım alırsınız sizi bir güzel keselesin......hamamdan sonra evine davet et.......acaba yıkanmayı mı bilmiyor...koku devam ediyorsa üzgünüm ...koku geçtiyse münasip bir dille anlatırsın ....kokunun dayanılmayacak olduğunu da söyle....dost acı söylermiş
muhtemelen cinsel bölgeden geliyordur koku, çünkü bazı kadınların cinsel bölgesi peynirli cips gibi kokuyor. böyle insanlar kişisel temizliklerine aşırı dikkat etmeliler,
evet arkadaşın kırılacak belki arkadaşlığınız bozulacak ama en azından arkadaşının haberi olur ve kendini düzeltir.
tunceli li de, ne alakasi var ki.. bilmiyorum neresi kokuyor ama bi odada kokusunu birakacak kadar fazla :/
hamama gitme imkanimiz yok türkiyede yasamiyoruz cünkü burda hamam yok :S