- 3 Nisan 2014
- 36.200
- 147.648
- 798
- Konu Sahibi Evreka1800
Bu müdür bey anlamadı sanırım olayları gitti başkasıyla evlendi. K
anlasa illa arkadaşınla mı evlenecekti bu ne garip saçma bir cümle daha buradan belli kafaların bir tuhaf olduğu.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bu müdür bey anlamadı sanırım olayları gitti başkasıyla evlendi. K
Arkadaşınız önce yetişkin gibi davransın. Ne o öyle, platonik aşık ol, adamın haberi olmasın gitsin sevdiğiyle evlensin, arkadaşınız müdürüne işyerinde trip atsın.
Adam müneccim mi? Ne bilsin o atılan triplerin kaynağında kendisine duyulan platonik aşk var.
Başka anlamlara yormuş olabilir. Abuk subuk tavırlar sergilediyse arkadaşınız o da artık bıkıp tavırlı davranmaya başlamıştır.
Bir arkadaşım var sizlere danışalım istedik. Şimdi bu kendisinin yöneticisi gibi birşey herhalde ben öyle anladım. Yani müdür gibi. Ondan hoşlanıyordu. Bu müdür bey anlamadı sanırım olayları gitti başkasıyla evlendi. Konu kapandı gitti derken arkadaşım tabi kalbi kırık ona soğul davranıyor, trip atıyor. Ama söylememiş duygularını. Sen misin bana soğuk davranan. Aylardır uğraşıyormuş arkadaşımla. Herkesin ortasında rencide etmeler, bağırmalar, herkesi yemeğe götürüp bunu çağırmamalar veya onun olduğu yemeğe gelmemeler. Ne yapsın şimdi arkadaşım. Fikirlerinizi bekliyoruz??
Kalbi kırılmış trip atmıs. Sanki sevgilisi hey Allahım.Bir de olayları anlamamış evlenmiş sanki arkadasınızın ilgisini bilse evlenmeyecekti adam. Bu ne özgüven. Arkadasım ne yapsın demişsiniz evli adamın yakasından düşebilir mi meselaBir arkadaşım var sizlere danışalım istedik. Şimdi bu kendisinin yöneticisi gibi birşey herhalde ben öyle anladım. Yani müdür gibi. Ondan hoşlanıyordu. Bu müdür bey anlamadı sanırım olayları gitti başkasıyla evlendi. Konu kapandı gitti derken arkadaşım tabi kalbi kırık ona soğul davranıyor, trip atıyor. Ama söylememiş duygularını. Sen misin bana soğuk davranan. Aylardır uğraşıyormuş arkadaşımla. Herkesin ortasında rencide etmeler, bağırmalar, herkesi yemeğe götürüp bunu çağırmamalar veya onun olduğu yemeğe gelmemeler. Ne yapsın şimdi arkadaşım. Fikirlerinizi bekliyoruz??
Arkadaşı değil kendisiyleanlasa illa arkadaşınla mı evlenecekti bu ne garip saçma bir cümle daha buradan belli kafaların bir tuhaf olduğu.
Adam uğraşıyormuş ama. Bugün yine ağlayarak beni aradı. Tüm personelin önünde durup dururken azarlamış.Tavşan dağa küsmüş dağın haberi olmamış. Adam evlenmiş artık , arkadaşınız ilkokul 2 zihniyetinden çıkıp profesyonel şekilde iş hayatına devam edecek. Yada ordan ayrılacak.