- 27 Ağustos 2016
- 3.594
- 9.503
- 88
- Konu Sahibi Hebehubele
-
arkadaşın gibi demek ki.En çok buna şaşırıyorum. Ve arkadaşımın eşiyle hala arkadaşlığa devam ediyor. Sen hiç mi kurcalamiyosun bu ithamdan sonra karinin telefonunu bu nasil kör bir aşktır şaşırdım kaldim.
Ben kadının bosanacagini hiç sanmiyorumarkadaşın gibi demek ki.
istisna olsa da erkeklerin gözü kör olabiliyormuş.
asıl merak ettiğim, neden eşlerini boşayıp evlenmiyorlar?
kocası zengin, sevgilisi fakir mi?Ben kadının bosanacagini hiç sanmiyorum
aynı hesap işte :):) var öyle erkekler yani gözümle şahit olmasam inanmazdımkadının kocası mesajlara rağmen karısının aldattığına inanmamış. :)
Arkadaşım için açıyorum bu konuyu
25 yaşında 5 yıllık evli 1 tane çocuğu var. Eşinin kardeşim dediği kadar yakın bir adamin eşi hep birlikte görüşüyorlar ailece arkadaşım yeni evlendiği sırada . Kadin arkadaşımın evine girip çıkıyor, samimiyet kuruluyo acayip bi yakınlık derken . Arkadaşım eşinin telefonunda bu kadınla mesajlasmalari yakaliyor . Buda daha 1 yillik evki bile degilken üstelik hamileyken. Kadina x diyelim .
Neysearkadaşım bu işin peşini bırakmıyor. Eşinin ailesi arkadaşımın arkasında destek oluyor vs . Arkadaşım x'in kocasına söylüyor bu durumu adam karısına o kadar güveniyor ki benim karım asla yapmaz yalan söylüyosun diye arkadaşımi tersliyo mesajlarini gösteriyor arkadaşım adam yine inanmiyor. Ama arkadaşım bunlari bütün mahalleye rezil ediyor. Bunlar taşınıp başka bir muhite gidiyor . Arkadaşım yine kocasiyla x'in ara ara konuşmalarıni yakaliyor. Kadın bizim aramizda bisey yok diyo arkadaşıma . Ama arkadaşımın elindeki mesajlar senin olmak icin deliriyorum tarzda msjlar. Arkadaşımın gidecek destek olacak bi ailesi yok . Şiddet var ve arkadaşım kv kp hep birlikte oturuyor .
Kafayı dağıtmak icin gündeliğe gidiyor . Ilkokul mezunu . Esi kac kere defol git istemiyorum seni diyor. Çocuğumu bana birak sen defol git diye defalarca söyledi. Ama arkadasim çocuğumu birakamam ve tek başıma ne yaparim bilmiyorum diyor .
X ve arkadaşımın esi bi ara konusmayi birakmis ve arkadasim daha yeni tekrar denk gelmiş mseajlasmalara. X senin hasretinle yaniyorum . Iste o kadin degil yaninda ben olmaliydim cocugun benimde cocugum boşa şunu bana gel diyor. Xde evli ve cocugu var . Arkadaşım ariyor kadını kadin sen görürsün kocani alicam elinden sen bana o. Diyodun ozaman sen ortada kalimca bana söylediğinin alasi olcaksin diye tahrik etmiş. Arkadasim da ne yapicam diyor. Ayril mesajlari kullan dava aç dedim çocuğumu babasiz niye birakayim o kadina anne nasıl dedirteyim diyor öyle birseye imkan yok diyorum dinlemiyor. Bilmiyorum napacagimi dedi . Bende sizden akil ietiyorum ve ona okutacağım yorumlarini bekliyoruz .
Değil. Ama arkadaşımın eşinin bu kadina karşi ne derler niseyi var kadın hadi gek gidelim dese arkadaşımın esi hayir diyemez. Kaçma birbirlerine kavuşma olayını bosanmadanda yapabilirler. Ama bunu göze alamıyor yada kadin bosansa arkadaşımın kocasi zaten 1 dakika evli kalmaz arkadasimla. Ama kadin bunu yapmiyorkocası zengin, sevgilisi fakir mi?
enteresan hayatlarDeğil. Ama arkadaşımın eşinin bu kadina karşi ne derler niseyi var kadın hadi gek gidelim dese arkadaşımın esi hayir diyemez. Kaçma birbirlerine kavuşma olayını bosanmadanda yapabilirler. Ama bunu göze alamıyor yada kadin bosansa arkadaşımın kocasi zaten 1 dakika evli kalmaz arkadasimla. Ama kadin bunu yapmiyor
Valla ben böyle kadınların benim onlar için üzüldüğüm kadar kendilerine üzülmediklerini düşünüyorum.Aldatmış işte elinde kapı gibi delil var.Aç davanı sun delillerini kadınada tazminat davası aç al paranı nafakanı neyse boşa bu pis herifi.Ama yok,illa iliği kemiği kuruyana kadar duracak.Sebep?Yok çocuğum babasız yapamaz yok tek başıma naparım yok seviyorum yok düzelir.Allahım yaratıyorsun bari takip et.
Hadi sabırla bir kere daha yazayım arkadaşın için.Boşan kurtul bu adamdan.Ne öyle koca olur ne öyle baba.
el cevap, elin karısı bile sulanıyosa benimkisi çok değerli bi herif demek onu hiç bırakamam başka kadına hırsı bu
Belki fantezileri böyledir. Öyle insanlar var ya, bazı erkekler eşlerini paylaşmaktan zevk alıyor. İğrenç ama var ben öyle bir durum olduğunu düşündüm.arkadaşın gibi demek ki.
istisna olsa da erkeklerin gözü kör olabiliyormuş.
asıl merak ettiğim, neden eşlerini boşayıp evlenmiyorlar?
olabilir.Belki fantezileri böyledir. Öyle insanlar var ya, bazı erkekler eşlerini paylaşmaktan zevk alıyor. İğrenç ama var ben öyle bir durum olduğunu düşündüm.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?