Bildirimi görünce heyecanlanmıştım sonuç üzdüCem ceren tencerem ahsahjs.
Bu konuya bu espri cuk bence
İsimler çok kötü ama yaBildirimi görünce heyecanlanmıştım sonuç üzdü
Senelerdir arkadaşız sanırım konduramıyorum. Şaka yapıyor üzülceğimi düşünemiyor diyorum ama bir yandan affedemiyorum. Çelişkide kaldığım için konu açayım dedim.Derya üçlü oynuyor o kesin.Ben böyle karakterleri hep İpek Ongun’un Bir Genç Kızın Gizli Defteri serisinde görürdüm.Arkadaşlık bu değil bence.Hangi arkadaş bile bile can yakar ki?
Sadece isimler öyle olsa keşke insanlar kötüİsimler çok kötü ama ya
İçinize sinmiyorsa daha az şey paylaşın benceSenelerdir arkadaşız sanırım konduramıyorum. Şaka yapıyor üzülceğimi düşünemiyorum diyorum ama bir yandan affedemiyorum. Çelişkide kaldığım için konu açayım dedim.
Artık hiçbir şey paylaşmıyorum bir tane paylaştım ondan da pişman etti.İçinize sinmiyorsa daha az şey paylaşın bence
Birazdan düzenleyip isimlerini değişicem yorumlar böyle giderseCemle ceren birbirleri için yaratılmış adeta isimlerinden belli nasilda uyumlu
Bu şekilde şaka olmaz. Senelerdir arkadaşsanız o da senin nelere alınabileceğini anlar ki bunun için senelerdir arkadaş olmanıza gerek yok, kim olsa alınır. O kızla da arkadaş olabilir ama gelip her şeyi sana anlatması hoş değil. Sana bu şekilde laf taşıyosa ona da taşıyo olabilir kız bu yüzden de karşılaştığınız da laf falan sokuyodur bence.Senelerdir arkadaşız sanırım konduramıyorum. Şaka yapıyor üzülceğimi düşünemiyor diyorum ama bir yandan affedemiyorum. Çelişkide kaldığım için konu açayım dedim.
Zaten çelişkide kaldığım konu bu acaba hoşlanmıyorum dedim diye mi anlatıp durdu her şeyi. Ama telefonda ağladım bir yandan. Biz senelerdir arkadaşız ve ilk kez ağladığıma şahit olmuştur.Derya, arkadaş olacak kapasiteye sahip olsa, çok yakın oldular dediğiniz Ceren'le ilgili mevzuları gelip size anlatmaz. O kapasitesi olmayan insan sizinle de arkadaş olamaz. Muhtemelen sizin anlattıklarınızı da gidip başkasına anlatıyordur. Bu arada sanırım Cem'den hoşlandığınızı düşünüp, bazı konularda daha hassas davranmasını bekliyorsunuz ama kıza Cem'den hoşlanmıyorum demişsiniz. Kırıldığınız şeyleri anlamaması doğal değil mi bu durumda?
Olabilir mesela o eski 5 li grup + ceren, bensiz buluşma planladığını rahatça söyleyebildi. Ben böyle bir planı asla yapamam ki bir de ona bir şey yokmuş gibi söyleyebileyim. Bir de hep o bir şeylerden üzgün olurdu ben yanında olurdum. İlk kez ben bir şeye üzüldüm onda da daha da üzülmeme sebep oldu. Kendimle kıyasladım ister istemez. Ben hep onun yanında olmuştum, ekstra duyarlı davranmıştım.Yazdıklarını okudum başından sonuna.
Bu bence neden oluyor biliyor musun ? İnsanlardan çok şey bekliyoruz.
Çok fazla anlam yüklüyoruz onlara.
Ama kimsede öyle bir derinlik öyle bir empati yok ki. Varsa bile çok nadir.
Üzülme, beklentiyi az tut. Olan olmuş zaten. İlgini farklı yönlere kaydır sana tavsiyem.
Bence haklısın. Derya pek tekin biri gibi gelmedi bana.
Ayaklı baykuş resmen uzak durun bu deryadan en hayırlısı bu gibi duruyo
Bir de şu var derya beni en yakın arkadaşı olarak gördüğü için gelip bana her şeyi rahatça anlatıyor diye düşünüyorum. Benim laflarımı taşıdığına ihtimal vermiyorum, lafımı taşıdığına dair de en ufak şey görmedim.Ya da bu da yine benim enayiliğim :)Derya, arkadaş olacak kapasiteye sahip olsa, çok yakın oldular dediğiniz Ceren'le ilgili mevzuları gelip size anlatmaz. O kapasitesi olmayan insan sizinle de arkadaş olamaz. Muhtemelen sizin anlattıklarınızı da gidip başkasına anlatıyordur. Bu arada sanırım Cem'den hoşlandığınızı düşünüp, bazı konularda daha hassas davranmasını bekliyorsunuz ama kıza Cem'den hoşlanmıyorum demişsiniz. Kırıldığınız şeyleri anlamaması doğal değil mi bu durumda?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?