- 25 Eylül 2011
- 7.499
- 11.351
- 498
- Konu Sahibi ManzaramDeniz
-
Hep bir mazareti oluyor.isin ilginc yani hep onu hakli buluyorum.bi sekilde ikna ediyor yada cok deger veriyorum gozum gormuyor:)Biraz zaman tanıyın sizinle görüşmek istemeyeceğini sanmıyorum.Belki açıklayamadığı problemleri,çekinceleri vardır.
Anlamadim?O degilde hic boyle bi arkadasim olmadi böyle ısrarla kırılmadan gorusmek istedigim
3 haftadir arayip sormadim...Biraz kendinizi geri çekin ve benzer birkaç bişey yapın anladigim kadarıyla siz hep hazır olmuşsunuz hep musait olmuşsunuz ona karşı.
Biraz durun meşgul olun ya sizi anlayıp biraz daha özen gösterir yada doğru mesafeyi buldunuz demektir...
Onceligi esi ve ailesi.anliyorum.ama ben her seferinde susuyorum.Ilginç seninle görüşmeyip diğer tüm aktivitelerini sürdürmesi. Sanırım seninle görüşecekken hep çıkan ikinci seçeneği tercih ediyor. Bi süre sessiz kalmalısınız, ben olsam Çoktan soğurdum sanırım
Cok tesekkur ederim guzel goruyorsunuz ondan:)Arkadasinizin samimiyetine inandim nedense
Sizin gibi birini sebepsiz ekmesi icin mal masi lazim zaten belirtmeden gecemeyecegim(buradaki yorumlarinizdan tanidigim kadariyla)
3 haftadir arayip sormadim...
Simdi gorusmek icin mesaj atmis.tamam olur dedim.yine bisey yazmadi.sessiz kalmak istiyorum ama mesaj atmamak icin de zor tutuyorum kendimi
:) hani arkadasinizi seviyorsunuz ya onun boyle kirici davranislarina ragmen iste bnm ne boyle sevdigim bi arkadasim nede yine bu sekilde beni seven arkadasm olmadi demek istedim..Anlamadim?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?