arkadasim laf mi vurmaya calisiyor.

iste annesi bulduktan sonra bir daha sormadı ondan evvel sorardı hep
Belki ondan diye dusundum Bende. Tabi siz arkadaşınızı daha iyi bilirsiniz. Bana sorduğu sorular abes gelmedi. Bende sorarım arkadaşlarıma genelde benzer sorular o nedenle art niyet goremedim

Belki ondan diye dusundum Bende. Tabi siz arkadaşınızı daha iyi bilirsiniz. Bana sorduğu sorular abes gelmedi. Bende sorarım arkadaşlarıma genelde benzer sorular o nedenle art niyet goremedim
sormasindan da ziyade cok yakınım vefat etti gelmedi kendi doğum yaptı ben gittim

hayatımdaki kişi iyi biri değildi daha iyisine layıksın derdi. işin garibi arkadaşım bunu pek istemedi
Ne var bunda. Ne güzel uyarıyor işte asıl her yaptığın olumsuz davranışıni destekleyenden korkacaksın... Benimde gözüm arkadaşımın sevgilisini tutmasa bişey var bunda hiç gözüm tutmadı derim. İşe girip girmediğini sorması da normal. Merak ediyor seni. Sanki iş bulamamdan mutlu gibi bir cümle kullandın onu nerden anladin??

Yani sürekli iş yada aşk hayatınızı bu kadar takip etmesi sorması normal değil szi zaten arkadaşsınız bişey olsa söyleyeceginizi düşünmesi gerekirdi ayrıca hayatınızda birisi varken annesi size görücü bulmuş bu da ayrı garip bi durum bana öyle geldi
Hayatimda dediği adam kırk yaşında ve evliydi.

Yakın kim mesela ben aile dışında vefat durumlarına gitmem. Arar söylerim.
1.dereceden yakinim
Ne var bunda. Ne güzel uyarıyor işte asıl her yaptığın olumsuz davranışıni destekleyenden korkacaksın... Benimde gözüm arkadaşımın sevgilisini tutmasa bişey var bunda hiç gözüm tutmadı derim. İşe girip girmediğini sorması da normal. Merak ediyor seni. Sanki iş bulamamdan mutlu gibi bir cümle kullandın onu nerden anladin??
yakınım vefat etti gelmedi ondan dolayı ondan sonra huylandum

1.dereceden yakinim

yakınım vefat etti gelmedi ondan dolayı ondan sonra huylandum
Ya şimdi şöyle covid denen bir gerçek var millet kalabalıklara girmek istemiyor. Benim eşimin çok yakın akrabalarından 2 kişi vefat etti coronadan. Ben gitmek istemedim eşim gitti. Ama eşime de gitme demiştim. Yakın akraba olunca gitmek istedi. Ha eğer coronadan değil de normal bı sekilde vefat etseydi de gitmezdim bu dönemde. Çünkü cenazelerde insanlar ister istemez sarılıveriyor. Eşime çok kişi sarılmış mesela aniden adamın üzerine atlayınca insanda bişey diyemiyor... Ve ben o kişilerin ailelerinden 1.derece bile olsa kimseyi aramadim ben bu durumlarda ne söylenir bilmiyorum o an dayanamaz ağlarım ve hiç konuşamam. Oyuzden aramadım ama 1 ay sonra falan yanlarına gidecez ozaman baş sağlığı dilerim...

Evli adamla zaten nasil evlenecektin harbiden konularınin amacı ne bi rahatsızlıgın mı var senin 🤔

Ya şimdi şöyle covid denen bir gerçek var millet kalabalıklara girmek istemiyor. Benim eşimin çok yakın akrabalarından 2 kişi vefat etti coronadan. Ben gitmek istemedim eşim gitti. Ama eşime de gitme demiştim. Yakın akraba olunca gitmek istedi. Ha eğer coronadan değil de normal bı sekilde vefat etseydi de gitmezdim bu dönemde. Çünkü cenazelerde insanlar ister istemez sarılıveriyor. Eşime çok kişi sarılmış mesela aniden adamın üzerine atlayınca insanda bişey diyemiyor... Ve ben o kişilerin ailelerinden 1.derece bile olsa kimseyi aramadim ben bu durumlarda ne söylenir bilmiyorum o an dayanamaz ağlarım ve hiç konuşamam. Oyuzden aramadım ama 1 ay sonra falan yanlarına gidecez ozaman baş sağlığı dilerim...
ama başka misafirliğe gitmis

ama başka misafirliğe gitmis
Kim kendini şu zamanda tamamen eve kapatıyor ki. Normal misafirlik başka bişey cenaze gibi 50-100 kişilik ortam başka bişey bide cenazelerde uzun zamandır görüşülmeyenler olmuyor mu onlar bir anda atlayıp öpüyor sarılıyor. Bende arkadaşımın üvey babası öldü bebeğim daha yeni doğmuştu çocuk 3 aylık olunca aradım zaten gözlerim kan çanağı uykusuzum gecem gündüzüm yok çocuk beni zor emiyor onun stresi var gaz derdi var ben tuvalete bile zor gidiyorum uyumuyor diye ağlıyorum sürekli. Anca 3 ay sonra arayabildim...

aysel evde not defteri mi tutuyorsun önce şu konuyu açayım, sonra kafama başka bir şey takar onunla ilgili açarım.. bu tutmazsa şunu yaparım diye. darladın bizi.. zorunlu bir sen iki.

Back
X