Arkadaşım nasıl bir yol izlemeli?

Kusura bakmayın ama eş için iş bırakan, arkadaş silmesi akılsızlık.
Adam zaten yanar döner bir tip. Eskiden alkol al, gecelere ak, arkadaşlıkların olsun. Sonra biblo gibi eve kapatacağın bir kadın bul. Oh ne ala. Eve de kapatması aşkından kıskançlığından değil. Tamamen dışarda yediği naneleri evdekinden saklamak için. Kadını eve tıkma niyetleri dışarda özgürce film çevirmektir. Hiç şaşmaz.
Arkadaşınız da bunu anlamayıp hala aynı kafa devam ederse artık o da hak ediyor. Bu iş öyle ne desem de manipüle edilmesem olayı değil çünkü.

Yok şiddet göstermez öyle bir şeyi yok, telefona da neden baktın demezmiş... Çünkü zaten şifreli ve şifresini veriyor . Ve 2018 wp mesajlarinı bile silmemis adam.

Kızın üzüldüğü zaten tam olarak manipüle edilmesi...

Banada flörtümsü hava verdi kız yanlış olmuş diye tavır almış cunku. Bu tıpler karsındakı ınsana her seyı zehır eder kendı her haltı yer arkadaslık adı altında uc yılım böyle bı pıslıkle geçti neysekı ayrıldı da bıttı. Sözde muhafazakar.

Güncelleme : arkadaşım buradaki yazılanları söyledi işte bana karisamazsin moduna girdi . Adam defalarca sarılmış. İş için yazdım bir işim düştü o gün sonra da yazmadım demiş. Düşündüğün gibi bir şey yok yeminleri edilmiş...
Kız da inat etmiş. Sen ben olsaydım ne tepki verirdin kabul etmiyorum demiş. Ama yine de mahcubum Özür dilerim yok . 10 yıllık samimi arkadaşım yemin ederim düşündüğün gibi bir şey değil istersen arayalım vs demiş. Son durum böyle . Arkadaşım dik durmuş. Konuşmuş falan mesajla da. Adam da susman için seni engelliyim mi anlamiyorsun inanmiyosuna getirmiş.

Manipülatör böyle insanlar ruh emer hayat emer.Bu kadar ödün kimse için verilmez

Arkadaşının eşi kısaca diyor ki ben ne bok olduğumu biliyorum senin çevrendekileri bu yüzden istemiyorum. Bu hikayenin sonu aldatmayla bitiyor genelde. Arkadaşın bence kendinden ve kişiliğinden ödün vermesin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…