arkadasim kokuyor :S

Beraber gezdiğiniz bi gün onu parfümeriye götür gel bi bakalım kokulara de parfüm aldır hatta sen bile hediye diye alabilirsin.
Tabi nasıl bi koku bilemiyorum çünkü temiz bir tenin temiz saçların kokusunu hiçbi parfüm vb vermiyo en iyi parfüm olsa da ter kokusu gibi kokuları kapatmıyo aksine daha kötü yapıyo.

Beraber gezdiğiniz bi gün onu parfümeriye götür gel bi bakalım kokulara de parfüm aldır hatta sen bile hediye diye alabilirsin.
Tabi nasıl bi koku bilemiyorum çünkü temiz bir tenin temiz saçların kokusunu hiçbi parfüm vb vermiyo en iyi parfüm olsa da ter kokusu gibi kokuları kapatmıyo aksine daha kötü yapıyo.

aynen kötü bi kokusu var yani temiz degil sanirim, parfümümde skyorum yanindayken al sende sk diyorm ama fayda etmiyor :/

canim yakin bir arkadasinsa uygun bir sekilde direk yüzüne söyle bence kirilmaz

akrabam degil ama yakin arkadasim, cekiniyorum söylemeye iste

arkadaşın nereli ? Tenimi kokuyor kıyafetimi kokuyor ? yoksa her yerimi kokuyor ? Bence Çek bi Kenara Konuş anlat hoş olmadığını söyle gerekirse hamama götür...

kendine özgü bi ten kokusuysa üzgünüm canım hiçbir parfüm fayda etmez...bazı insanlarda var o keskin kötü ten kokusu,bende de var öyle bi tanıdık her türlü parfüme rağmen geçmiyo...

Zor bir durum gerçekten, ben olsam ben de çok çekinirdim:26:
Kötü kokuya tahammülüm hiç yok yahu, bir kadın nasıl temiz olmaz aklım almıyor:50:

Konuşacaksın canım, başka çaren yok...Sen kendinden çok onu düşünüyorsun...Bunu anlayacaktır...

çok zor böyle bir şeyi karşı tarafa söylemek
söyleyen varsa da
bu açık sözlülük değil, kalp kırmak olur.

parfüm önerisinde bulunabilirsin
-- biliyor musun, parfümler tenlere göre şekil alır ,bir parfüm herkeste aynı kokuyu bırakmaz.x bak bu parfüme bayılıyorum ve senın tenınde harika durur arkadaşım
bır arkadaşım vardı, ve onda berbat duruyordu
sen x parfümün kadınısın vs. vs. şeklinde söyleyebilirsin.

bence beraber hamama gidin ....çok memnun kalmıştım dersin çok güzel masaj yapıyorlar dersin....bir tellaktan yardım alırsınız sizi bir güzel keselesin......hamamdan sonra evine davet et.......acaba yıkanmayı mı bilmiyor...koku devam ediyorsa üzgünüm ...koku geçtiyse münasip bir dille anlatırsın ....kokunun dayanılmayacak olduğunu da söyle....dost acı söylermiş

aynen kötü bi kokusu var yani temiz degil sanirim, parfümümde skyorum yanindayken al sende sk diyorm ama fayda etmiyor :/

akrabam degil ama yakin arkadasim, cekiniyorum söylemeye iste

parfüm fayda etmıyorsa
arkadasının teninin kokusu öyle bence.

benım bir arkadaşım vardı,felaket kötü kokuyordu teni
parfüm fıçısına atsan yine kar etmezdı, çünkü kendı kokusu kötü.

cnım parfüm işe yaramaz ...bizde kalan kuzenim de öyleydi.........ama şimdi aynı kokuyu almıyorum ....çünkü o zamanlar ergendik...annesi yoktu babası yoktu........aklıma gelen tek şey....banyoda iyi liflenmediği...sonra hergün koltuk altlarına antiperspirant deodorant sıksın bak bakalım o koku kalıyor mu

Eger direk soyleyemiyorsanda dolayli yollardan anlat utanmasin diye normalmis gibi davran ve parfum oner yada kokulu sabunlar kremler...

