Arkadaşım mezuniyet balosuna gel(e)miyor

beyondcitylights

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
3 Mayıs 2017
34
9
1
Merhaba arkadaşlar. Canımı sıkan bir olayı paylaşmak istiyorum sizinle. 5-6 kişilik bir arkadaş grubumuz var, ay sonunda mezuniyet balomuz olacak. Hepimiz çok hevesliydik kıyafetlerimiz falan her şey hazır şimdiden. Bir arkadaşımız hariç. Başından beri geri planda kalıyordu, o gün gelsin hallederiz kafasındaydı. Bugün baloya katılamayacağını söyledi. Nedeni de şu; erkek arkadaşı şehir dışından gelemeyeceği için onun da katılmasına izin vermiyormuş. Hem çok üzüldüm hem de çok sinirlendim. Konuşup ikna etmeye çalıştık ama sonuç vermedi. Onun da üzgün olduğu her halinden belliydi. Bu durumda olmasını istemiyorum ama elimden de bir şey gelmiyor. Nasıl davranmalıyım sizce? Onu üzmek istemiyorum ama aramızda olmasını da çok istiyorum.

aslında arkadaşın hatalı burda sevgilisininde suçu yok bahane etmiş gibi...eğer arkadaşın hala ısrar edip sevgilisini dinliyorsa ve sizi yok sayıyorsa bence arkadaşlığını kes.

aslında arkadaşın hatalı burda sevgilisininde suçu yok bahane etmiş gibi...eğer arkadaşın hala ısrar edip sevgilisini dinliyorsa ve sizi yok sayıyorsa bence arkadaşlığını kes.

Arkadaşlığımı kesmem biraz ağır olmaz mı, dört yıldır her şeyimizi paylaşıyoruz sonuçta.. Ama bu gece hayatımızda bir kere olacak ve aramızda olmasını istiyorum, sonradan gelmediği için pişman olmasını istemiyorum.

her arkadaş grubunda olur böyle birisi... yapacak bir şey yok. yani sevgilisi yüzünden ban yiyen..

öte taraftan ben genel mezuniyet organizasyonlarından pek hoşlanmadığım için katılmamıştım diğer grup arkadaşlarım katıldığı halde...kendi grup arkadaşlarımla piknik, pijama partisi vs... organize ettik çok eğlendik.. benim için hatıra kalan o oldu. arkadaşınız sizinle böyle bir plan yaparsa yine sizinle birlikte olmak istediğini göstermiş olur.

acaba bahane uyduruyor olabilir mi

maddi durumu nasıl

kıyafet vs müsait olur mu

yani hem para hem izin vs sıkıntı olabiliyor bazı ailelerde

bu arada o tarz sevgililer de çok burada da vardı hatta konu

bana gelince gitmedim mezuniyet partisine bir eksiklik de hissetmedim

Aynı model arkadaş bende de var. Hiçbir şey yapmayın çünkü hem onu ikna edemezsiniz hem de siz kötü olursunuz. En son aralarını bozduğum imasını duyup kenfi haline bıraktım. Köle mi olmak istiyor, kendi bilir... Karışmayın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…