• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Arkadaşım müdüründen hoşlanıyordu, olanlar oldu?

Herif evlenmis bitmis gitmis daha neyin davasi? Kaldi ki adam yuz vermemis bile. Arkadas isyerinde iyice sacmalamis, azicik profesyonelce ve rasyonel davransin. Kapinin onunde bulur kendini bu kafyla giderse.

Ben olsam o mudurun yerinde arkadasinizi isten attirirdim pardon kuma mi gelecekmis

Bir arkadaşım var sizlere danışalım istedik. Şimdi bu kendisinin yöneticisi gibi birşey herhalde ben öyle anladım. Yani müdür gibi. Ondan hoşlanıyordu. Bu müdür bey anlamadı sanırım olayları gitti başkasıyla evlendi. Konu kapandı gitti derken arkadaşım tabi kalbi kırık ona soğul davranıyor, trip atıyor. Ama söylememiş duygularını. Sen misin bana soğuk davranan. Aylardır uğraşıyormuş arkadaşımla. Herkesin ortasında rencide etmeler, bağırmalar, herkesi yemeğe götürüp bunu çağırmamalar veya onun olduğu yemeğe gelmemeler. Ne yapsın şimdi arkadaşım. Fikirlerinizi bekliyoruz??
Müdür hoşlandığını anlamadı başkasıyla evlendi diye kendini kandırmasın anlasa da anlamasa da arkadaşına karşı bir şeyler hissetseydi başkasıyla evlenmezdi. Kendi kendine gelin güvey olmayı bıraksın işine baksın ne bekliyor ki elin evli barklı adamı onun tribini mi çekecek profesyonel olamıyorsa başka yerde çalışsın. Tren kaçtı baby :halay:

Bir arkadaşım var sizlere danışalım istedik. Şimdi bu kendisinin yöneticisi gibi birşey herhalde ben öyle anladım. Yani müdür gibi. Ondan hoşlanıyordu. Bu müdür bey anlamadı sanırım olayları gitti başkasıyla evlendi. Konu kapandı gitti derken arkadaşım tabi kalbi kırık ona soğul davranıyor, trip atıyor. Ama söylememiş duygularını. Sen misin bana soğuk davranan. Aylardır uğraşıyormuş arkadaşımla. Herkesin ortasında rencide etmeler, bağırmalar, herkesi yemeğe götürüp bunu çağırmamalar veya onun olduğu yemeğe gelmemeler. Ne yapsın şimdi arkadaşım. Fikirlerinizi bekliyoruz??
Böyle olanlar oldu deyince ateşli bir sevisme yaşandı sandım valla bu durum arkadaşınızın denyolugu

O degilde sevgililik yok flort yok bi umut verme yok. Adam evlendi diye trip atmak nedir yahu :D

Bence adam arkadaşının durumunu anlamış ve kendince araya mesafe koymaya çalışıyor ve geliba arkadaşın adamı hal ve tavırlarıyla iyice sıkmış.

hem duygularini aciklayamayacak kadar pisirik hem trip atacak kadar aslan hikayede bir eksiklik var bence acildi mudur bunla bir iki eglendi is yerinde gitti evoendi hazmedemiyor simdi evlendigini

Back
X