arkadaşın nereli ? Tenimi kokuyor kıyafetimi kokuyor ? yoksa her yerimi kokuyor ? Bence Çek bi Kenara Konuş anlat hoş olmadığını söyle gerekirse hamama götür...

tunceli li de, ne alakasi var ki.. bilmiyorum neresi kokuyor ama bi odada kokusunu birakacak kadar fazla :/

bence beraber hamama gidin ....çok memnun kalmıştım dersin çok güzel masaj yapıyorlar dersin....bir tellaktan yardım alırsınız sizi bir güzel keselesin......hamamdan sonra evine davet et.......acaba yıkanmayı mı bilmiyor...koku devam ediyorsa üzgünüm ...koku geçtiyse münasip bir dille anlatırsın ....kokunun dayanılmayacak olduğunu da söyle....dost acı söylermiş

hamama gitme imkanimiz yok türkiyede yasamiyoruz cünkü burda hamam yok :S

sanirim kendisi iyi yikanmasini bilmedigi icin kokuyor veya düzenli yikanmiyor. 4-5 günde bir yikaniyo da olabilir :S
parfüm de kullaniyor sanirim ama teni temiz olmadigi icin ise yaramadigini düsünüyorum :/

simdi arkasindan böyle yazinca kendimi kötü hissetim ya

muhtemelen cinsel bölgeden geliyordur koku, çünkü bazı kadınların cinsel bölgesi peynirli cips gibi kokuyor. böyle insanlar kişisel temizliklerine aşırı dikkat etmeliler,
evet arkadaşın kırılacak belki arkadaşlığınız bozulacak ama en azından arkadaşının haberi olur ve kendini düzeltir.

muhtemelen cinsel bölgeden geliyordur koku, çünkü bazı kadınların cinsel bölgesi peynirli cips gibi kokuyor. böyle insanlar kişisel temizliklerine aşırı dikkat etmeliler,
evet arkadaşın kırılacak belki arkadaşlığınız bozulacak ama en azından arkadaşının haberi olur ve kendini düzeltir.

''peynirli cips'' benzetmesini keşke yapmasaydın :120:
ben yiyemem artık:27:

Son düzenleme:
bende arkadaşına uygun bir dille kırmadan söylemenden yanayım kendisi için de en büyük iyiliği yapmış olursun

o kokuyu sen alıyorsan herkes alıyordur

birde şöyle birşey var, eğer beden temiz değilse parfüm, deodorant işe yaramıyor tam tersi dahada kötü oluyor

önce temizlik sonra parfüm

tunceli li de, ne alakasi var ki.. bilmiyorum neresi kokuyor ama bi odada kokusunu birakacak kadar fazla :/

hamama gitme imkanimiz yok türkiyede yasamiyoruz cünkü burda hamam yok :S

Bence söylemek biraz kirici olabilir, yani gercekten o artik en son care olmali.

Bence ona hediye bir set yaptir, yakinda dogum günü filan varsa, yada yoksa nebilim yilbasi hediyesi diyiver,
Ayni markadan deodorant, krem ve dus jeli alabilirsin,
onu cok güzel paket yaptirabilirmisin, nerdesin bilmiyorum ama ben almanyadayim, Drogerie yerleri var ordada paket ediyorlar istege göre, yoksa kendinde yapabilirsin,
sonrada hediye edersin,
bizim kizlarla bi ara cok modaydi bu dogum günlerine böyle hediye yaptirirdik,
sonra büyüyünce biraz dedik, hani kokuyormyuzda böyle aliyorsunuz?
Halbuki alakasi yoktu modaydi iste :1: sonra yapmamaya basladik,
ama sen yapabilirsin

oda care olmassa baska careler sunabilirim :1:

bence arkadaşına sen hangi parfümü kullanıyorsun kokusu hiç hoşuma gitmedi kötü kokuyor bence de :) böylece kokusunu beğenmediğini anlar.hem de onu kırmış olmazsın.direk yüzüne deme bence.

Back
X