• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Arkadaşım ne yaparsam aynısını yapıyor

Bu yaşlarda olur hem o taklit eder sende büyütürsün yaşın ilerledikçe geçer gider.

kızlar fazla üzerine gitmeyın çoçuk işte ne yapsın bizim kafamıza bıle takmayacağımız küçük şeyler onların kafasında yer edınebılıyor ablası üzülme :)) o da çoçuk sende çoçuk olmuş bir çoçukluk

hayatım sinirlenicek bi durum yok ortada
biz de geçtik aynı yollardan
çok değil 2 yıl sonra dönüp şu topiği okudugunda kendine çok güleceksin emin ol:23:

Özentilik vs. durumlarını bilemem ama sonuçta Ümit İbrahim Kantarcılar senin sevgilin falan değil.
Herkes sevebilir, aşkım vs. yazmışsa bu onu ilgilendirir.
Madem sinir oluyorsun ilişkini kesersin olur biter,buda senin sorunun olabilir ama bu yaşta bu kadar küçük meselelerden kafayı yeme bence,ilerde hem sinirlerin hem kafan çok daha fazla lazım olacak.

canim seni taklit ediyorsa demekki seni cok begeniyor, birde bu acidan bak.
Eger bu duruma bir son vermek istiyorsan sende onu taklit etmeyi dene bakalim. Belki ise yarar

En guzeli umursamayip rahat olmak. Sen kafani dinle, bak rahatina, millet istedigi kadar askini haykirsin. Ben bahsettigin adami tanimiyorum, ama galiba taninan biri. O zaman onu senin arkadasin gibi seven ve askini ilan eden bir suruu kisi vardir zaten. Bunun icin sinirlerini bozmana gerek yok. Rahat ol.

Çok tatlısınız ya:)
Yoksa komik mi demeliydim?

Facebook ta dolaşan videolar gibisin canım kusura bakma da az daha üstüne gidilse " Ben fake değilim tımam mııııııı" falan diyeceksin gibime geliyor...
Şu türkçemizi de lütfen yaşlısı genci güzel hakettiği özende kullansınlar lütfen....Bu kadar da olmaz.....

bu mu sorun yani?
senin avatarını kopyalayıp yapıştırsam kendi avatarım yapsam
onu düşünemiyorum yani?:9:

gece_kuşu adlı arkadaşa da katılıyorum
azıcık Türkçe'mize özen gösterin ya

Son düzenleme:
tmm uzerıne gıtmeyelım 'arki'ler :9:olur boyle seyler bu yaslarda..ılerde guluceksın bukdr buyutmene hııc gerek yok.. :37: cocukluk yanı.lısede bı arkadasım vardı benm mezunyette benm aldıgım elbıse ve ayakkabnn aynsını almıstı mesela ozmn bu benm ıcın cok kotuydu yanı ama smdı guluyorum hemde lısede yanı 13 yasnda da degldı hc unutmam :9: bunu dusun rahatla sen:9: :52: :27:

Back
X