• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Arkadaşım müdüründen hoşlanıyordu, olanlar oldu?

Arkadaşınız önce yetişkin gibi davransın. Ne o öyle, platonik aşık ol, adamın haberi olmasın gitsin sevdiğiyle evlensin, arkadaşınız müdürüne işyerinde trip atsın.
Adam müneccim mi? Ne bilsin o atılan triplerin kaynağında kendisine duyulan platonik aşk var.
Başka anlamlara yormuş olabilir. Abuk subuk tavırlar sergilediyse arkadaşınız o da artık bıkıp tavırlı davranmaya başlamıştır.

hayır birde adam anlamadığı için başkasıyla evlenmiş:))
yoksa banko arkadaşla evlenecekmiş öz güvene gel..

Bir arkadaşım var sizlere danışalım istedik. Şimdi bu kendisinin yöneticisi gibi birşey herhalde ben öyle anladım. Yani müdür gibi. Ondan hoşlanıyordu. Bu müdür bey anlamadı sanırım olayları gitti başkasıyla evlendi. Konu kapandı gitti derken arkadaşım tabi kalbi kırık ona soğul davranıyor, trip atıyor. Ama söylememiş duygularını. Sen misin bana soğuk davranan. Aylardır uğraşıyormuş arkadaşımla. Herkesin ortasında rencide etmeler, bağırmalar, herkesi yemeğe götürüp bunu çağırmamalar veya onun olduğu yemeğe gelmemeler. Ne yapsın şimdi arkadaşım. Fikirlerinizi bekliyoruz??

Arkadasiniz büyüsün bir an once. Gecer.

Karınca dağa küsmüş dağın haberi olmamış derler bizim oralarda.

Arkadaşına mustehak. Müdüre trip mi atılır. Madem adamın evlenmesini sindiremiyor bı zahmet çıksın işten.

Sevgilisi olan, evlenmek üzere olan adama göz dikmeseydi sorun olmazdı. Üstelik bir anda evlenmedi ya adam. Belki nişanlıydı vs. Arkadaşınızı anlasa onla evlenecekti tüh tüh, kafaya bak.

Trip atmak nedir, azıcık onurlu olsa profesyonelce işine bakar. Adama sevdiğiyle evlendi diye ne hakla trip atıyor ne sanıyor kendini? Evlenmiş barklanmış adam saygı duyup, uzak durmak yerine trip atıyor. Adam da bunu avutsa evli haliyle hoşuna gidecekti herhalde. Evlerden ırak arkadaşınız gibiler. Cidden burdan bile gıcık oldum.

Bir arkadaşım var sizlere danışalım istedik. Şimdi bu kendisinin yöneticisi gibi birşey herhalde ben öyle anladım. Yani müdür gibi. Ondan hoşlanıyordu. Bu müdür bey anlamadı sanırım olayları gitti başkasıyla evlendi. Konu kapandı gitti derken arkadaşım tabi kalbi kırık ona soğul davranıyor, trip atıyor. Ama söylememiş duygularını. Sen misin bana soğuk davranan. Aylardır uğraşıyormuş arkadaşımla. Herkesin ortasında rencide etmeler, bağırmalar, herkesi yemeğe götürüp bunu çağırmamalar veya onun olduğu yemeğe gelmemeler. Ne yapsın şimdi arkadaşım. Fikirlerinizi bekliyoruz??
Kalbi kırılmış trip atmıs. Sanki sevgilisi hey Allahım.Bir de olayları anlamamış evlenmiş sanki arkadasınızın ilgisini bilse evlenmeyecekti adam. Bu ne özgüven. Arkadasım ne yapsın demişsiniz evli adamın yakasından düşebilir mi mesela

bu kişi 5 tane üyelik almiş.. bi sürü konu var arkadaşiniza benzer konu da var. ben çözemedim. :işsiz::işsiz:

"Bu müdür bey anlamadı sanırım olayları gitti başkasıyla evlendi."

Anlasaydı kollarına atlayacak mı sanıyordunuz? Belki de anladı ama bu karakterde birini önemsemedi. Zira arkadaşınız oldukça garip. İş hayatında profesyonel olmak zorundasınız. Trip atan, saçma sapan hallere giren kendisi olmuş. Adamın da davranışları yerinde. Demek ki kendisi ile uğraşmak istemiyor. Arkadaşınız olgun davranmayı denesin. Saçma sapan tavırlarına bir son versin. Adam da değişir.

Bu kisi sensin büyük ihtimal.
Ben 100 kere söylemisimdir yine söylüyorum. Doktora git canım takıntıların var kimseyi dinlemiyorsun.
Hareketlerin çok saçma, erkek olsam senden kaçarım.
Kafanda sürekli ilişki ya da evlilik var akışına bırak. Ergenlik dizilerinden de bu kadar etkilenme, gül geç gerçek hayat da herşey farklı.
Erkekleri bu kadar ciddiye alip hayatının merkezi yapma.
DOKTORA Git, senin iyiliğin için...

Tavşan dağa küsmüş dağın haberi olmamış. Adam evlenmiş artık , arkadaşınız ilkokul 2 zihniyetinden çıkıp profesyonel şekilde iş hayatına devam edecek. Yada ordan ayrılacak.
Adam uğraşıyormuş ama. Bugün yine ağlayarak beni aradı. Tüm personelin önünde durup dururken azarlamış.

Şahsen bekar bile olsaydi müdür ben gurur yapardim yani gurursuz insan hareketi evli barkli adama sarkmak trip atmak ne demek hemde iş ortaminda ya bazi kadinlar gerçekten çok zorrrr arkadaşiniz biraz daha büyüyüp olgunlaşmali bence.....

Adam uğraşıyormuş demişsiniz ama bence o uğraşma değildir de , karşısında laftan tavırdan anlamayan, evli adamlara trip atmak gibi komik davranışlar sergileyen sorunlu biri varsa demek, biraz daha anlayacağı dilden konuşuyordur belki...
Aklıma başka mantıklı neden gelmedi de...

Back
X