Arkadaşım ne yapmalı? Mevzu aldatılmak

Bu çocuk zaten ilerde beni neden böyle bir aile ortaminda büyüttün biye kizacak dedim . Dayak yediğini defalarca gördü bu çocuk. Babaannesiyle kaliyo farkli büyüyo çocuk onlara mi benzesin dedim. Bide bile bile nasil göz yumacaksin dicek dedim benim içim hiç rahat değil kendine bunu yapmana gönlüm razi degil mantiklisi.senin düşündüğün değil dedim . Biri akil vermis sakin o kadin için yuvanı Yıkma diye. Diyorum ki kocan seni sevse tamam onada eyvallah her ihtiyqcini karşılasa sana dokunmasa 1 2 yil daha para biriktir öyle git dicem ama bu yaptığın yanlis dedim.kocan ona coktan kapilmis.nikah birseyi ifade etmiyor dedim .bilmiyorum dedi. Bi etrafinda böyle konusan benim sanırım

En çok buna şaşırıyorum. Ve arkadaşımın eşiyle hala arkadaşlığa devam ediyor. Sen hiç mi kurcalamiyosun bu ithamdan sonra karinin telefonunu bu nasil kör bir aşktır şaşırdım kaldim.
arkadaşın gibi demek ki.
istisna olsa da erkeklerin gözü kör olabiliyormuş.

asıl merak ettiğim, neden eşlerini boşayıp evlenmiyorlar?

Valla ben böyle kadınların benim onlar için üzüldüğüm kadar kendilerine üzülmediklerini düşünüyorum.Aldatmış işte elinde kapı gibi delil var.Aç davanı sun delillerini kadınada tazminat davası aç al paranı nafakanı neyse boşa bu pis herifi.Ama yok,illa iliği kemiği kuruyana kadar duracak.Sebep?Yok çocuğum babasız yapamaz yok tek başıma naparım yok seviyorum yok düzelir.Allahım yaratıyorsun bari takip et.
Hadi sabırla bir kere daha yazayım arkadaşın için.Boşan kurtul bu adamdan.Ne öyle koca olur ne öyle baba.

Arkadaşınız su katılmamış bir saf.
Cehalet mi bu kimsesizlik mi bilmiyorum
Kadını mahalleye rezil edene kadar kocayı boşasın.
Ne mantıksız tavırlar bunlar
Adam istemiyorum diyor
Git diyor
Çocuğumu babasız bırakmam gibi saçma bir bahaneye sığınıyor arkadaşınız.
Çalışamam, kendi ayaklarımın üatünde duramam, bu saatten sonra başka kocayı nerde bulurım demiyor da.

kocası zengin, sevgilisi fakir mi?
Değil. Ama arkadaşımın eşinin bu kadina karşi ne derler niseyi var kadın hadi gek gidelim dese arkadaşımın esi hayir diyemez. Kaçma birbirlerine kavuşma olayını bosanmadanda yapabilirler. Ama bunu göze alamıyor yada kadin bosansa arkadaşımın kocasi zaten 1 dakika evli kalmaz arkadasimla. Ama kadin bunu yapmiyor

enteresan hayatlar

el cevap, elin karısı bile sulanıyosa benimkisi çok değerli bi herif demek onu hiç bırakamam başka kadına hırsı bu

el cevap, elin karısı bile sulanıyosa benimkisi çok değerli bi herif demek onu hiç bırakamam başka kadına hırsı bu

Haklısın.O yönde akıl vereni de görmedik mi,gördük.Boşanma elin bilmem nelerine kaptırma kocanı yazdıklarını gören gözlerim kanadı resmen.Hırs da bir yere kadar,midesizlik resmen.

Ahlakdan yoksun bı kadın ve erkek var ortada bunlar ne cocuk buyutebılır nede yuva yurutebılır Allah ıslah etsın ya

Boşanmayacagi belli arkadasinizin simdiye kadar bi adim atmamis bu yönde. ..

Gündeliğe gelen yardımcım ayda 3000 lira kazanıyor. Hiç durmadan her gün çalışıyor. Hadi arkadaşınız 2000 kazansın! Verir çocuğu kreşe bakar gül gibi. Nedir bu ? Hem onlardan aldığı tazminatla da iyi geçinir merak etmesin.

arkadaşınıza yardımcı olunabileceğini sanmıyorum ilk önce cahilliğine vizyonuna çözüm bulmak lazım bunlar olmadan arkadaşınıza çözüm bulunmaz

arkadaşın gibi demek ki.
istisna olsa da erkeklerin gözü kör olabiliyormuş.

asıl merak ettiğim, neden eşlerini boşayıp evlenmiyorlar?
Belki fantezileri böyledir. Öyle insanlar var ya, bazı erkekler eşlerini paylaşmaktan zevk alıyor. İğrenç ama var ben öyle bir durum olduğunu düşündüm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…